Son haftalar neden geçmiyooo

Hayırlısı olsun canım sağ selamet kurtulalım da artık nasıl olursa olsun diyorum ya çok yoruldum sıkıldım

Hayırlısı olsun canım sağ selamet kurtulalım da artık nasıl olursa olsun diyorum ya çok yoruldum sıkıldım
Aynen bende seninle aynı düşüncedeyim hem yoruldum hem sıkıldım sağ salim gelsinler artk canm benm oglum biraz iri kilosu pazar günü sezeryanada alabilirler şuan tam olarak belli degil kilosu 4 kiloyu geçerse sezeryana alacaklar galiba

Kızlar bişey soracağım. Son haftalarda ne kadar kilo alır şimdi üç kilo 3.500 felan olurmu. ?

Evet bu gece de doğuramadım son haftayı bırak son hafta da saatler bile geçmiyor gel artık bebeğimmmmm
Allah kolaylıkla doğurmanı nasip etsin Canım stres yapma. Bol bol hurma tüket . Hurma doğumu hızlandırıyor açılmanı sağlıyor . Ve rahimin kasılmsına yaedımcı oluyo.

valla muz, kuruyemis, sebze ve et yiyorum:)
ayrica 1 aydir ben hic kilo almiyorum, ama bebek besleniyo:)
Maşallah keşke bende kilo olmasam ben kendimle bebeği besliyorum. Dediklerini bende yiyorum. Hemde günlük kuruyemiş ceviz iki günde bir etli yiyecek olsun muz tüketiyorum. Hurma meyveler . Belkide bebeğim 100 gram olmuştur şu bir kaç günde inşallah

Kızlar hani geçmek bilmiyo yazıp duruyodum ya ben de sizin gibi , azıcık sabredin doğduktan sonra günler birbirini kovalıyo. Şu beklediğiniz stres yaptığınız günler geceler buhar olup uçuyo sanki. Derin bi nefes alıp yaslanın arkanıza çok az kaldı siz de kavuşcaksınız kuzucuklarınıza. Hep aklımdasınız inşallah rahat bi doğum geçirirsiniz iyi haberlerinizi bekliyorum :)

Ayy canım amin yaa inşallah bizde sağlıklı sıhhatli kucağımıza alırız yavrumuzu. Tekrar allah bağışlasın arkadaşım bebişi.. :) Hayırlı ömür versin..

Kızlar ben kafayı yiyeceğim ya Doğum yapamıyorum. Ne sancım var ne ağrım herkesin Doğum yapmıyor musun yaptın mı sorusundan da gına geldi zaten yeteri kadar ağırlaştım zorlanıyorum bir de psikolojik baskı kafayı yiyeceğim yaaaaa kırk haftam da bitti of bana da dua edin doğurayım artık

ay canım sıkıntı yapma. sıkıntı yaparsan gelmez relax ol. Seni rahatlatıcı şeyler dinle. Aslında hurma ye işlemi hızlandır. 5-6 tane ye günde doğumu hızlandırıyor. Bildiğin duaları oku. Mübarek ayda bebişler geliyor hep maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…