Son bir şans verilir mi?

Hayallerdeyim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2021
1.537
616
73
34
Kızlar benim konuyu biliyorsunuz.Ayrılmayı düşünüyorum ve pazartesi avukattan bilgi alacağım. Beyfendi 2 kez aradı , açmadım sizce şans vermemekte haklı mıyım ?

Burda paylaştım kızlar

Eklentiler

• Screenshot_20230723-021419_Chrome.webp
    48 KB · Görüntüleme: 250
  • Screenshot_20230723-021354_Chrome.webp
    55,7 KB · Görüntüleme: 244
  • Screenshot_20230723-021332_Chrome.webp
    24,5 KB · Görüntüleme: 219
  • Screenshot_20230723-021316_Chrome.webp
    47,8 KB · Görüntüleme: 197
  • Screenshot_20230723-021245_Chrome.webp
    46,2 KB · Görüntüleme: 188
  • Screenshot_20230723-021228_Chrome.webp
    54,8 KB · Görüntüleme: 248
Önceki konunuzu bilmediğim için yorum yapamayacağım. Bilmeyenler için kısaca özet geçseniz? Ya da eski konunuzu atsanız daha sağlıklı yorum yaparız
Kızlar benim konuyu biliyorsunuz.Ayrılmayı düşünüyorum ve pazartesi avukattan bilgi alacağım. Beyfendi 2 kez aradı , açmadım sizce şans vermemekte haklı mıyım ?

Sorunlar kv yuzunden mi ? Esinizde düzelme umudu varmı ? Eşin annesinin etkisinde ise bebek yoksa boşan diyebilirim ama birlikte terapi alsanız daha iyi olur sanki.Deprem etki bırakmış olabilir.

Ne iş yapıyorsunuz?
Eşinizin sürekli oyun oynaması sorunu bir şans daha verince düzelecek mi sizce?

Ver 2 sene sonra ayni olacak ozamanda ya kaderine razi gelip mutsuz ömür gecirirsin yada yine burda konu açarsın.bu senin hayatin biz akli tecrübeyi veririz ama yasamasi gereken sensin neyi sececegin önemli sonucu ne getirecek o önemli bunu gormen lazim
ve ve ve
tarih tekerrür eder

İlk konularınızda eşinizin sevgisini nasıl göstereceğini, iletişim nasıl kuracağını bilemediğini ya da evlilikte henüz birbirinize alışamadığınızı düşünerek okudum. Ama sonraki konularda direkt düşünce yapısında sorun olduğunu düşündüm. İkiniz de çalıştığınız halde, hem kendi evinizin işlerini hem de ailesinin evinin işlerini sizden beklemesi, yaşadığı evin işlerini yapmayı, kendine ait çamaşırları toplamayı sırf işine gelmediği için "kadın işi" demesi, siz markette 10 dakika fazla kaldığınızdaki sabırsızlığı ve sonrasındaki intikam hırsı, tüm bunlar bana çok fazla geldi. Ailesinin de sizi "evin gelini" olarak görüp evin işlerini sizden beklemesi de eşiniz yetişme tarzını, düşünce yapısını ailesinden öğrendiğini göstermekte.

Şans verecekseniz bile sadece eşiniz sizi aradığı için şans vermemelisiniz. Gerçekten bir değişme çabası görürseniz şans verilmeli. Değişmek için ise öncelikle yaptıklarından pişman olması, sizin neden rahatsız olduğunuzu anlaması gerekli. Sadece ev işlerini siz yapıyorsunuz, bulunduğu rahatlıktan uzaklaşacak diye boşanmak istememesi sorunu çözmez. Muhtemelen ayrılmak istediğiniz için hem ailesinin evini hem de yaşadığınız evi "çekip ceviren" birinin olmaması şu an eşinizi korkutan. Siz geri döndüğünüzde hiçbir şeyin degismeyecegini de gösteren bir şey bu.

Terapi almayı kabul etmesi, bir süre terapi alıp bir şeylerin değiştiğini gördükten sonra geri dönmeniz ya da bir şeylerin değiştiğini görmeden barışmamanız daha sağlıklı gibi geliyor bana.

İnsanın karakterini değiştirmesi çok uzun bir süreç. Ve öncelikle kendisinin istemesiyle başlayan bir süreç. Birini kaybedeceğini inandığında ya da rahatı bozulduğunda kısa süreli her şeyi kabul eder gibi görünse de bir süre sonra eski haline dönecektir. Yani değişmeyi ve sizi anlamayı önce eşinizin istemesi lazım. Yoksa aynı insanla yeni bir ilişkinin farklı bir sonuç vermesini bekleyemeyiz

Şans versem de iki üç gün yüzümü boyayacak sonra aynı şeyler .Nerdeyse 1 yıldı böyle. Zaten çok soğudum,değişeceğini düşünmüyorum.

Davayı psikolojik şiddet üzerinden açacağım. Kızlar ben evleneli 1 yıl olmadı , şimdi açsam anlaşmalı olur mu? Kabul edeceğini sanmıyorum ama çekişmeli olacaksa açsam hemen daha iyi olur .

Davayı psikolojik şiddet üzerinden açacağım. Kızlar ben evleneli 1 yıl olmadı , şimdi açsam anlaşmalı olur mu? Kabul edeceğini sanmıyorum ama çekişmeli olacaksa açsam hemen daha iyi olur .
1 yildan once anlasmali olmuyor sanirim ya pek bilgim yok ama bu adamla anlasabilecek misiniz ki? Onunde sonunda cekismeliye gidecekse simdiden acin surec islesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…