- 20 Temmuz 2016
- 223
- 76
- 18
- 37
- Konu Sahibi Rengarenkkadin
-
Bende pazar yatış yapacam canm bugün doktora gittim pazara yatış yapın dediSancın var mı canım suni sancıyla doğuracağım diye tırsıyorum ama sonum o olacak sanırım korkutuğum başıma gelmese. Yarın kaç haftalık olacaksın
Sancın ya da açılman yok muBende pazar yatış yapacam canm bugün doktora gittim pazara yatış yapın dedi
Aynen bende seninle aynı düşüncedeyim hem yoruldum hem sıkıldım sağ salim gelsinler artk canm benm oglum biraz iri kilosu pazar günü sezeryanada alabilirler şuan tam olarak belli degil kilosu 4 kiloyu geçerse sezeryana alacaklar galibaHayırlısı olsun canım sağ selamet kurtulalım da artık nasıl olursa olsun diyorum ya çok yoruldum sıkıldım
Kızlar bişey soracağım. Son haftalarda ne kadar kilo alır şimdi üç kilo 3.500 felan olurmu. ?
Oo maşallah salı günü Dr 3020 gran dedi. O zaman doğuma kadar alır dimi. 37 haftamdaydı. 38. Haftaya girdik 37+2 İnşaAllah alsın etli olsunSelam canim,
benim haftada 300 gram aldi, 37 de 3100 du 38 de 3400 oldu
Canım ne yedin böyle maşallah haftada 300 gram almş :)
Allah kolaylıkla doğurmanı nasip etsin Canım stres yapma. Bol bol hurma tüket . Hurma doğumu hızlandırıyor açılmanı sağlıyor . Ve rahimin kasılmsına yaedımcı oluyo.Evet bu gece de doğuramadımson haftayı bırak son hafta da saatler bile geçmiyor gel artık bebeğimmmmm
Maşallah keşke bende kilo olmasamvalla muz, kuruyemis, sebze ve et yiyorum:)
ayrica 1 aydir ben hic kilo almiyorum, ama bebek besleniyo:)
Ayy canım amin yaa inşallah bizde sağlıklı sıhhatli kucağımıza alırız yavrumuzu. Tekrar allah bağışlasın arkadaşım bebişi.. :) Hayırlı ömür versin..Kızlar hani geçmek bilmiyo yazıp duruyodum ya ben de sizin gibi , azıcık sabredin doğduktan sonra günler birbirini kovalıyo. Şu beklediğiniz stres yaptığınız günler geceler buhar olup uçuyo sanki. Derin bi nefes alıp yaslanın arkanıza çok az kaldı siz de kavuşcaksınız kuzucuklarınıza. Hep aklımdasınız inşallah rahat bi doğum geçirirsiniz iyi haberlerinizi bekliyorum :)
Aminnnn canım benim çok teşekkür ederimAyy canım amin yaa inşallah bizde sağlıklı sıhhatli kucağımıza alırız yavrumuzu. Tekrar allah bağışlasın arkadaşım bebişi.. :) Hayırlı ömür versin..
Yaaa gözün aydın Canım sağlıkla büyüt bebeğini Allah analı babalı büyütsün çoook sevindim senin adına darısı biz bekleyenlere inşallah yaaKızlar ben doğurdum bugün darısı başınıza
Canım çok şükür sen de atlattınKızlar ben doğurdum bugün darısı başınıza
Ayy canım çok sevindim. Allah analı babalı büyütsün. Nasıl durumunuz normal mi yaptın ?Kızlar ben doğurdum bugün darısı başınıza
Kızlar ben kafayı yiyeceğim ya Doğum yapamıyorum. Ne sancım var ne ağrım herkesin Doğum yapmıyor musun yaptın mı sorusundan da gına geldi zaten yeteri kadar ağırlaştım zorlanıyorum bir de psikolojik baskı kafayı yiyeceğim yaaaaa kırk haftam da bitti of bana da dua edin doğurayım artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?