Son diyet günlüğü!! bugün zayıflamak için ne yaptık?

hayalettimoldu

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2014
125
27
arkadaşlar merhaba :) son diyet günlüğü yani bundan sonra diyet yapmak yok! zayıflayıp istediğimiz kiloya geldiğimizde bundan sonra da böyle gidecek.çünkü artık çok sıkıldım alışveriş kabusum olmaya başladı jean alıyorum löpür löpür bacak çıkıyor hoş mu? berbat:mad:bu yüzden her gün buraya neler yaptımı yazıp hedefime ulaşacağım İnşallah. o pantolonların,bikinilerin içinde ben de güzel duracağım!:KK49: siz de kilodan bıktıysanız eşinize sevgilinize en başta kendinize güzel görünmek istiyorsanız birlikte başlayalım mı? :)
benim bi 15 kilo fazlam var arkadaşlar. ama başta küçük küçük hedefler koyucam sanki 3 kilo fazlam varmış gibi kendimi şımartıcam sonra bi 3 daha bi 3 dahaa... :))) büyük hedefler hayal kırıklığına yol açıyor bende bu kilo konusunda o yüzden azar azar hedef koymak en iyisi. ve birisi bi şey verdiğinde canınız istemiyormş gibi düşünün tiksindirin kendinizden o yiyeceği. zamanla istememeye başlıyosunuz ben bi ara bu yöntemle vermiştim biraz ama tabi çooook önceden. ama en etkili yollardan biri. diyet yapıyorum canım yemicem derseniz bi taneden nolcak demeye başlar zayıfcıklar :KK12:

hadi bakalımm kimler benimle olmak istiyor çok merak ediyorum :)

Ben 61 kiloyum suan uc ay once dogum yaptim 69 kiloydum dogumdan sonra sekiz kilo kadar verdim ama boyum kisa oldugu icin yedi kilo kadar daha vermem gerek aksamlari yemiyorum sadece emzirdigim icin iyide gidiyo gibi bende diyet yapmayi sevmiyorum sanki kilo aliyorum diyet yaptigimda

İlginç bir konu doğrusu,
Şu anda diyet gruplarında 60-69 kilo aralığındayım, 63 kilo başlamıştım, En son 59,400 düm
Diyetisyenim 2 hafta içinde 57,400 e inmemi istedi, bunun için diyet listesi hazırladı,
bakalım inebilecekmiyim,
benden istediğiniz ne olursa yardımcı olmaya çalışırım.
Kolay gelsin

Diyet yapinca oyle oluyo diyet yapiyorum dememek gerek sadece az yicem demek daha iyi birde kendini doyurmalisin ornegin dorde kadar normal ye ondan sonra su icmeye calis her aciktiginda kendini iyi doyurursan acikmiyosun hizla vericeksin kilolari eminim uygularsan

kızlar kusura bakmayın şimdi geldimmmm :)
ben 68 dim bi 4-5 gün önce falan bugün bi tartıldım 66,5 kıyafetlerin birazını çıkarınca 66,1 canım pek bi şey yemek istememişti bi kaç gün öyle gitmiş yani boğazdan kısınca cidden gidiyor :)
kilo verimini hızlandırmak ve midemi daha da küültmek için haşlanmış patates ve yoğurt diyetine başlıcam yarın 3 günde 5 kilo vaaddiyor ama benden 2 kilo gitse bile iyi benim için bu biraz daha motive olmaya yardımcı olur bana şişkinlik ve kilo verimini hızlandırmak kabızlıktan korunmak için de 7 otlu çay aldım bakalım kızlar sonuçları yazarım size :KK68:

boyum da 162-65 civarıdır tam bilmiyorum ama küçük hedefler daha çabuk sonuca ulaştırıyor ben bunu gördüm eğer birden 10 kilo gitsin dersem gitmiyor çok çok az gidiyor geri moral bozukluğuyla dönüyor 3 kilo versem olur diye kendimi kandırarak 3er 3er inip 53-54 e ulaşmayı istiyorumm
sizler napıyorsunuz

HEGEM cim aklın sürekli yemekteyse ben diyetteyim yiyemem diye kısıtlama kendini ama elma ye domates ye git çorba iç kendine çok güzel sebze tavuk salata tabakları hazırla onları ye tatlı canın çekince de şekersiz kurabiye topları yap çayla hop at ağzına daha az kalori alırsın ama yine de yemiş olursun canım :)

İlginç bir konu doğrusu,
Şu anda diyet gruplarında 60-69 kilo aralığındayım, 63 kilo başlamıştım, En son 59,400 düm
Diyetisyenim 2 hafta içinde 57,400 e inmemi istedi, bunun için diyet listesi hazırladı,
bakalım inebilecekmiyim,
benden istediğiniz ne olursa yardımcı olmaya çalışırım.
Kolay gelsin
sağol canım sana da kolay gelsin nasıl gidiyor diyetin

kızlar bende bi simitler var pantolondan hiç hoş gözükmüyorlar kendilerini belli ediyolar hemen ya :KK43: onlar için bi şey yapıp da kurtulmuş olan var mı yoksa kilo verince zaten gidiyor mu benim vücudum çok şükür orantısız değil yani basenden almıyorum aldım mı her yerden alıyorum kiloyu ama boyuma göre baya fazlam olduğu için artık rahatsız ediyor çoğu yer

bi de ben dün bir tatlı yedim kektir çikolatadır falan ama akşam yemedim pek bi şey ondan bile almamışım ayy çok şükür nazar değmesin :KK70: demek ki akşam yemediğimiz zaman hiçbi şeycik olmuyor :))

bi de ben dün bir tatlı yedim kektir çikolatadır falan ama akşam yemedim pek bi şey ondan bile almamışım ayy çok şükür nazar değmesin :KK70: demek ki akşam yemediğimiz zaman hiçbi şeycik olmuyor :))
Gercekten oyle bende tatlimi cikolatami yiyorum ama saat 4 e kadar ondan sonra tatli yemek yok kilo almiyosun ustune veredebiliyosun tabi cok kacirmadiysan yoksa yerinde sayiyosun

Gercekten oyle bende tatlimi cikolatami yiyorum ama saat 4 e kadar ondan sonra tatli yemek yok kilo almiyosun ustune veredebiliyosun tabi cok kacirmadiysan yoksa yerinde sayiyosun
aynen canım şimdi akşam yemeğimi de yedim bitki çayını da unutmazsam içicem bakalım sen kilo verebildin mi hafiflik hissediyor musun canım

aynen canım şimdi akşam yemeğimi de yedim bitki çayını da unutmazsam içicem bakalım sen kilo verebildin mi hafiflik hissediyor musun canım
Ben uc haftada dort kilo verdim hic spor yapmadan sadece aksamlari yemedim bide ekmegi kestim simdi 60 kilo 300 grm iki uc gundur ayni yerimde sayiyorum ama bazen durabiliyo eminim gidicekler bir uc kilo daha verim iyi hissedicem sonucta uc ay once yetmis kiloydum tabi dogum yaptigim icin ama yinede iyi gitti on kilo toplamda

ben çok hareketsizdim şimdi annem işe başladı yemek bulaşık kardeşimle ilgilenme derken hareketler arttı onun da faydası var sanırım çünkü cidden yiyip içip yatıyodum akşam biraz bi şey yedim midem kötü oldu midem küçülmeye başladı sanırım :))

Ben uc haftada dort kilo verdim hic spor yapmadan sadece aksamlari yemedim bide ekmegi kestim simdi 60 kilo 300 grm iki uc gundur ayni yerimde sayiyorum ama bazen durabiliyo eminim gidicekler bir uc kilo daha verim iyi hissedicem sonucta uc ay once yetmis kiloydum tabi dogum yaptigim icin ama yinede iyi gitti on kilo toplamda
ayrıca 10 gittiyse ne ki hemen verirsinn bol su ve bitki çayıyla (özellikle biberiye yağ yakıyormuş tadı da çok güzell )
hemen verirsin

X