- Konu Sahibi yorgunkalp
-
Yalnız olmadığıma cok sevındım hepınız hoşgeldınız arkadaslar...tek basına dıyet cekılmıyor... Kımse sızı de anlamıyor zaten...hem aaaa sen kılo mu almıssın denılıyor hem de yeee yeee Allah aşkına yee bısey olmaz denıyor :) sen de arada napacagınızı bılmez halde bı oyle bı boyle sonra gelsın kılolar gelsın moral bozuklugu ama bu ıs boyle olmayacak once kafada bıtırmek lazım ben basarıcam bu son demek lazım.... Sızler nasıl dıyet programı uyguluyorsunuz banada yardımcı olurmusunuz ben aertık kılo alcam korkusuyla valla ac gezmeye basladım ama suan karar verdım dıyet yapmıcam yanı bellı bı lısteye baglı kalmadan kendı lıstemı kendım yaratıcam sızce nasıl olur
Ve sabah tartıldım 73 olmuşum hadı bakalım ilk hedef 69 az kaldı az
Evet tatlım yuruyus yapıyorum yarım saat uzun zamandır yapmıyordum bıkac gun sadece bunu yapıcam sonra ılave edıdm tbı jullian falan senın nasıl gıdıyor sabah tereyaglı yumurtayı goturmussun ohhhh afıyet olsun :)Az kaldı arkadaşım, çok iyi gidiyorsun. Spor ne yapıyosun, yürüyüş mü?
Ayy ogle yemegin ne guzelmis tam ideal harikasin.Evet öğle yemeğim bi bardak ayran ( mınık plastık bardakta) ıkı parca tavuk ve kucuk tabak salata
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?