Son kez buluşma

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sizin soy ağacınıza nasıl girip baktı orayı anlamadım. Ve siz bunlara nasıl izin veriyorsunuz? Bu kadar teyitten sonra onunla birlikte olmaya layık olup olmadığınıza karar verdirtiyorsunuz öyle mi? Siz de normal değilsiniz. Cidden kızlara ne oluyor ya.ırkımın masaya yatırıldığı bir ilişkide benim ne işim var diyeceğinize babanızın Türk olmasından dolayı deyim yerindeyse kurtarabilceğinizi düşünmeniz bile ne kadar zavallıca. Bir kendinize gelin, böyle kafalara prim vermeyin, iki çift laf diyemiyorsunuz böyle bir kafatasçının karşısında, Oluru var mı diye soruyorsunuz.pes...

Erkek arkadaşımdan ayrılmıstım burada konumda var, neyse dün benimle buluşmak istediğini söyledi buluştuk ki bende emaneti vardı onu da verecektim. Bana dediği kelimeler aynen şunlar : ben seni seviyorum ama babannenin kürt mü gerçekten, sonra işte ilerde ben evladım olunca Türkçü olacak diğer ırklardan nefret edecek eğer sen buna engel olursan boşanırım ilerde senle dedi.benim idolum bu dedi. Babam Türk olmasaydı zaten benle olmazmıştı öyle dedi. Bunun gibi konuştu işte dinledim ayrıldım ama aklıma işte bana hediye alması ince düşünmesi, ne bilim her sorunumda koşa koşa gelmesi bunlar hep aklıma geliyor sonra aynı yerde yaşıyoruz görüyorum hep iyi yönleri aklıma gelince acaba ilerde düzelir miydi diyorum. Aşabilir miydik ki acaba 😌 teşekkür ediyorum 😊
İnsan olabilmenin pesine düşsün martaval okumasin. Olmaz bunla bacim.

Bu fikirde bi insanla karşılaşıp bir de nasıl unutabilirim diyorsanız ben sizde de bu konuda netlik göremiyorum. Eğer bu tür fikirlerden yeterince rahatsızlık duysaydınız görünce nasıl dayanacağım gibi bir soru yerine, ben böyle biriyle aynı havayı nasıl soluyacağım diye düşünürdünüz. Bence ırkçılığın insanlığı ne hale getirdiğini bir araştırın, bu konuda belgeseller izlemediyseniz izleyin ki ne korkunç sonuçlar doğurduğunu tam anlamıyla kafanıza oturtun. O zaman göreceksiniz ne kadar kolay vazgeçilebiliyormuş. Amacım kırmak değil ama yazmadan duramadım. Kusura bakmayın...

Aynı yerde yaşıyoruz muhakkak karşılaşcz nasıl unutup yoluma devam ederim fikir verir misiniz 😊
onun olumsuz taraflarını görüp gözünde küçült ... seviyorum seviyorum kafasından çık beş para etmez saçma sapan konuşmuş zaten

Arkadaşım bunun ne kadar hasta biri olduğu ortada. Bir an önce tekmeyi bas sen bu insan düşmanına.

Tek bildikleri şey ırkçılık !
Hepimiz biriz, kardeşiz.
Bunu bir türlü anlatamadık.
Bence ayrılmanız yerinde olmuş yoksa o zihniyetle bir ömür düşünemedim.:silah:

Karşımda bu kadar embesilce konuşan bir amip olsa öööğğğğ diye oracığa kusar "canım gerizekalılık bende bulantı yapıyor kusura bakma" derim. Ha olurda o salağı hatırlamak durumunda kalırsam gözümün önüne önce kusmuğumu getiririm

Adam bildiğin nefret suçu işliyor. Düşün yani bu adamdan çok olsa kan götürür ülkeyi. Öyle tehlikeli bir canlı. Bazıları da gayet olabilir samimi falan demiş. Şaka mısınız?
İnsan sadece bir konuda böyle abuk düşünceli olmaz. Irkçı olduğu için düşünce sistemi bozuk değil kafa yapısı böyle olduğu için ırkçı. Daha hangi tuhaf, canice tutumları var kim bilir. Mantık terk çünkü.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X