Son bir şans verilir mi?

Davayı psikolojik şiddet üzerinden açacağım. Kızlar ben evleneli 1 yıl olmadı , şimdi açsam anlaşmalı olur mu? Kabul edeceğini sanmıyorum ama çekişmeli olacaksa açsam hemen daha iyi olur .
1 yıl dolmadan anlaşmalı boşanma davası açamazsınız. Anlaşmalı boşanmak istiyorsanız 1 senenin dolmasını bekleyecek, eşiniz ile bir araya gelecek, talepleriniz noktasında anlaşacak ve ortak bir protokol hazırlayıp dava açacaksınız. Eğer karşılıklı talepleriniz noktasında zaten anlaşamıyorsanız 1 seneyi beklemeksizin derhal çekişmeli boşanma davası açmalısınız.

Hamile kalma da bu arada.”Kadın işi yapmam.” nasıl bir cümle.Sen de işe gitme erkek işi yapmam de o zaman.Eşin kaç yaşında merak ettim , kıskanç kinci çocuklar gibi hareketleri var.

Şimdi mesaj atıyor ,her şey çok basit mi beni sevmiyorsun felan diyor. Hep yaptıklarımı biriktirmisin diyor kincisin felan diyor .
Sakin ol. Ben olsam sorun sevgi değil saygı derim. Sakin sakin siralarim ya da hiç salamam. Bu adamdan olmaz kasabalı, ailesi kötü, görgüsüz, pinti, ağzı bozuk. Yok yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…