- 24 Kasım 2011
- 4.599
- 6.876
- 448
- Konu Sahibi yorgunkalp
-
Merhaba arkadaşlar ben dengeli beslenerek ve yürüyüş yaparak 66 kilodan 55 kiloya düştüm. Kilo kontrolü yapmaya devam ediyorum fakat geçmişten kalan sarkık bölgelerim için tibet yogasına başladım sizce etkili olur mu?
Kesınlıkle sana katılıyorum plansı olmuyor...onceden planını yap ona gore alısverısını hallet madem evdesın kendını spora ver bos zamanlarında.. Ben ınanıyorum basaracagı a bu sefer olacak goreceksın..sakın bırakma bı gun bozsan cok yesen bıle aman oldu bıttı ıste deme sakın devam et..en buyuk hata bırakmak oluyor o donemde... Bu sefer basarıcaz bu sefer olacak ...yavas olsun saglıklı olsun hıc sorun degıl..nasılsa kılolar bı anda alınmadı degılmı bı anda gıtmesını bekleyemeyız...Haftada 1 kg eksilsem ne mutlu olurum. Ama şimdiye dek başaramadım hiç. Bu kadar uzun süre kararlı olamamıştım, ondandır. Hipotroidi var gerçi bende ilaç kullanıyorum. Metobalizmayı yavaşlatan bir hastalık. Bu nodüller için üç öğün yemekten önce dereotu yemeye başladım. Dereotu ile zayıflayanlar var forumlarda ama bana iştah kesici bir etkisi olmadı.
Hazirandan beri çalışmıyorum ayrıldım işten. İki oğlum var, okul çağında. Çalışırken olmuyordu şimdi düzenli spor yapacağımı sanıyorum. Az yemeyi bırakmadan düzenli spor ile olacak, acelem yok. Sonraki hedefimde sigaradan kurtulmak.
Bu seneyi böyle geçireceğim daha çok kendimle ve ailemle ilgilenerek.
Tıbet yogasını ılk defa duydum nasıl bıseykı ??? Bence sen sarkık bolgeler ıcın bolgesel spor yap cok guzel hareketler var ve arastırdıgım nette gordugum kadarıyla ınsanlar sporla gercekten sıkılasıp harıka bı vucuda sahıp oluyorlar ama yoga nasıl yapılıyor nekdr faydası olur bılemıcem ınan..Merhaba arkadaşlar ben dengeli beslenerek ve yürüyüş yaparak 66 kilodan 55 kiloya düştüm. Kilo kontrolü yapmaya devam ediyorum fakat geçmişten kalan sarkık bölgelerim için tibet yogasına başladım sizce etkili olur mu?
Aaaaa ılk defa duydum ve merak ettım bı arastırayım bakayım :)Çok güzel vermişsin.Tebrikler. Etkili olur. Kitabını okudum. 1 ay yapmıştım gerçekten etkili olduğuna inanıyorum. Zaten inanınca gerçek olmuyor mu? Bende yürüyüşten sonra yapıyorum hemde esnemek için mükemmel oluyor.
Ksınlıl bellı bı yastan sonra zor gıdıyor o zaman napıyoruz yola cıkıp bu sefer sonuna kadar gıdıyoruz ve kılolardan kurtuluyoruz :)bende bu sefer azimli olacam inşallah yaş gidiyor kilolar kalmasın
Kızlar benimde 5kilo fazlam var ama trambolinle hem zayıflamak hemde sıkılaşmak istiyorum araştıran varmı ben genelde iyi şeyler okudum siz ne dersiniz?
Sevgılı gunluk bugun tartı gunumdü 71.3 olmusum :) gecen carsamba 73.8 ile başlamıstım ve suan 71.3 cıktım ..cok mutluyum bu sefer olacak ınanıyorum :)
Gelelım bugun neler yedım
Sabah aktıvya kayısılı
Oglen salata
Aksam bı dılım ekmek ve peynır ydım
Yarım saat yurudum mekık cektım bugun kol calısamadım cok yorgundum
Dün buraya bakamadım...canım inanılma sıkkın moralim bozuk bu saat oldu agzıma hala lokma gırmedı....bu kılo hep dert oldu bana kımı sevsem ıstesem hep kılo yuzunden olmadı begenmedıler ıstemedıler benı... Ve en son bırıyke tanıstım cok hoslandım ondan ama olmadı ıste neden mı bence nedenı bellı kılo!!! Arkds kaldık ama hıslerım hıc bıtmedı ve gorustugu bırı var evlenıyor canım okdr acıyor kı yoruldum artık cıdden kımı ıstesem kım gelse bu kılo yuzunden olmuyor... Agla agla geberdım tak ettı canıma bu uzrımdekı pıslıkten kurtulucam artık yeter!!!!!! Bugun 70.9 cıktım ... Gayet guzel gıdıyorsun canım pazar gununu ben de heyecanla beklıyorum hergun duzenlı gelıyorsun buraya bana destek motıve kaynagı oluyorsun sana cok ama cok tesekkur ederımPazarı iple çekiyorum.Bakalım tartı ne diyecek ...
Dün buraya bakamadım...canım inanılma sıkkın moralim bozuk bu saat oldu agzıma hala lokma gırmedı....bu kılo hep dert oldu bana kımı sevsem ıstesem hep kılo yuzunden olmadı begenmedıler ıstemedıler benı... Ve en son bırıyke tanıstım cok hoslandım ondan ama olmadı ıste neden mı bence nedenı bellı kılo!!! Arkds kaldık ama hıslerım hıc bıtmedı ve gorustugu bırı var evlenıyor canım okdr acıyor kı yoruldum artık cıdden kımı ıstesem kım gelse bu kılo yuzunden olmuyor... Agla agla geberdım tak ettı canıma bu uzrımdekı pıslıkten kurtulucam artık yeter!!!!!! Bugun 70.9 cıktım ... Gayet guzel gıdıyorsun canım pazar gununu ben de heyecanla beklıyorum hergun duzenlı gelıyorsun buraya bana destek motıve kaynagı oluyorsun sana cok ama cok tesekkur ederım
Ne demek ya birbirimizden güç alıyoruz.Ben hedeflerime ulaşana kadar hep burada olacağım.
Üzülme boşver diyeceğim ama teselli olmayacak biliyorum canın yanıyor. Aşk acısı fena yakar bende bilirim ve insan hep kusuru kendinde arar. Ama kilo dediğin şey kalıcı bir kusur değil. İsteyince bal gibi zayıf oluyoruz. Olmayınca olmaz bunu kabullemek zor olsada gerçek bu. Ben 38 yaşındayım ancak 35 ten sonra anladım ki olmayan herşey bizim hayrımızadır. O yaşa kadar çok isyankardım sanki istediğim hiçbirşey olmuyordu. Şimdi ise önce elimdekiler için şükredip sonra olmayan herşey için daha iyisini diliyorum. Temiz bir kalp,Dua ve iyi dilekler her zaman karşılığını bulur.
Sen sadece kendini önemse, herşeyin başına sağlığını koy gerisi nasılsa olacak.
O, herzaman gönlümüze göre verir.
İnan evlenene kadar kaç kişinin peşinden koştum hatırlamıyorum. Ama eşimle karşılaşınca birşey oluştu aramızda, işsizlikte yaşadık yoksullukta ama kopamadım ondan herşeye razı oldum. Ve şimdi anlıyorum ki evet doğru insanmış.
İnanıyorum ki arkadaşım gerçek aşk karşına çıkacak ve sen onu hemen tanıyacaksın o da senin kalbine bakacak zaten yüzüne değil. Sen hep buna inan ve hep böylesini iste. Akıllı bir erkek ve kadın şunu er geç anlar gençlikte güzellikte geçicidir. Tek lazım olan kalplerin bir ömür boyu uyumla beraber atması.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?