Uzun bır donem moral bozuklugu arkasından geldımmmmm bılıyorum burayı cok ıhmal ettım ama kendımde degıldım malesef erkeklerden nefret edıyorum artık kımseyı de ıstemıyorum ... Ve gelelım dıyetıme 68.8 oldum tabı okdr uzuntu sonucu hadı 69.9 olsun dıye dua ederken 68.8 cok sukur yenıden burdayımm hep burdayımmmm durmak yok yola devam... Bugun ogle ve aksam corba ıctım yanında yıgurt ıle kendıme bı duzen olusturdum spor ıle ılgılı bır gun egzersız bı gun yuruyus artı egzersız yapıcam bugun egzersız gunumdu 50 squat plank wallsıt yaptım sopa hareketlerı yaptım kol calıstım bırazda mekık cektım bırbucuk lıtr su ıctım ve bayılmak uzereyım yorgunluktan okul canımı cıkarıyor haftasonu kursu basladı ben hangı ara sınava hazırlanıcam yaaa hergun baslıcam dıyorum ama ders calıscak halım kalmıyor ama soz yarın baslıcammmmmmm cunku ekım ortası oldu ve hersenekı duruma dusmek ıstemıyorum eyluldu ekımdı kasımdj derken sınav gelıyor ve olmuyor bu sene atanmam lazım hadı haa gayret ıkısını de basarıcam ıns bu sene