mrb..kararlısın ya en önemlisi bu..
off bende özel günümün bitmesini bekliyorum..pzt başlıcam inş
37 günde bayağı verirsin merak etme..kilo fazlası olanlar daha çok ve çabuk veriyo..kendimden biliyorum
Haydi öyleyse sende bir an önce başlada beraber verelim bu kilolarıBen zaten daha 1 ay öncesine kadar 75 kilo olduğum için bu 4-5 kiloyu rahat veririm diye düşünüyorum. Beyaz bir elbise aldım mezuniyet töreninde giymek için. Ama göbeğim öyle bir çıkıyor ki eşofmanla giderim mezuniyete daha iyi yani. O yüzden ilk hedefim o elbisenin içinde iyi durmak. Bunun içinde 70'in altına inmem gerekiyor sanırım.
benim mezuniyette seneye(tabii olabilirsem)
off ozamana düşünmek bile istemiyorum kilolu olduğumu:18:..allah korusun yaaa:18:
Beslenmene düzen ver vermesine de 37 günde 70e inme bence 9 kilo çok fazla
Göbeğim var diyorsun akşam yatmadan hemen önce yattığın yerden bisiklet çevir 5dk doktorum bana öyle önermişti, çok çalıştırıyor kasları
Bir de pentide korse gibi çoraplar var, karnı dümdüz gösteriyorlar ben kullanıyorum
Canım üzülme ben okuyorum yazdıklarını ama işten güçten fırsat bulup da yazamadım, ben de akupunktura başladım iki hafta önce, diyet de verdi doktor, diyeti pek düzenli uygulayamasam da (malum anne-babayla biraz zor oluyor :/ ) 2 kilo verdim. Diyete harfiyen uysam süper bir hatun olacağım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?