son kontrolde bebişler kaç gramdı?

Son düzenleme:
maşallah bebeklerine canım
allah sağlıklı kolay doğumlar nasip etsin inşallah sanada hepimizede

DDM canım maşallah bebişlerine.
İkizlerde herzaman zaten erken doğum riski daha yüksek.Allah hayırlı zamanda hayırlı bir doğum nasip etsin canım.İnşallah sağlıklı bir şekilde gerçekleşir herşey.

canim çok sağol.aklim çok karişti.korkuyorum.daha nekadarlik inşallah 8.ayimizida doldururuz.zayif doğmalari beni endişelendiriyor.hakkimizda hayirlisi olsun...

Sen sürekli dinlen,çok dikkat et.Şimdi tıp ilerledi çok şükür.
İnşallah sorunsuz atlatırsın.Ne kadar daha içeride dururlarsa o kar.
Dualarım seninle canım.

ddm canım dikkat et kendine nolur ne kadar çok tutarsan o kadar iyi o yaramazları
ama merak etme canım sağlıcakla gelirler

ddm maşallah canım bebeklerine, inşallah sorunsuz bir şekilde doğarlar sen hiç merak etme annesi, streste yapma kendine, bol bol dinlen. Bu ayın sonuna kadar bile dayabilirse o kardır, yaramazlar annelerine çabuk kavuşmak istiyorlar demekki inşallah sorun çıkmaz canım üzme sen kendini. Hayırlısı olsun

canım benim inşallah tek isteğim bu
herzaman severdim dün kızdım onlara biraz durun orada ne aceleniz var diye
belki duymuşlardırda işe yarar:ecrin_bebek:

ddm canım dikkat et kendine nolur ne kadar çok tutarsan o kadar iyi o yaramazları
ama merak etme canım sağlıcakla gelirler

dikkat etmeye çalışıyorum canım
bundan sonra hiçbir iş yapmamaya karar verdim
hatta dışarıya bile çıkmıycam diyorum
hakkımızda hayırlısı olsun inşallah:çok üzgünüm:

Ultrason kiloları ile doğum kiloları birbirine ne kadar uygun oluyor. Etrafınızda hiç örnek var mı kızlar?

canım benim kızımdaki durumumdan örnek vereyim en son gittiğimde 3,600 ile 4,00 arası doğuracaksın dedi ve ben 3,880 doğurdum yani dr.unun ölçümlerini ne kadar dikkatli yaptığına bağlı ama çok yakın tutuyor

Maşallah Gülbeşeker bebeğine.
Kasım bebekleri az kilolu mu olcak ne :)))

az kilolu doğan bebekler daha çabuk gelişiyorlarmış
sağlıklı olsunlar canım
bide bişi sorcam benim kasıklarımda ağrılar oluyo 1-2saniyede çıkıyo gidiyo
genelde ayağı kalktığım zamn hissediyorum
sizdede varmı böyle bişi

bende haftaya p.tesi gidicem sonunda gün yaklaştı heyecanlanıyorum oğlumla tüm listeeri altüst edicez bakalım kaç kg oldu bizimki herkes senin tombiş bebeğin olucak sen hiç kilo almadın sırf bebek besleniyo diyo.inşallah öyledir sadece azcık kalçam genişledi ama enzor kilo verilen yer orası kara kara düşünüyorum bu kalça eski haline nasıl dönücek diye((

ay bende cuma günü gideceğim inşallah bu arada bebişlere maşallah
2 kiloyu bulmuşlar benim meleğim ne kadar oldu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…