- Konu Sahibi cocukoloji
-
Evetttt haklısınız, bnde ne bilim 3.gün gelişimi yavaşlamıştı, bi anda 5.günü en iyi kaliteye geldi degişken bir embriyo diye kafam çok karıştı, 4.denemem olucak olursa maddi yöndende çok hırpalandık, donmuşa vermektense yeniden mi başlask kararsız kaldımHatırlıyorum sizi aynı dönem transfer yapmıştık. Varsa embriyo neden baştan başlayasınız ki
Siz işallah hamilesinzdir sizde durumlar nasıl?Hatırlıyorum sizi aynı dönem transfer yapmıştık. Varsa embriyo neden baştan başlayasınız ki
Çokkk teşekkür ederim moral için, saglıkla kucagınıza alın hayırlısı ile, haklısınız n zmn n olacagı hiç belli olmuo bazen en kalitesizler bile tutanilio....Kesinlikle deneyin neden en bastan baslayacaksiniz.. Benim de tek embriyom uc gunluk 5. Gune cikmiyordu sizinki daha kaliteli yani ona ragmen tuttu cok sükür.Insallah Rabbim yuzunüzü güldürsün...
Canım bende 2 Düşük yaptım
Çift embriyo 5.gün blastokist
Ve artık 3 tedaviye başlayacağım
Sende dondurulmuşu dene derim
Tabiki sen bilirsin
Yokkk cnm düşügü araştıramadık, tuvalete düşmüştü çnküDüşüğü araştırdı mı doktorun kim?
Nasıllll sevindimmmm bu güzel mesajınıza, rabbim kucagınıza bir an önce aldırsın, bna çokkkk morel oldunuz:))))Geçen sene 5. Gün embriyoyu transfer edildi 14. haftada kalbi durdu.
O tedaviden kalan son 3.gun embriyosu transfer edildi. Sayılı zamanda kaldı yavruma kavuşmayakaliteye çok takılma Rabbim nasip etmişse olur. Bence yeni bir tedaviye başlama.
Nasıllll sevindimmmm bu güzel mesajınıza, rabbim kucagınıza bir an önce aldırsın, bna çokkkk morel oldunuz:))))
Amin cnmmmm rabbimm hepimize nasip etsinnnnn....Aminnn canım benim. Hep umutlu ol, biliyorsun moral çok önemli. Sonra hiç hatırlamayacağız inşallah bu günleri.
Aminn insallah sizlerden de guzel haberler alacagiz insallah hic morelinizi bozmayin.. Benim ilk tup bebek denememde doktor embriyolar cok kalitesiz transferi iptal edelim dedi tutacagini sanmiyorum demisti hayir nereden biliyorsunuz ben bugun transfer icn geldim ve bu transfer olacak diye direttim transferim yapildi ikiz tuttu ama 16. Haftada erken dogumla kaybettim rahim boyuyla alakali sıkıntımiz varmis megerse.. Yani kaliteli olup olmamasida degil tamamen nasip lutfen inanarak gidin ben hep mutlu girdim transferlere hatta bu sefer elimi sag tarafima koymustum anesteziden uyanirken esim neden elin karninin sag tarafinda surekli duruyor dediginde butarafa tutunacak hissediyorum demistim suan bebegimiz hep sagda..Transferden önce guzelce dinlenin tatil yapin inanarak mutlu birsekilde tekrar deneyin ama hep inanin vazgecmeyin...Çokkk teşekkür ederim moral için, saglıkla kucagınıza alın hayırlısı ile, haklısınız n zmn n olacagı hiç belli olmuo bazen en kalitesizler bile tutanilio....
Ne kadar güzel anlatmışsın, çok güzel bnde öyle inanıorum aynı senin dedigin gbi ama tabikiii tecrübelerinizi duyarak içim rahatlıo bnde bu son kalan embriyomdan çok umutluyum çnküü snradan gelişti demekki bayagı hırslı bir embriyo:))))Aminn insallah sizlerden de guzel haberler alacagiz insallah hic morelinizi bozmayin.. Benim ilk tup bebek denememde doktor embriyolar cok kalitesiz transferi iptal edelim dedi tutacagini sanmiyorum demisti hayir nereden biliyorsunuz ben bugun transfer icn geldim ve bu transfer olacak diye direttim transferim yapildi ikiz tuttu ama 16. Haftada erken dogumla kaybettim rahim boyuyla alakali sıkıntımiz varmis megerse.. Yani kaliteli olup olmamasida degil tamamen nasip lutfen inanarak gidin ben hep mutlu girdim transferlere hatta bu sefer elimi sag tarafima koymustum anesteziden uyanirken esim neden elin karninin sag tarafinda surekli duruyor dediginde butarafa tutunacak hissediyorum demistim suan bebegimiz hep sagda..Transferden önce guzelce dinlenin tatil yapin inanarak mutlu birsekilde tekrar deneyin ama hep inanin vazgecmeyin...
Evet cunku okadar embriyo arasinda secilmis ve bu zamana gelmis her iki tup bebek denemem de 8 ve 9 adet embriyom olustu hicbiri besinci gunu gormedi hep 3. Gun transferi yapildi 5. Gune cikacakmi diye denendi ama yasamadilar yani siz cok daha sanslisiniz...Ne kadar güzel anlatmışsın, çok güzel bnde öyle inanıorum aynı senin dedigin gbi ama tabikiii tecrübelerinizi duyarak içim rahatlıo bnde bu son kalan embriyomdan çok umutluyum çnküü snradan gelişti demekki bayagı hırslı bir embriyo:))))
Malesef önce yükselen değer giderek düşen değerle sonlandı gebeliğim. Şimdi kalan tek embriyomu Perşembe günü transfer ettiler bekliyoruz günlerin geçmesiniSiz işallah hamilesinzdir sizde durumlar nasıl?
İşallahhhhh güzellllll haberlerinizi burdanda duyarızzz rabbim her istiyen diliyene tez zamanda nasip etsin....Malesef önce yükselen değer giderek düşen değerle sonlandı gebeliğim. Şimdi kalan tek embriyomu Perşembe günü transfer ettiler bekliyoruz günlerin geçmesini
Amin inşallah herkesin güzel haberlerini duyarız inşallahİşallahhhhh güzellllll haberlerinizi burdanda duyarızzz rabbim her istiyen diliyene tez zamanda nasip etsin....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?