- 28 Mayıs 2021
- 1.537
- 616
- 73
- 34
- Konu Sahibi Hayallerdeyim
-
PaylaştımÖnceki konunuzu bilmediğim için yorum yapamayacağım. Bilmeyenler için kısaca özet geçseniz? Ya da eski konunuzu atsanız daha sağlıklı yorum yaparız
Önceki konunuzu bilmediğim için yorum yapamayacağım. Bilmeyenler için kısaca özet geçseniz? Ya da eski konunuzu atsanız daha sağlıklı yorum yaparız
Kızlar benim konuyu biliyorsunuz.Ayrılmayı düşünüyorum ve pazartesi avukattan bilgi alacağım. Beyfendi 2 kez aradı , açmadım sizce şans vermemekte haklı mıyım ?
Sorunlar kv yuzunden mi ? Esinizde düzelme umudu varmı ? Eşin annesinin etkisinde ise bebek yoksa boşan diyebilirim ama birlikte terapi alsanız daha iyi olur sanki.Deprem etki bırakmış olabilir.Kızlar benim konuyu biliyorsunuz.Ayrılmayı düşünüyorum ve pazartesi avukattan bilgi alacağım. Beyfendi 2 kez aradı , açmadım sizce şans vermemekte haklı mıyım ?
Of bu nasi evlilikBurda paylaştım kızlar
Yok tek oyun olsa keşke.Ne iş yapıyorsunuz?
Eşinizin sürekli oyun oynaması sorunu bir şans daha verince düzelecek mi sizce?
Narsizm konusunda bi sey diyemem ama bagimli olusu ve ofke problemi cok ciddi bi sebep. Bence yol yakinkenKarakteri sorunlu ve öfke problemi var.Acikcasi gizli narsist. Dışarıdan çok iyi görünüyor
1 yildan once anlasmali olmuyor sanirim ya pek bilgim yok ama bu adamla anlasabilecek misiniz ki? Onunde sonunda cekismeliye gidecekse simdiden acin surec islesinDavayı psikolojik şiddet üzerinden açacağım. Kızlar ben evleneli 1 yıl olmadı , şimdi açsam anlaşmalı olur mu? Kabul edeceğini sanmıyorum ama çekişmeli olacaksa açsam hemen daha iyi olur .
Kızlar benim konuyu biliyorsunuz.Ayrılmayı düşünüyorum ve pazartesi avukattan bilgi alacağım. Beyfendi 2 kez aradı , açmadım sizce şans vermemekte haklı mıyım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?