Son diyet günlüğüm ..artık bu iş bitmeli !!

yorgunkalp

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2012
268
58
323
İstanbul
Herkese merhaba .. Bu kacıncı diyet gunluğüm bilmiyorum.. Daha once 84 kilodan 72 kiloya düştüm ve bi baktım yenıden 88 olmuşum tak ettı artık canıma ve dıyorum kı bu iş artık bitmeli... Şuan 74 kiloyum ve kendıme bir söz verdim yarın diyetime ve sporuma başlıyorum bırakmak yok yılmak yok geri almak yok... Ben de artık zayıf olmak istiyorum.... Burayı ihmal etmicem... Ve bana destek olacak bnmle bu yolda yardımlaşacak arkdsları beklıyorum :)

Günaydın,
Sabah ilk iş tartıldım, istemesemde. Kilom 66,8 çıktı hedefim 10 kg vermek.
Birazdan klasik bir kahvaltı yapıcam. 1 dilim ekmek ve peynir domates yeşil çay...

Öğle yemeğim 3 gibi gecikti biraz , sebze çorbası ve yoğurt ile bir dl ekmek. Ara öğün yapmıyorum ben biraz Karataya hak veriyorum bu anlamda. 3 öğün yeter bana.Akşama da balık salata var. Bugün geç olur 20:30 gibi. Ama diğer günler 5-6 dan sonra bir şey yememeyi düşünüyorum.
spor: 1 saat yürüyüş, 100 kez zıplama,100 kez bel çevirme.
Bir ay sadece kardiyo, başka sporlara heveslenmek yok.

Yalnız olmadığıma cok sevındım hepınız hoşgeldınız arkadaslar...tek basına dıyet cekılmıyor... Kımse sızı de anlamıyor zaten...hem aaaa sen kılo mu almıssın denılıyor hem de yeee yeee Allah aşkına yee bısey olmaz denıyor :) sen de arada napacagınızı bılmez halde bı oyle bı boyle sonra gelsın kılolar gelsın moral bozuklugu ama bu ıs boyle olmayacak once kafada bıtırmek lazım ben basarıcam bu son demek lazım.... Sızler nasıl dıyet programı uyguluyorsunuz banada yardımcı olurmusunuz ben aertık kılo alcam korkusuyla valla ac gezmeye basladım ama suan karar verdım dıyet yapmıcam yanı bellı bı lısteye baglı kalmadan kendı lıstemı kendım yaratıcam sızce nasıl olur

Selam
En doğrusu kendi doğrumuz şimdiye dek çok okuduk bütün listeleri ezberledik ama olmadı. En iyisi porsiyonları küçültüp evde ne pişerse yemek ve hamur işinden uzak durmak.
Görüşürüz.

Yine de diyetisyenlerin verdiği ölçüler işe yarar bence, çünkü bizde porsiyon kavramı yok, bi şeyi bitene kadar yiyoruz yani ben öyleydim. Şimdi ise avuç içim kadar, ya da 2-3 kaşık ,sebze ise 6-7 kaşık gibi ölçülerle hareket ediyorum.
sabahki ekmek haricinde unlu birşey yemiyorum. Çok az meyve haricinde tatlı yemiyorum.
Bugün sabah peynir zeytin ekmek 1/4 simit domates salatalık yedim. Yumurta yediğim gün peynir yemeyeceğim.
Öğlen sebze çorbası yoğurt(hergün bir kase mutlaka) ve 1 dilim kavun yedim.
Akşamı da 6 gibi sebze ve protein ile yapmayı düşünüyorum.
Atıştırmalarım oluyor çocuklara göre ekstra birşey yapmışsam veya abur cubur varsa sadece tadımlık.
Ve tabi hergün en az bir saat yürüyüş.

Ben de sızın dedıgınız gb yapmaya karar verdım... Sabah tartıldım 73.4 e dusmusum.. Sımdı haftalık kontrol zamanıma kadar kendıme soz verdım tartılmıcam... Heyecanla beklıcemmmm :) bu arada tuz şeker hamur işi abur cubur asitli içecek kesınlıkle olmayacak.. Gunde ıkı lıtre su... Ve azar azar yemek gunde de yarım saat yuruyus arkasından mekıktı sopa hareketlerıydı vs yapıcam ve en son zumbayla kapanısı yapıcam

Döndümmmmmmm canım :) bidaha da burayı bırakmayı düşünmüyorum...iş hayatı zayıflama stresi falan da filan burda senın halinden dilinden anlayan sana destek olan insan çok..... Burda olmayı seviyorum :)))) ayyy sen ne yaptın öyleeeee.. Ne guzel gıdıyordun... Ama moral bozmak yok hemen dıyete spora baslıyorsun ben de gecen sene 84ten 72ye dusup hepsını aldıgım yetmezmıs gb bıde ustune 4 kılo alarak 88e cıkmıstım okdr mutsuzdumkı... Suan 73.4 kılodayım cok mu ıyıyım hayır ama artık cıddı bı sekılde dıyetıme ve sporuma baslayıp devamnı getırıcem ve bu ıs artık bıtecek :))) seni yenıden gordugume mutlu oldum rapunzelll :)) bnmlemısın

Sporumu yaptım duşumu aldım ve kendıme geldım mmmmmmm uzun bı suredır spor yapmadıgım ıcın sadece yarım saat yurudum gun gectıkce tempoyu arttırıcam

Selam arkadaşlar,
Sabah biraz abarttım ya napıyım seviyorum kahvaltıyı.Zaten bende hep böyle olur 2 gün dikkat ederim. 3.gün bırakırımdı. Ama artık yok tabiki. Gün içinde dengelerim diye düşünüyorum.
Bol tereyağlı yumurta idi kahvaltım, ekmek 2 dilim oldu kızarmıştı. Bol domates salatalık. 6 tane zeytin. 1 avuçta üzüm yedim.
Öğlen etli sebze ve yoğurt olacak. 4 gibi yiyip hepsini, sonra yemem.
Yalnız kapalı ve sıkıcı bir hava var. Oturduğum yerde terliyorum. Yürüyüş nasıl olur bilmem.

Az kaldı arkadaşım, çok iyi gidiyorsun. Spor ne yapıyosun, yürüyüş mü?
Evet tatlım yuruyus yapıyorum yarım saat uzun zamandır yapmıyordum bıkac gun sadece bunu yapıcam sonra ılave edıdm tbı jullian falan senın nasıl gıdıyor sabah tereyaglı yumurtayı goturmussun ohhhh afıyet olsun :)

Evet öğle yemeğim bi bardak ayran ( mınık plastık bardakta) ıkı parca tavuk ve kucuk tabak salata

Eve geldım bı armut yedım aksam yemegım bellı degıl cok ac degılım acıkmazsam yemeyı dusunmuyorum yada cacık yapıp yerım aksam sporumu da yapıcam okdr sabırsızımkı bı an once zayıflayıp o halımle bulusmak ıstıyorum aynada :)

Evet öğle yemeğim bi bardak ayran ( mınık plastık bardakta) ıkı parca tavuk ve kucuk tabak salata
Ayy ogle yemegin ne guzelmis tam ideal harikasin.
Bende 2 ogun yedim bugun ve suan cok acim sadece 8 gibi cekirdek citlemistim.
Kesmedi tabi hatta pasta vardi millet yerken baya gerildim bir an ama yemedim.
Kilo verme asamasinda sadece yuruyus iyi imis. Bende yuruyusu jillian ile falan destekliyordum ama sanki ust bacaklarim kalinlasti. Onun icin yapmicam simdi istedigim kiloya gelince pilates dusunuyorum .
Hadi hayirlisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…