• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

son bileziğimide yediler .... haram olsun

Herkese merhaba.
Eşimle sorunlu bir evliliğim var. Bir çok kez ayrılık eşiğinden döndük. tam düzeldik çok iyiz derken sürekli sürekli yeni bişeyler çıktı . düğünden sonra almıycam dediği çeyrekleri kp aldı . taktığı bilezikleri geri aldı hatta haberim yokken aldılar yani çaldılar. sustum .
balayına gittik borçla . eşim onu ödemedi . 1 tane bileziği bozdurdum balayını ödiycem diye elimden zorla parasını aldı .
en sonunda 1 bilezği bozdurup balayı borcunu kapattım. böyle böyle sadece geriye 1 bilezik kalmıştı .
en son tartıştığımızda eşim bileziğimi alıp saklamış . ki o bilezikler benim mihrimdi. asla ama asla helal etmiyorum ...
bileziği ver dediğimde veririm işte sus falan diyip durdu. hafta sonu nişana gidicektik verde 1 tane var bari takayım dedim , ben onu bozdurdum demesiyle yıkıldım. elimizde avucumuzda bitek o kalmıştı .
agzıma gelen herşeyi saydım . haram ettim. allah korkun varsa haram dedim , boğazınızda kalsın artık dedim .
adam olan utanır bu laflardan dedim. yok yok yok
kaç gündür suratına bile bakmıyorum barışmaya alışıyor ama artık iyice düştü gözümden . içimden hi bişey ggelmiyor
hiç bi konuda güvenim kalmadı artık bu son darbesiyle.
parasında değilim ailemin durumu gayet iyi bugün boşansam daha rahat bi hayatım olur . ama yaptığı adiliği hazmedemiyorum .
bana bi akıl bi yol lütfen napıyım ben ?
ailem boşan artık diyor.... arkamdalar maddi manevi. mesleğimde var çocuğum yok.
ama o bitirdiği sevgi ... bir zamanlar deli gibi olan sevgim....
bilmiyorum nlur bişeyler diyin. sizce devam edersem bile ne yapmalıyım.
ailen arkandaysa hiç düşünme boşan çocuk da yokmuş

kardeşim senin eşın kumar oynayasin yani iddaa benim de ole oldu nedenide çıktı aldığı maaşı iddaya verdiği hep bir bahane ediyor du sürekli borç diyordu ama maalesef yalanmis hemde ailesinden öğrendim idda oynadigini

Mücadele edecek bir şey yok. Esin ve ailesi bu evliliği altınlar için yapmış. Sen altınlara giden bi aracsin sadece. Aklın varsa yedirmezsin maaşını daha fazla.

Muhtemelen evi çoğu masrafını sen oduyorsundur. Baksana ailenden alip ona veriyorsun.

Seni üzmek için değil ama şöyle diyim sana ornek olsun diye. Bende evlencem yakında, ve birgün olsun nisanlimin para konusu açtığını, beni zorladığını, cimrilik yada düşüncesizlik yaptığını görmedim. Etrafta çok düzgün adamlar var, bence gençliğini heba ettiğine değmeyecek.

kardeşim senin eşın kumar oynayasin yani iddaa benim de ole oldu nedenide çıktı aldığı maaşı iddaya verdiği hep bir bahane ediyor du sürekli borç diyordu ama maalesef yalanmis hemde ailesinden öğrendim idda oynadigini

yok zannetmiyorum :S yani artık güvenceğim bişeyi kalmadı ama kumar sanmıyorum bilmem :/

Önemli olan para değil senin herşeyine karşı güvenim azaldı demen bu evliliğin çok sancılı olduğunun ispatı.Arkanda ailen varsa mesleğin varsa mis gibi hayatın var demektir.Sana bu zamana kadar sahip çıkmayıp hesap vermeyen adam bundan sonra zor gibi güzelim...

Mücadele edecek bir şey yok. Esin ve ailesi bu evliliği altınlar için yapmış. Sen altınlara giden bi aracsin sadece. Aklın varsa yedirmezsin maaşını daha fazla.

Muhtemelen evi çoğu masrafını sen oduyorsundur. Baksana ailenden alip ona veriyorsun.

Seni üzmek için değil ama şöyle diyim sana ornek olsun diye. Bende evlencem yakında, ve birgün olsun nisanlimin para konusu açtığını, beni zorladığını, cimrilik yada düşüncesizlik yaptığını görmedim. Etrafta çok düzgün adamlar var, bence gençliğini heba ettiğine değmeyecek.

:( ne diyceğimi bilmiyorum

Önemli olan para değil senin herşeyine karşı güvenim azaldı demen bu evliliğin çok sancılı olduğunun ispatı.Arkanda ailen varsa mesleğin varsa mis gibi hayatın var demektir.Sana bu zamana kadar sahip çıkmayıp hesap vermeyen adam bundan sonra zor gibi güzelim...

bitircek gücümde var kendime güvenimde var ama halaa neden duruyorum bilmiyorum .biticeği günü var onun mu gelmesi lazım neden hala duruyorum bilmiyorum. ama tek bildiğim er yada geç bitecek

ne bilezikmiş ehliyet alıyor kapı yaptırıyor hatta artıyor sana bir tane bilezik alacakmış
ahhhh 1,5 sene boşa gitmiş
yine sen bilirsin

Evlenmek için çok çaba sarfediyoruz bir çoğumuz tanımadan acele ediyoruz.Sonu hep hüsran oluyor ne yazık ki.Boşanmak kolay değil umarım düzelir aranız.

Ruhum daralıyor. akşam ki konuşma nasıl geçicek bilmiyorum... :mad:

hani söylemesi ayıp hayvana çüşş denir ya, senin eşinede çüşşşşşşş diyesim geldi!
Terbiyesiz herif insanın mihrini nasıl rıza olmadan alıyor?
inanılacak gibi değil yahu böyle insnalar varya hala bu devirde çok canım sıkılıyo !

hani söylemesi ayıp hayvana çüşş denir ya, senin eşinede çüşşşşşşş diyesim geldi!
Terbiyesiz herif insanın mihrini nasıl rıza olmadan alıyor?
inanılacak gibi değil yahu böyle insnalar varya hala bu devirde çok canım sıkılıyo !

neler neler dedim utanması olsa getirir derki haklısın al bu senin hakkın gönül rızan varsa ver der. pislik

Hiç üzülme yaptığı şey çok ayıp çok günah,,Allah yanına zaten bırakmaz sen kendini yiyip bitirme düşünmemeye çalış..Karar alırkende iyi düşün Allah hakkında hayırlısı etsin ,eşinide ıslah etsinki doğru yola gelsin inşallah...

Back
X