- 16 Mart 2019
- 1.541
- 3.230
- 133
- Konu Sahibi Hayatsever
Ne bilim babaanneniz kürtse babanızda da Kürtlük vardır ama neyse

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Faşist, kafatasçı, saygisiz, hadsiz, cahilin teki..Erkek arkadaşımdan ayrılmıstım burada konumda var, neyse dün benimle buluşmak istediğini söyledi buluştuk ki bende emaneti vardı onu da verecektim. Bana dediği kelimeler aynen şunlar : ben seni seviyorum ama babannenin kürt mü gerçekten, sonra işte ilerde ben evladım olunca Türkçü olacak diğer ırklardan nefret edecek eğer sen buna engel olursan boşanırım ilerde senle dedi.benim idolum bu dedi. Babam Türk olmasaydı zaten benle olmazmıştı öyle dedi. Bunun gibi konuştu işte dinledim ayrıldım ama aklıma işte bana hediye alması ince düşünmesi, ne bilim her sorunumda koşa koşa gelmesi bunlar hep aklıma geliyor sonra aynı yerde yaşıyoruz görüyorum hep iyi yönleri aklıma gelince acaba ilerde düzelir miydi diyorum. Aşabilir miydik ki acabateşekkür ediyorum
![]()
dedem Türk , soy babadan geçermiş o öyle dedi.
canm ne yazikki boyle kafalar degismiyor irk ayrimi nedir ya insan sonucta benim abimde ayni malesef ayar oluyorum asiri ayrim yapio ve anlsmak icin ters bi konu ama belki konusursan degisirErkek arkadaşımdan ayrılmıstım burada konumda var, neyse dün benimle buluşmak istediğini söyledi buluştuk ki bende emaneti vardı onu da verecektim. Bana dediği kelimeler aynen şunlar : ben seni seviyorum ama babannenin kürt mü gerçekten, sonra işte ilerde ben evladım olunca Türkçü olacak diğer ırklardan nefret edecek eğer sen buna engel olursan boşanırım ilerde senle dedi.benim idolum bu dedi. Babam Türk olmasaydı zaten benle olmazmıştı öyle dedi. Bunun gibi konuştu işte dinledim ayrıldım ama aklıma işte bana hediye alması ince düşünmesi, ne bilim her sorunumda koşa koşa gelmesi bunlar hep aklıma geliyor sonra aynı yerde yaşıyoruz görüyorum hep iyi yönleri aklıma gelince acaba ilerde düzelir miydi diyorum. Aşabilir miydik ki acabateşekkür ediyorum
![]()
dedem Türk , soy babadan geçermiş o öyle dedi.
Kusura bakma da tam bir salakmıș.ayrıca seni gerçekten sevse gözü hic bir şey görmezdi.
Siz bu kafada ki adamla hiç bişeyi asamazdınız.. Yalnız şunu farkettim devamlı bu kürt meselesi oluyor, oysa biz türk damat, gelin alınca bu mevzular ortaya hiç çıkmıyor.. Ki daha çok değer veriyoruz Türk gelin, damatlarımıza..Erkek arkadaşımdan ayrılmıstım burada konumda var, neyse dün benimle buluşmak istediğini söyledi buluştuk ki bende emaneti vardı onu da verecektim. Bana dediği kelimeler aynen şunlar : ben seni seviyorum ama babannenin kürt mü gerçekten, sonra işte ilerde ben evladım olunca Türkçü olacak diğer ırklardan nefret edecek eğer sen buna engel olursan boşanırım ilerde senle dedi.benim idolum bu dedi. Babam Türk olmasaydı zaten benle olmazmıştı öyle dedi. Bunun gibi konuştu işte dinledim ayrıldım ama aklıma işte bana hediye alması ince düşünmesi, ne bilim her sorunumda koşa koşa gelmesi bunlar hep aklıma geliyor sonra aynı yerde yaşıyoruz görüyorum hep iyi yönleri aklıma gelince acaba ilerde düzelir miydi diyorum. Aşabilir miydik ki acabateşekkür ediyorum
![]()
Bu zihniyetteki bir adamla hiçbir şeyi aşamazdınız... böyle bir sevgi olamaz... görmüyor musunuz adam sırf etnik kökeninizden dolayı sizi terk ediyor... bırakın kendi cehaletinde boğulsun... yazık o kadar üzülüyorum ki böyle insanlara... gerçi insan demek bile doğru olmaz...Erkek arkadaşımdan ayrılmıstım burada konumda var, neyse dün benimle buluşmak istediğini söyledi buluştuk ki bende emaneti vardı onu da verecektim. Bana dediği kelimeler aynen şunlar : ben seni seviyorum ama babannenin kürt mü gerçekten, sonra işte ilerde ben evladım olunca Türkçü olacak diğer ırklardan nefret edecek eğer sen buna engel olursan boşanırım ilerde senle dedi.benim idolum bu dedi. Babam Türk olmasaydı zaten benle olmazmıştı öyle dedi. Bunun gibi konuştu işte dinledim ayrıldım ama aklıma işte bana hediye alması ince düşünmesi, ne bilim her sorunumda koşa koşa gelmesi bunlar hep aklıma geliyor sonra aynı yerde yaşıyoruz görüyorum hep iyi yönleri aklıma gelince acaba ilerde düzelir miydi diyorum. Aşabilir miydik ki acabateşekkür ediyorum
![]()