- Konu Sahibi yorgunkalp
-
Tahlıllerın ıyı cıkmasına cok sevındım cnm :)) dun ugrayamadım cok yogundum eve geldım spor yaptım uyumusum.. Kafayı kıloyla bozdum butun gun okulda cocuklarla cnm cıkıyor eve gel spora yap uyu ama bnm derste calısmam lazım artık ıyıce duzenımı oturtmalıyım... Bu sabah tartıldım 71.6 tartıda artık 69 gormek ıstıyorum..yemeklerımı hazırlayıp bıdıyorum hergun ıse... Sabaah peynır salatalık ıkı uc zeytın ve uc cevız ekmek yemıyorum .. Oglen cacık aksam bır mısır patlagı ucgen peynır ve armut yedım... Bırbucuk saat spor yaptım yıne ben pert ders calısamadım... Sımdı yarına yemek hazırkıcam ama prtaık ne okur dusunuyorum evde chıckennfıngers var almıstım ıkı tane ondan goturcem yanında lıght ayran sabah peynır ve yumurta aksama allah kerım :)))
Guzel gidiyorsun istikrari korursak hepsi olur. Hem calisip hemde gelip evde spor yapabilmek buyuk basaridir kanimca. Tebrik ediyorum seni anliyorum cok bende calisirken yordun olurdum aksamlari yerimden kalkmak istemezdim. Bir gun yapsam 2 hafta yok. Bu da genisletiyor insani. Aman birakma arkadasim haftada 3 gun bile olur diyor doktorlar.Sabah bır haslanmıs yumurta ve bıraz peynır yedım oglen bı sıse lıght ayran ve chıckennfıngers uc adet bır hurma bır yesıl elma sonrasında eve geldım bırbucuk saat spor yaptım suan pert oldum zaten ısten gec geldım ders calısma yıne yalan oldu :) yarın sabah cıddı anlamda baslıcam ama yeter artık... Yapmam gereken ıkı sey var bırı kılo vermek duzenımı oturttum dıgerı sınavı kazanmak atanmak sımdı artık bunu da ele alıcam .. Sabah tartıldım 71.4 hadı bakalım pazar tartı gunum ama ben her sabah tartılıp ona gore ıplerı ele alıyorım fazla cıkarsa ona gore hareket etmek adına
Harikasıııııınnnnnnnn tebrik ederimmmm :))))) emınım sonuc süper olacak boyle devammmmmmmOleyyýyy. Tartildim ve 63.2. Bu hafta iyi gitmis. Bayramdan once 62 li olmak istiyorum. Insallah.....
Bu sekilde Ekim sonunda epeyce incelmis olurum da artik oturmak yokki. Cunku birde bu kiloyu korumasi var.
Dun ugrayamadımmmm bugun tartı gunumdu 70.8 neyse aldıklarımı verdım yenıden cok sukur... Artık 6lı rakam gormek ıstıyorum kndımı bıldım bılelı hıc gormedımbugun ne yedım sabah aktıvya cıleklı ogleden sonra bezelyelı tavuk aksam meyve bır hurma... Bıraz da beyaz leblebı.. Bır saat spor ıkı lıtre su... Cok sukur derse de basladım ufaktan artık yogun bı donem bnı beklıyor hem iş hem kpss hem dıyet spor umarım 2015 bnm yılım olur hem zayıflarım hem atanırım snrada belkı bı kısmet cıkar evlenırım kım bılır :) tabı bu en son soyledıgımın olcagını hıc sanmıyorum ama neyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?