- 30 Mart 2023
- 3.370
- 9.950
- 78
- Konu Sahibi Hayallerdeyim
-
Kiyamammmm. Oyun oynarken hiç agrimiyodu gözleri.Tatil yeri bakarken gözleri ağrımış, ben değer bilmezmişim.Hayal dünyasında yasiyormuşum
Eşiniz bir hanzo kadına asla değer veren bir yapıda değil, bence düzelmez...Kızlar benim konuyu biliyorsunuz.Ayrılmayı düşünüyorum ve pazartesi avukattan bilgi alacağım. Beyfendi 2 kez aradı , açmadım sizce şans vermemekte haklı mıyım ?
KesinlikleKiyamammmm. Oyun oynarken hiç agrimiyodu gözleri.
DimiSen ne düşünüyorsun? Çekinme, boşanmak istemiyorum da diyebilirsin. Adamı biliyoruz kpnin dedikleri de hep şakaydı zaten.
Ben boşanmak istiyorumSen ne düşünüyorsun? Çekinme, boşanmak istemiyorum da diyebilirsin. Adamı biliyoruz kpnin dedikleri de hep şakaydı zaten.
O zaman uzatma olay sadece es ailesi olsa düzelir belki, ev işi düzelir belki. Şimdi bile hatalarım oldu gel konuşalım yerine abartiyorsun diyen bir adamla olmaz. Annenize giderken yol parası isteyen adamla, geber o zaman diyen adamla çocuk buyutulmez. Eğer boşanmaya kararliysaniz avukat bulun. Detayları onunla konuşun. Adamla da çok muhattap olmayın. Yok boşanmak istemiyorsanız sizi suclamadigi hatalarını kabul etmeye başladığı noktada çift terapisi alın.Ben boşanmak istiyorum
Değişebileceği çok yönleri yokO zaman uzatma olay sadece es ailesi olsa düzelir belki, ev işi düzelir belki. Şimdi bile hatalarım oldu gel konuşalım yerine abartiyorsun diyen bir adamla olmaz. Annenize giderken yol parası isteyen adamla, geber o zaman diyen adamla çocuk buyutulmez. Eğer boşanmaya kararliysaniz avukat bulun. Detayları onunla konuşun. Adamla da çok muhattap olmayın. Yok boşanmak istemiyorsanız sizi suclamadigi hatalarını kabul etmeye başladığı noktada çift terapisi alın.
Gebertirim seni diyorO zaman uzatma olay sadece es ailesi olsa düzelir belki, ev işi düzelir belki. Şimdi bile hatalarım oldu gel konuşalım yerine abartiyorsun diyen bir adamla olmaz. Annenize giderken yol parası isteyen adamla, geber o zaman diyen adamla çocuk buyutulmez. Eğer boşanmaya kararliysaniz avukat bulun. Detayları onunla konuşun. Adamla da çok muhattap olmayın. Yok boşanmak istemiyorsanız sizi suclamadigi hatalarını kabul etmeye başladığı noktada çift terapisi alın.
Avukat tutGebertirim seni diyor
Kavga ettiğimiz zaman gebertirim seni demişti,Şimdi tehdit edemez zaten.Avukat tut
Valla en iyisi olsun hakkında. Bugün adamın sözlerinden mi etkilendin yoksa sinirlendinde mi açtın bilemedim.Kavga ettiğimiz zaman gebertirim seni demişti,Şimdi tehdit edemez zaten.
Sözlerinden değil sadece yüzde birlik ihtimali düşündüm.Valla en iyisi olsun hakkında. Bugün adamın sözlerinden mi etkilendin yoksa sinirlendinde mi açtın bilemedim.
Terapi önerin istersenizSözlerinden değil sadece yüzde birlik ihtimali düşündüm.
Terapi kurtarmaz bence pişmanlık yok .Hep haklı.Terapi önerin isterseniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?