- Konu Sahibi cocukoloji
-
Çokkkk haklısınnn çok teşekkür ederimmm morel oldnz bna rabbim ol dedimi hepimizin bebişleri olur rabbin izniyle...Amin inşallah herkesin güzel haberlerini duyarız inşallah
3 tane döndürülmüş embriyom vardı ilk transferimde hepsini çözüp bi tane bıraktılar diğerlerini izlemeye devam ettiler bi tanesi gelişmedi bi tanesi gelişti benim senin durumdan daha beter yine de denedim dondurulmuşum bundada bi hayır vardır diyerek sende dene o kadar ilaç yumurtam olacak mı olmayacak mı stresindense son hakkını kullanmalısın
Cnm sni n çokkk aradım burda adını unutmuştm,
Seninle beraber şubat ayında düşük yapmıştık, snra tekrar tedavi yaptnmı cnm? Bnm işte ozmndan kalma sonradan gelişmiş bi donmuş var, bakalım doktorumla daha konuşamadım doktorum medicalpark latif küpelioglu, sen n yapmayı düşünüosn cnm???
Benimde aynı canımYokkk cnm düşügü araştıramadık, tuvalete düşmüştü çnkü((((((((
Şimdi gördüm canımEses07 cnmmmm?????
Cnm yaaa ooofffff çok zor süreçlerrr, şimdi baştanmı tedaviye başlican cnm??? Bu ikinci düşügün için doktor n açıklama yaptı cnm?3.tedaviye başlıyorum bu ay canım
16 mayısta 2.düşüğü yaptım
Cnm yaaa ooofffff çok zor süreçlerrr, şimdi baştanmı tedaviye başlican cnm??? Bu ikinci düşügün için doktor n açıklama yaptı cnm?
Hayırlısıyla güselll cvplarla gel cnm rabbim tez zamanda hepimize nasip etsinnnn...Evet canım bakalım
Açıklama yapmadı
İnşallah bu son olur
İnşallah canım benim hepimiz deHayırlısıyla güselll cvplarla gel cnm rabbim tez zamanda hepimize nasip etsinnnn...
Benim doktorum izinli olduğu için ilk muayene mı sizin doktora olmuştum. Nasıl siz memnun musunuz hastaneden ? Şimdilik sorun yaşamadım ben amaCnm sni n çokkk aradım burda adını unutmuştm,
Seninle beraber şubat ayında düşük yapmıştık, snra tekrar tedavi yaptnmı cnm? Bnm işte ozmndan kalma sonradan gelişmiş bi donmuş var, bakalım doktorumla daha konuşamadım doktorum medicalpark latif küpelioglu, sen n yapmayı düşünüosn cnm???
Evettt çok memnunum kendisinden, sizin doktorunuz hangisi? Ali ihsan beymi?Benim doktorum izinli olduğu için ilk muayene mı sizin doktora olmuştum. Nasıl siz memnun musunuz hastaneden ? Şimdilik sorun yaşamadım ben ama
Hayır Jane Özcan kendisi de çok ilgili bir doktorEvettt çok memnunum kendisinden, sizin doktorunuz hangisi? Ali ihsan beymi?
Evettt onun hakkındada iyi duymuştum, iyi bir doktor diye rabbim tez zamanda nasip etsin hepimize...Hayır Jane Özcan kendisi de çok ilgili bir doktor
Amin inşallah yarın sabah transferim olacak hayirlisiEvettt onun hakkındada iyi duymuştum, iyi bir doktor diye rabbim tez zamanda nasip etsin hepimize...
Hadiiiii bizeee güselll haberlerle gel cnmm,, burdan bize yazmayı unutma olurmuu....Amin inşallah yarın sabah transferim olacak hayirlisi
Olur canım inşallah sabah gerçekleşti transfer, hayırlısıHadiiiii bizeee güselll haberlerle gel cnmm,, burdan bize yazmayı unutma olurmuu....
Tuvalete düşmesi ile düşüğün araştırılmasının ne ilgisi var anlamadımYokkk cnm düşügü araştıramadık, tuvalete düşmüştü çnkü((((((((
Bebehin düşüş sebebi için..Tuvalete düşmesi ile düşüğün araştırılmasının ne ilgisi var anlamadım
Bunu baska yolla tespit ederlerBebehin düşüş sebebi için..
Bu konuda çok detaylı bilgim yok cnmBunu baska yolla tespit ederler
WC ye düşen bebeği alıp bakmazlar zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?