- 8 Ekim 2016
- 843
- 423
- 33
- Konu Sahibi Rengarenkkadin
-
Hadi inşallahGirdim valla
Bu günlerde geçecek rahat olun
9 ay 4 günlük :)Hadi inşallahne kadarlık oldu bebiş
Oh maşallah9 ay 4 günlük :)
Amin hepimizinkine inşallah sizlere hayırlı doğumlar nasip etsin Rabbim.Oh maşallahAllah güzel sağlıklı ömür nasip etsin inşallah
Zor mu oldu canım ondan mı atlatamadın? Normal miydi sezaryen miydi?valla gördüğüm her hamileye dua eder oldum, 2.5 ay geçti atlatamıyorum, hemen hamile kalmaktan çok korkuyorum spiral taktırmama rağmen.. allah tez zamanda yavrucaklarınıza kavuştursun.. dünyadaki en zor şey hamilelik.. bol bol eğilip kalkın, bir de pilates topu ile hareket yapın.. bende çok işe yaradı açılmalar için faydalı..
Ben tam tersi rahatladım canım ilk zamanlar vardı o tedirginlik bende. Şimdi diyorum artık büyüdü bşycik olmaz Allah'ın izniyleSon haftalar da bebeğime bişey olur mu diye patron oldum herkeste mı var ben mı pimpirikli yim
Geçmiş olsun Allah analı babalı büyütsünBen de 3 gün once doğum yaptım. Şimdi ise sanki hiç hamile kalmamisim gibi...
Oh ne güzel darısı başımıza canım :) Doğumun tam kaçıncı haftada günde oldu ? Birdeee normal miydi sezaryen miydi :)Ben de 3 gün once doğum yaptım. Şimdi ise sanki hiç hamile kalmamisim gibi...
yok zorluğundan değil de hamilelik beni çok bunalttı, sürekli evde olmaya alışık değilim.. hala da pek çıkamıyor olmak hoş olmuyor :) genel anestezi ile sezaryen olmak durumunda kaldı :)Zor mu oldu canım ondan mı atlatamadın? Normal miydi sezaryen miydi?
Anladım canım ben pek durmadım evde 35.hafta ayrıldım izne. ona rağmen daraldım çok haklısınyok zorluğundan değil de hamilelik beni çok bunalttı, sürekli evde olmaya alışık değilim.. hala da pek çıkamıyor olmak hoş olmuyor :) genel anestezi ile sezaryen olmak durumunda kaldı :)
Geçmiş olsun Allah analı babalı büyütsün
Oh ne güzel darısı başımıza canım :) Doğumun tam kaçıncı haftada günde oldu ? Birdeee normal miydi sezaryen miydi :)
lk dogumunuzmu bide sancınızı evdemi geçirdiniz bana hep öyle öneriyoşarda son zamanlatda gidin diyolaramin çok teşekkürler.
darısı başınıza :) 39+2 de oldu. normal doğum ve aşırı hızlı bir doğum oldu. doğumhaneye zor yetiştim. :))))
doğumumu anlattım. buradan okuyabilirsin.İ
lk dogumunuzmu bide sancınızı evdemi geçirdiniz bana hep öyle öneriyoşarda son zamanlatda gidin diyolar
Doğumu özel hastanedemi yaptn canmdoğumumu anlattım. buradan okuyabilirsin.
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...f-kakali-makali-normal-dogum-hikayem.1008667/
Evet. Medicana.Doğumu özel hastanedemi yaptn canm
Okudum Doğum hikayeni canım :) geçmiş gitmiş boşveeeer kim bilir kaç kişi daha aynısını yapıyo :)amin çok teşekkürler.
darısı başınıza :) 39+2 de oldu. normal doğum ve aşırı hızlı bir doğum oldu. doğumhaneye zor yetiştim. :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?