Son günlerde eşimle çok sık tartışır olduk..

seviyoda.seven sevdğine bikeez olsun ağladığıma dayanamaz

bende seni çok öpüyorum olivia çok saol yardımın için.allaha emanet ol

işte bende kabullenemediğim için onada anlatamadığım için ağlıyorum

işte kötü örnekler çevrede çok. ama eşinle konuşup herkezin art niyetli olmadığını bilmesine yardımcı olmanız gerekiyor. açık açık konuşunn.

ben babamdan biliyorum. çok kıskançtır kendileri. annem babama zıt şekilde konuşsa babam herseferinde kızar bağırır. gezmeye gitmesine izin vermezdi. ama daha ılımlı konuşsa. sonrada hadislerden örnekler verse."akrabalarınızla bağınızı koparmayın" gibi. babam sesini çıkarmazdı. sonra sonra alıştı. ama yinede hepimiz dikkat ederdik. birşey istiyeceğimiz zaman aç ve sinirli olduğu anı denk getirmezdik. huyunu sende yavaş yavaş öğrenirsin canımm.

akrabalarınla görüşmeni istememesinin bir sebebi vardır elbet. bunu oturup konuşmalısınız. ki benim eşim istemiyorsa görüşme oda benim istemediğim kişilerle görüşmez. elilik budur işte. nasıl ki bekarken ailelerimizin istemediklerini yapmıyoruz evlenincede eşlerimiz için geçerli. bir sebebi vardır mutlaka diye düşünüyorum. çünkü bizdede var böyle görüşmediğimiz akrabalarımız tabiiki sebebide var. bizim yuvamızla uğraşıp bozmaya çalışmaları. ağlamak yerine oturup konuşmanız en mantıklısı. birde diretmeyin illaki görüşeceğim diye.

tek ben yasamıyorum heraLDE

Kuzenlerimden kıskanıyor

herkez bi kalıptan çıkma şeklinde düşünemiyor. en yakından tanıdığım erkek babam kızar bağırır (bazen haksız bile olsa) ama gelip özür dilemez. ama eşim kızgın olduğu zaman sonrasında özür diler.

senin eşin özür dilemiyenlerden, takma ağlama, demiyenlerden. evlenmeden önce anlamak zor. ki birde aşk varsa. mantık devreden çıkıyor. üzülme canım inş. en yakın zamanda düzelirsiniz. eşinde sonunda seni anlar.

Kuzenlerimden kıskanıyor

Başta da sordum yanıt vermediniz..
Flört,nişanlılık döneminde hiç mi akrabanızı,kuzeninizi görmedi bu adam? O zamanlardan nasıl farketmediniz ki?
Kuzenden kıskanmak da tamamen kötü niyet bence!!!!!
Kendi kuzenlerine o gözle mi bakıyor da normal geliyor bu kıskançlık acaba ona?
Tövbe Yarabbim Tövbe!!!!

evet mantık yok ..aşk olunca hiçbir kusurunu görmüyorsun

gördü hepsini kuzenleriminde kıskanıo.kendi kuzenleriyle görüşmüyor

canım ya bende 5 aylık evliyim.
seni çok iyi anlıyorum.
ailemin eviyle oturduğum yer arası yürüme ile 15 dk.
birgün eşim kendi ailesine sinirleniyor.bende o gün annemlerdeyim.beni arabayla alacaktı.sinirlenince almadan gitti.bende peşinden yürüyerek gittim eve.
bana bağırdı çağırdı (ki benim hiçbir suçum yok) bundan sonra annenlere gitmeyeceksin dedi.

bende tamam gitmem dedim (ki evleneli 1 ay bile olmamıştır).sonra sen gidersin ama ben gitmem dedi.bende sen benim kocamsın senin gitmediğin yere bende gitmem dedim.

aradan 2 gün geçti eşim hadi annenlere gidelim dedi.

bence yapman gereken biraz zaman vermen.ve bu gidip gelme konusunda ısrarcı olma.eğer ısrarcı olursan daha kötü olur.

evet haklısın galiba benim zamana ihtiyacım var.hiçbişey olmamış gibi davranıcam

Sizi akrabalarınızdan kimseyle görüştürmüyor olması,
sizi sahiplenmesi ve saygı duyduğu anlamına gelmiyor.
Tam aksine hiç saygı duymadığı anlamına geliyor.
Anlaşılan eşiniz kendi ailesi ve akrabaları içinde,
pek samimi değiller, sizinki ni de kabullenemiyor bu durumda.
Ne yapacakmışsınız, yabancıyla mı görüşüyorsunuz,
yalnız başınıza evde kafaya mı yiyecekmişsiniz
Haklı olduğunuz konularda da gidip adım atıp sarılmayın bence.
Böyle alıştırırsanız, hep böyle gider.
Akrabalrınızla ve yeri geldiğinde arkadaşlarınızla görüşmek,
sizin hakkınız, evlendiniz diye bütün dünyayı silecek haliniz yok.
Bu da insanca bir ihtiyaç, hayat kocadan ibaret değil.

gördü hepsini kuzenleriminde kıskanıo.kendi kuzenleriyle görüşmüyor

olur böyle şeyler.

benim eşim nişanımızda kuzenlerim bana sarıldılar diye resim çekilirken 1 hafta boyunca surat yaptı.

eşimde kendi kuzenleriyle görüşmez.

onları böyle kabullenmek gerek.

bizde de akrabaya çok önem verilir.bi de hep bi arada büyüdüğümüzden kardeş gibiyizdir.ama eşim buna tahammül edemiyor.

o nedenle bende onun hoşgöreceği şekilde davranıyorum.yoksa evde boş yere huzursuzluk çıkar.

Size söyleyeceğim 2 şey var:
1) Annenize anlatmayın sorunlarınızı, sonuçta yaşlı kadın onu böyle şeylerle üzmeyin... :umursamaz:
2) Eşinize sadece şunu sormanızı istiyorum:
'Anneme laf ediyorsun, kardeşime, akrabalarıma laf ediyorsun. Hayatında onlar olmadan sadece beni istiyorsun. Söyle bakalım, ben ağaç kovuğundan mı çıktım?'
Vereceği cevabı çok merak ediyorum... boshayallersmile
...

evet aynen cnm benm kuzende benm düğünde bana sarıldı die çıldırdııı

gelde benim eşimem anlat ama yok anlamz o asla ben sabredececeğim yoksa evliliğimiz çok yıpranacak

evet aynen cnm benm kuzende benm düğünde bana sarıldı die çıldırdııı

ay ne varki bunda yaa tabiki tebrik için sarılır...
ben amca oğluyla yani abimle dans bilem ettim kuşağımı da o bağladı:)

çok tuhaf...

Allah yardımcın olsun..sabır diliyorum sana..

evet bunu soracağım ve cvbımı alacağım ..at gözlukleriyle baktığı için hayataa anlamayacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…