Son diyet günlüğüm ..artık bu iş bitmeli !!

Selam gunluk
Bugun sadece 35 dk yurudum. Ogleden sonra da planlamistim ama baska seyler cikti. Olsun bea...
Az yiyip doyuyormuyum yoksa ondan bundan derken cok mu oluyo anlamadim. Ama dunden beri hic acikmiyorum nedense. Aklima ne gelirse iciyorum yesil cay sirkeli su limonlu su.
Aksami 5.30 da yedim tavuk ve salata. Yalniz ben daha tavuk yemiycem pis pis koktu burnuma. Oglen 4 catal ciger ve salata ama pilavimdan 3 kasik yedim. Napiiim guzel yapiyorum. Meyveyi ise sadece tadimlik yiyorum. Oyle iste.

Sabah bır haslanmıs yumurta ve bıraz peynır yedım oglen bı sıse lıght ayran ve chıckennfıngers uc adet bır hurma bır yesıl elma sonrasında eve geldım bırbucuk saat spor yaptım suan pert oldum zaten ısten gec geldım ders calısma yıne yalan oldu :) yarın sabah cıddı anlamda baslıcam ama yeter artık... Yapmam gereken ıkı sey var bırı kılo vermek duzenımı oturttum dıgerı sınavı kazanmak atanmak sımdı artık bunu da ele alıcam .. Sabah tartıldım 71.4 hadı bakalım pazar tartı gunum ama ben her sabah tartılıp ona gore ıplerı ele alıyorım fazla cıkarsa ona gore hareket etmek adına

Guzel gidiyorsun istikrari korursak hepsi olur. Hem calisip hemde gelip evde spor yapabilmek buyuk basaridir kanimca. Tebrik ediyorum seni anliyorum cok bende calisirken yordun olurdum aksamlari yerimden kalkmak istemezdim. Bir gun yapsam 2 hafta yok. Bu da genisletiyor insani. Aman birakma arkadasim haftada 3 gun bile olur diyor doktorlar.

Oleyyýyy. Tartildim ve 63.2. Bu hafta iyi gitmis. Bayramdan once 62 li olmak istiyorum. Insallah.....
Bu sekilde Ekim sonunda epeyce incelmis olurum da artik oturmak yokki. Cunku birde bu kiloyu korumasi var.

Oleyyýyy. Tartildim ve 63.2. Bu hafta iyi gitmis. Bayramdan once 62 li olmak istiyorum. Insallah.....
Bu sekilde Ekim sonunda epeyce incelmis olurum da artik oturmak yokki. Cunku birde bu kiloyu korumasi var.
Harikasıııııınnnnnnnn tebrik ederimmmm :))))) emınım sonuc süper olacak boyle devammmmmmm

Dun ugrayamadımmmm bugun tartı gunumdu 70.8 neyse aldıklarımı verdım yenıden cok sukur... Artık 6lı rakam gormek ıstıyorum kndımı bıldım bılelı hıc gormedım bugun ne yedım sabah aktıvya cıleklı ogleden sonra bezelyelı tavuk aksam meyve bır hurma... Bıraz da beyaz leblebı.. Bır saat spor ıkı lıtre su... Cok sukur derse de basladım ufaktan artık yogun bı donem bnı beklıyor hem iş hem kpss hem dıyet spor umarım 2015 bnm yılım olur hem zayıflarım hem atanırım snrada belkı bı kısmet cıkar evlenırım kım bılır :) tabı bu en son soyledıgımın olcagını hıc sanmıyorum ama neyse

Bu sabah tartıldım 70.5 artık tartıda 6lı rakam görmek ıstıyorum... Sabahı iple cekıyorum lıtfen lutfen artık 6lı rakam goreyım omrumde hıc gormedım bugun yesıl elma dıyetı yaptım vucudum dırendıgı ıcın bıraz soklayım dedım ... Ikı lıtre su ıctım 40 dk y.uruyus ve mekık cektım uyumadan bıraz kol calısıcam zayıf halımı cok merak edıyorum ve sabırsızlanıyoruk ben omrumde hıc zayıf olmadımkı

Benimde 2 günlük beslenme şekli kötü oldu. Hamur ağırlıklı. Ama yürüyüşü hiç bırakmadım.
Bugünde kahvaltıyı tost ile yaptım. Ekmek yok dedik ama olmadı. Gün içinde dengelerim umarım.

Olacaktır, inan ve gerçek olsun. İnşallah 2015 yılı senin yılın olacak. Yeniden azimlisin. Çok güzel arkadaşım.

Bugün dışarda uzun bir yürüyüş yapcam bir aksilik olmazsa. Ama bi de kötü birşey yapcam, elmalı kurabiye. Severim kendisini artık biraz tadarım. Evde iken böyle işte her gördüğüm tarifi denemek istiyorum. Hem kendime iş hem de kalori...
Bi dur demem lazım.
Beyaz leblebi tok tutuyormuş galiba , denesem mi?

Of ya bişey oldu bana sürekli atıştırıyorum. Hiç memnun değilim bu halimden. Napsam ki. Bir liste beğendim onu da anca bir hafta yapabildim. Böyle de rahatsızlık veriyor. Yatana kadar hiç durmadı boğazım üç gündür. Ay bu hedefler gittikçe uzaklaşıyor mu. Bi daral geliyor bana. İyice kıssam diyorum oda olmuyor. Şu göbek eriten iyiydi en azından sürekli sebze salata vardı. Bilmiyorum, motivem düştü gene. Yürüyüşlerde boşa gidiyordur böylece.

Merhaba
Bir güne daha sakince başladık. Kahvaltım 1/2 simit ve peynir salatalık maydonoz. Hafifti abartmadım.Kahvaltıyı abartmıyorum artık. Bunda gece herşeyin sonunda yuttuğum sarmısağın etkisi olduğunu düşünüyorum. Sarmısak yutarak zayıflayanlar da var bu forumda.
Öğlen sebze ve salata akşamda balık ve salata olacak. Atıştırmalardan uzak durmalıyım bu üç gün. Yoksa bayram sabahı tartıda eksilme göremem gibi geliyor bana.
Yine dışarda 1,5 saat yürümeye kararlıyım bir aksilik olmazsa. Bugünlerde ödemim olabilir. Maydonoz kaynattım yeşil çay ile içiyorum. Önceki günde kiraz sapı yaptım. Bunları dönüşümlü yapmayı düşünüyorum.
Ayrıca civanperçemi adet öncesi sıkıntıları için çok etkili. Tavsiye ederim.

Bugün de temizlik günü malum bayram geldi çattı. Bitti gerçi şimdi oturdum ama yoruldum da. Yürüyüş yok o nedenle.
Sabah gerçekten ekmeksiz bir kahvalti yaptim nihayet. Peynir yumurta domates salatalik . Öğlen sadece tavuk yedim az yagda teflonda göğüs. Yani bugün hic karbonhidrat almiycam.
Insallah yarinda.
Bayramdan istifade biraz protein alsam diyorum. Baklava faktörü de var ama dur bakalim.

Bayrama 62 ile girebilecek miyim ki. Bu hafta sanki veremedim kilo. Amannn olsun be ya acelemiz yok hedef belli.

Eveeet sevgili gunluk yarin itibatiyle et ve tatli ile imtihanimiz basliyor. Hadi hayirlisi.
Zaten verdigimiz ne ki geri almasak bari.

Selam gunluk
Dun fena gecmedi hic cikolata yemedim mesela bir dilim baklava yedim. Ama bayram gunu iste ya illa ki durmadan yeniyor.
Zaten kilomda 63.4 cikti tahmin ettigim gibi eksilme olmamis. Neyse devam keyfimiz yerinde olsunda hepsi olur.

Geldik bugüne. Düne hic deginmeyecegim çok sacmasapan bir gundu. Sporda yoktu. Normal tabi ki her bayram rota sasar illa ki.
Bugünden devam ediyorum .

Günlüküm
Normal öğün düzenine geçtik bugün sabah 7,30 da kahvaltı ile başladık. Hayırlı olsun. Bir şişlik var karın bölgemde ne güzel düzleşmişti oysa. Cumartesi tartılırım artık. Olan oldu. Bayram tıkınmaları elbette etkisini gösterecektir. Artık yediğim herşeyi tek tek yazmaya karar verdim. Önce değil ama sonra. Çünkü planlanan ile tutmuyor.
Sabah 2 dilim kızarmış çavdar ekmeği, 8 zeytin, salatalık domates, biber salçası 1 tatlı kaşığı,1 çay kaşığı tereyağ, 1 ceviz, 3 adet üzüm, 1 çay kaşığı tahin pekmez...wowww yok yok yani.Fazla olmuş. Daha sade olmalı maksimum 3 çeşit.

Öğle yemeğim, taze fasulye ve salata idi. Çok az yiyebildim.Midem allak bullak.
Akşama bilmiyorum. Galiba sadece yoğurt ve yeşil elma.
Halim pek yok ama yürüycem şimdi.

75 dk yürüdüm 5 km yapıyor. Saat 4 de son öğün. 4 kaşık yoğurt 10 adet fındık ve 1,5 yeşil elma. İnşallah bitsin bugün böyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…