- 2 Nisan 2015
- 656
- 219
- 53
- 36
ailen arkandaysa hiç düşünme boşan çocuk da yokmuşHerkese merhaba.
Eşimle sorunlu bir evliliğim var. Bir çok kez ayrılık eşiğinden döndük. tam düzeldik çok iyiz derken sürekli sürekli yeni bişeyler çıktı . düğünden sonra almıycam dediği çeyrekleri kp aldı . taktığı bilezikleri geri aldı hatta haberim yokken aldılar yani çaldılar. sustum .
balayına gittik borçla . eşim onu ödemedi . 1 tane bileziği bozdurdum balayını ödiycem diye elimden zorla parasını aldı .
en sonunda 1 bilezği bozdurup balayı borcunu kapattım. böyle böyle sadece geriye 1 bilezik kalmıştı .
en son tartıştığımızda eşim bileziğimi alıp saklamış . ki o bilezikler benim mihrimdi. asla ama asla helal etmiyorum ...
bileziği ver dediğimde veririm işte sus falan diyip durdu. hafta sonu nişana gidicektik verde 1 tane var bari takayım dedim , ben onu bozdurdum demesiyle yıkıldım. elimizde avucumuzda bitek o kalmıştı .
agzıma gelen herşeyi saydım . haram ettim. allah korkun varsa haram dedim , boğazınızda kalsın artık dedim .
adam olan utanır bu laflardan dedim. yok yok yok
kaç gündür suratına bile bakmıyorum barışmaya alışıyor ama artık iyice düştü gözümden . içimden hi bişey ggelmiyor
hiç bi konuda güvenim kalmadı artık bu son darbesiyle.
parasında değilim ailemin durumu gayet iyi bugün boşansam daha rahat bi hayatım olur . ama yaptığı adiliği hazmedemiyorum .
bana bi akıl bi yol lütfen napıyım ben ?
ailem boşan artık diyor.... arkamdalar maddi manevi. mesleğimde var çocuğum yok.
ama o bitirdiği sevgi ... bir zamanlar deli gibi olan sevgim....
bilmiyorum nlur bişeyler diyin. sizce devam edersem bile ne yapmalıyım.