Son diyet günlüğüm ..artık bu iş bitmeli !!

75 dk yürüdüm 5 km yapıyor. Saat 4 de son öğün. 4 kaşık yoğurt 10 adet fındık ve 1,5 yeşil elma. İnşallah bitsin bugün böyle.
Bugun oyle bitmedi ama malesef 7 de bir karniyarik 1 dilim ekmek firinda patates yedim gereksizdi sanirim psikolojik

Öğlen yemegim yogurtlu biber mantar kavurma ve 3 catal patates salatasidir. Bir tane de keci boynuzu. Sabah 1 saat yurudum. Simdi de disarda yuruycem. Sanirim bu da 1 saati gecer.

Selam günlük
Sabah kocaman bir tost yedim valla nefisti.
Bir saat yurudum yine.
Öğlen meyve ve yogurt sadece. Cunku aksam disarda guzel bir yemek yiyebilirim.
Ogleden sonra yine yuruyus var.
görüşürüz

Aksam o kadar güzeldi ki agzimdan girdi burnumdan cikti. Uyuzluguna sadece dondurma yedim. Simdi de cips ve gofretle devam ediyorum.
Harika de mi artik hicbir sey umrumda degil.

Hiçbir şey umrumda değil diye hava atmıştım ama tartida artı 2 kg görünce tüm havam söndü. Bir haftada olacak şey mi yâaaaaaaaaaaa hergün tatlı yesem bile olamaz ki o kadar yürüdüm. Hayır olsun.
Devam canım. Hedefe kadar yürü Melosssssss.
Sabah 1 dilim kizarmis ekmek beş zeytin peynir ve sebzeler.
Gramla mi yesem herseyi yaw...
Bilemedim.

Öğlen yoğurt ve yulaf yemiştim. Şimdi çay demledim, bir küçük ziyafet var ama amacım çay içmek.
Yürüyüş bandında tam 2 saat yürümüş biri olarak hakettim umarım.
Gece de şarap içeceğim canım çok çekiyor, umarım salya sümük gitmem...
2.gün bugün sigara içmiyorum da...Çok etkileniyorum görüldüğü üzere günlük, resmen psikolojim değişti.
Geçecek inşallah çabucak...

Valla günlük
Başarı neydi ve ben başarısız olduğum icin neden başkalarini suçluyorum ki. 40 yaşıma girmeme birkac ay var olabilir ve ben hiç bir baltaya sap olmamış olabilirim.
Işte evde herseyi yapan bir evkadini
Zaten ne olacaktim ki. Sonuçta bunu hiç bilemedim. Geçtim gittim... Kendimi de herkesi de mutsuz ettim.

Bol abur cuburlu ve bol duygusal iniş çıkışlı bir haftasonundan sonra yeni bir hafta ve yeni umutlarla merhaba günlük...
Neyse sigarayı bırakmanın ilk günleri diye fazla kasmadım. .ama sanmaki kendimi salarım. Sabah yine normal kahvaltı ile başlandı.
Yağsız peynir 1 dilim tahıllı ekmek zeytin ve domates salatalık sadece 1 dilim ayva.
Yemekte yapmadım daha heralde bugün yoğurtlu sebzeli bir gün olacak bir de çorba istiyor canım.
Yine yürüyüş olacak uzunnnnca.
Şu isveç diyeti de ilgimi çekmiyor değil hani. Yapsam mı ki?

İsveç Diyeti'ni uzmanlar değerlendiriyor...DiyetisyenAşkın Yüksel'e göre:
"İsveç beslenme biliminde alanında dünyada nerede ki, diyeti gündeme geliyor, anlamış değilim. "Ketojenik" diyet denen, çok düşük kalori alınarak vücuttan aşırı su ve kas kaybına neden olan zararlı bir diyet. Dünyada maalesef bir dönem çok yaygındı ama bu diyetle vücut yağ dokusu aynen korunmakta, aşırı bir sıvı ve kas yıkımı olmakta. Hızlı kilo verildiği için kişi bunu yağ kaybı sanmakta ama bir süre sonra aşırı bir halsizlik, dermansızlık, çabuk hastalanma, dikkat eksikliği gibi ciddi sağlık sorunları ile karşı karşıya kalınmaktadır.Kesinlikle önerilmez."

DiyetisyenSelahattin Dönmez'e göre:
"En önemli sıkıntıları halsizlik ve tansiyon düşüklüğü! Yeterli ve dengeli vitamin, mineral, protein, karbonhidrat alınmadığı için bu diyete başlayanlar sonuna kadar uygulayamıyor. Hızlı kilo verilebiliyor ama sadece kas kütlesi ile su kitlesinin kaybına neden oluyor. Bunu hiç uygulamamak lazım. Uygulandığı takdirde kalıcı tansiyon oluşabilir. Böbreklerde geri dönüşümsüz kronik sorunlar, kalp ritm bozukluğu ve psikolojik sorunlar olabilir.En tehlikeli diyet."

Yaaaa böyle demişler işte. Vazgeçtim. Amannn ben yine kafama göre takılacağım. Herşeyden biraz tırtıklayarak ve yürüyüşle...ideal kiloma yılbaşına kadar ulaşacağıma inanıyorum.

Öğlen corba ve biber kavurma saat 12.30 da.
Sonra 14.30 da kahve ile iki dilim havuclu kek ve saat 5 te meyve ve 1 ceviz. YNi meyve dedigim tBak hazirlarken bi dilim elma iki dilim armut gibi...iyi degil ama bugünleri boyle gecirecez artik . Yani sersem gibiyim ve asiri sakar.
Yürüyüş 1 saat oldu. Inşallah artiracagim zaten tek umudum yürüyüş.
Aksamda çay olur. Boş duramazsam çekirdek yerim.

Ekmegi abarttim aksamdan beri.
Yani günlük bugunlerde en iyi yaptigim tek şey bol bol yürümek. Bu da yeterli simdilik.
Ödem ve bagirsak düzensizliği cekiyorum ve ne yesem şişiyorum. Ay sonuna kadar duzene girecektir. Acelem yok. Hiç bir şey bir gün de olmuyor malesef.

Yani günlük benim kadar abartan var mi soyle bana. Dün tam 180 dakika yürüdüm. 80 sabah ve 100 ogleden sonra. Isi gücü herseyi bosladim kendimi buna adadim desem yeridir.
Bu sabah ise 5 km olsun bari diye 65 dak. Yürüdüm. Ama yarin yine abartirim Inşallah.
Yediklerimden bahsetmiyorum. Sabah iyi baslayip aksam iyice simariyorum.
Bugün de kahvalti normaldi simit peynir epeyce ve on zeytin. Simdide sütlü kahve içiyorum. Sarmisakli çay yaptim öyle iste.

1 kasima kadar iştahımin ve şişkinliğin normale döneceğini saniyorum. Biraz reflude yasiyorum.
Adam gibi üç öğün yemeye gayret edersem surekli atistirmazsam iyi sonuc alirim. Girdim artık bu yola dönüş yok.

Oglen bir tabak makarna birer kase corba ve yogurt dort ufak kornison yedim. Porsiyonlar büyüdü farkindayim. Dikkat etmeye calisiyorum ama bir bosluk var işte ve hemen geçmiyor. Ki ben makarna yillardir tadımlik yerim pilavda oyle hic tabak tabak yemisligim yoktu. Olsun illa ki normale döneceğim az sabır. ...

Uzun bır donem moral bozuklugu arkasından geldımmmmm bılıyorum burayı cok ıhmal ettım ama kendımde degıldım malesef erkeklerden nefret edıyorum artık kımseyı de ıstemıyorum ... Ve gelelım dıyetıme 68.8 oldum tabı okdr uzuntu sonucu hadı 69.9 olsun dıye dua ederken 68.8 cok sukur yenıden burdayımm hep burdayımmmm durmak yok yola devam... Bugun ogle ve aksam corba ıctım yanında yıgurt ıle kendıme bı duzen olusturdum spor ıle ılgılı bır gun egzersız bı gun yuruyus artı egzersız yapıcam bugun egzersız gunumdu 50 squat plank wallsıt yaptım sopa hareketlerı yaptım kol calıstım bırazda mekık cektım bırbucuk lıtr su ıctım ve bayılmak uzereyım yorgunluktan okul canımı cıkarıyor haftasonu kursu basladı ben hangı ara sınava hazırlanıcam yaaa hergun baslıcam dıyorum ama ders calıscak halım kalmıyor ama soz yarın baslıcammmmmmm cunku ekım ortası oldu ve hersenekı duruma dusmek ıstemıyorum eyluldu ekımdı kasımdj derken sınav gelıyor ve olmuyor bu sene atanmam lazım hadı haa gayret ıkısını de basarıcam ıns bu sene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…