Oyy oyy oyy gitti gene benim diyet. 1 paket limonlu form- 200 kalori, 1 paket bitter çikolata 250 kalori 1 avuç fındık 100 kalori. Yani toplamda 500 kalori almış oldum. Ama inanın çok çok ihtiyacım vardı, beni kendime getirdi. Zaten ara öğün yapacaktım bunları ara öğün olarak geçeceğim. Akşam da dengelemeye çalışacağım. Ama yinede mutluyum çünkü eski ben olsam şimdiye kadar 5 günlük diyete bedel yemiştim.
oooo naptın sennnn canım keske yemeseydin ya bi tanede değil bşka şeylerde yemissin bide :)
kendini tutsaydın keşke cnm su fln ıcseydın en azından tok hissedip yemezdin onları
cıhkk cıhkk olmadıı bu
Yok ya tutabileceğim gibi bir şey değildi bu. Yine en az şekilde atlattım diye mutluyum. Hem millet börekler tatlılar yiyor bir şey olmuyor. Ben çokta zararlı şeyler yemedim. Bir porsiyon patates kızartması bile bundan daha kalorili ve sağlıksız. Kendimi böyle düşünerek daha mutsuz edip iyice bozarım vala
Saol canım desteğin için yaa. Olay ne biliyor musun? Ben bu dönem mezunum. rehber öğretmen olacağım. bugün şubat ataması tarihleri açıklandı. 29 0cak 4 şubat arası tercih 6-7 şubat arası atama. Ama ben 8 şubatta mezun oluyorum. Düşün 4 günle kaçırıyorum atamayı. Ve bu sene bize alan sınavı getirdiler. İki kat çalışmam gerekecek kpssye. Bunu düzeltmeye uğraşıyorum acaip stres oldum. Bir ara ellerim tittre falan o dereceay cnm yaa sıkma canını boyle olunca ınsan kendini yemeye vuruyo biliyorum ama lütfen dikkat bak zayıflayınca ne kdr rahat olucaksın istediğin kıyaftlerı giyebilicksn bunları dusunn . ve diğer şeyleri kafana takmamaya çalış .
Saol canım desteğin için yaa. Olay ne biliyor musun? Ben bu dönem mezunum. rehber öğretmen olacağım. bugün şubat ataması tarihleri açıklandı. 29 0cak 4 şubat arası tercih 6-7 şubat arası atama. Ama ben 8 şubatta mezun oluyorum. Düşün 4 günle kaçırıyorum atamayı. Ve bu sene bize alan sınavı getirdiler. İki kat çalışmam gerekecek kpssye. Bunu düzeltmeye uğraşıyorum acaip stres oldum. Bir ara ellerim tittre falan o dereceAtanamamam demek 7 ay kaybetmem, çok iyi olan puanımın boşa gitmesi ve tekrar sınava hazırlanmam gerek demek
Saol canım desteğin için yaa. Olay ne biliyor musun? Ben bu dönem mezunum. rehber öğretmen olacağım. bugün şubat ataması tarihleri açıklandı. 29 0cak 4 şubat arası tercih 6-7 şubat arası atama. Ama ben 8 şubatta mezun oluyorum. Düşün 4 günle kaçırıyorum atamayı. Ve bu sene bize alan sınavı getirdiler. İki kat çalışmam gerekecek kpssye. Bunu düzeltmeye uğraşıyorum acaip stres oldum. Bir ara ellerim tittre falan o dereceAtanamamam demek 7 ay kaybetmem, çok iyi olan puanımın boşa gitmesi ve tekrar sınava hazırlanmam gerek demek
canım topikleri okurken gözüm ilişti.bu atamalarda hangi bölümden ne kadar alınacağı belli oldumu acaba.senin bu konu hakkında bilgin var gibi gözüküyor
Meraba canım ya bende kaç kere senin gibi konu açtım ama bir türlü veremedim.
Geçen sene tam 67 kilodan 59a kadar düşmüştüm. Şuan 60-61 civarıyım ama yeter artık.
Kilo vermek istiyorum ben cidden.
Hazır yarı yıl tatiliyken versem iyi olur.
Okuldakileri şaşırtmak istiyorum en azından 55 olarak okula gitmek istiyorum.
Oda olmasa bile en kötü ihtimal martın başına kadar 52 kilo olmak istiyorum.
Iyi gidiyorsn cnm Tebriklerbenimde yarın tartı günüm bakalım sonuç ne olacak :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?