Son haftalar neden geçmiyooo

valla gördüğüm her hamileye dua eder oldum, 2.5 ay geçti atlatamıyorum, hemen hamile kalmaktan çok korkuyorum spiral taktırmama rağmen.. allah tez zamanda yavrucaklarınıza kavuştursun.. dünyadaki en zor şey hamilelik.. bol bol eğilip kalkın, bir de pilates topu ile hareket yapın.. bende çok işe yaradı açılmalar için faydalı..

Zor mu oldu canım ondan mı atlatamadın? Normal miydi sezaryen miydi?

Zor mu oldu canım ondan mı atlatamadın? Normal miydi sezaryen miydi?
yok zorluğundan değil de hamilelik beni çok bunalttı, sürekli evde olmaya alışık değilim.. hala da pek çıkamıyor olmak hoş olmuyor :) genel anestezi ile sezaryen olmak durumunda kaldı :)

Doğum yapan arkadaşlar bende 38+1 günlük hamileyim herkeste çatı kontürolü oluyomu bide benm artk iç bacak aralarm kasıklarımın alt kısmı çok agrımaya başladı acaba normal dogumum yaparım

yok zorluğundan değil de hamilelik beni çok bunalttı, sürekli evde olmaya alışık değilim.. hala da pek çıkamıyor olmak hoş olmuyor :) genel anestezi ile sezaryen olmak durumunda kaldı :)
Anladım canım ben pek durmadım evde 35.hafta ayrıldım izne. ona rağmen daraldım çok haklısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…