Julianne,gulçiçek,ebuka,çisemim,seray maşallah bebeklerinize.
cnm sağol. elimden geldiğince iyi beslenmeye çalışıyorum. sebze ve meyve ağırlıklı genelde. asitli içeceklerden uzağım ama meyve suyuna dadandım bu ara acayip. vişne suyu içiyorum. ayrıca aldığım meyve suyununda kaliteli olmasına dikkat ediyorum.
bende bugün tam 27 haftalığım. 3 gün var aramızda. senin normal mi sezeryanmı cnm. bide doğum tarihini verdimi dr. sana.
umarım toparlarız bir an önce..benim kuzenimin eşini gören korkuyordu..ben neredeyse ağlıycaktım görünce çok üzülmüştüm.hamileyken öyle bir karnı vardıki resmen dengeyi sağlayamayıp öne doğru düşecek sanırdık..inanılması çok güç bir karındı ..kendi de zayıf bişey ...doğurdu 59 cm ve 5 kilo bebek..4 ay oldu karnı eski halinde inanamadım doğrusu..inş bizde kısa zamanda eski halimize döneriz..
cnm sağol. elimden geldiğince iyi beslenmeye çalışıyorum. sebze ve meyve ağırlıklı genelde. asitli içeceklerden uzağım ama meyve suyuna dadandım bu ara acayip. vişne suyu içiyorum. ayrıca aldığım meyve suyununda kaliteli olmasına dikkat ediyorum.
gülçiçek sorma bende vişneye dadandım günde 2 lt falan içiyorum çok fena yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?