Senin diyetin nasıl gidiyor :) İnşallah hedef kilona ulaşırsın, benim hedef de 50 ya da 52
bak doktorun verdiği bir tüyoyu seninle paylaşayım, belki faydası dokunur :) Ben hala bulamasam da nuh'un ankaranın çinko ve bakır takviyeli kepeği varmış, onu alıp öğlen ve akşam yemeklerinden önce çorbaya ya da ayrana 2 kaşık ekleyip öyle tüketiyorsun 10 dk sonra asıl yemeğini yiyorsun ama doktorun dediğine göre kepek şiştiği için az yemeni sağlıyormuş ve tok tutmaya yardım ediyormuş. Böylece gitsin kilolar, gelsin mutlu yüzler :) (ama hala bulamadım bu kepeği, diyetim yarım kalıyor üzülüyorum:/ )
Ayrıca ben de sabahları kuru kayısı ile su alıyorum kahvaltıdan önce, kayısı kurusunu sevmezdim ona da alıştım bu sayede :)
geldimm:)
şöyle bi okudum da arada koyveriyosun kendini olmazz
hatada bir ödüllendir kendini eğer iştahını kesmek istiyosan dereotu yiyebilirsin canım
Koyvermek ama ne koyvermekama düzelmeye çalışıyorum. Çünkü ben yemekten gerçekten keyif alan birisiyim. İnan bana 3 gün abur cubur yememek benim için büyük bir olay. Ben torba torba abur cubur yiyebilen birisiyim. Eee sen nesin necisin? Kaç kilo fazlan var ne kadar verdinn
aynen canım yaa sana katılıyorum arkdş fln toplanyyordk ee akşam cay partisi yapıyoduk resmen envayi çeşit abur cubur ne ararsan yiyodukk ..bende acayıp tatlı düşkünüyüm sormaaa dışarı çıktıgımda pastaları görüncee gözüm dönüyooama napıyorum yemiyorumm :) bir anda çıktı bizdede hadi kilo verelim hep böle mi devam edicez dedik ve 28 aralık spor salonuna yazıldık .19 yaşıma gircem :d 1.64 boy ve 62 kiloydum ki geçen cumartesi tartıldım 2 haftada 2 kilo vermişim hedefim 53 bi 7 kilom daha var anlıycan
Verirsin canım verirsin bu irade ile. Ama sıkılıp sakın bırakma çünkü bırakıp tekrar başladığında vermen gereken kilo sayısıda artacak. Başlamışken bitir kurtul
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?