son muayne günü erken değilmi sizce...

fatosss16

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2009
341
1
96
42
Bursa
Arkadaşlar 35 haftalık hamileyim Bugün doktorum 15 gün sonraya son kontrole çağırdı... İkinci hamileliğim bu ve ilk hamilelikte son haftada yapılmıştı son kontrol Şimdi neden bu kadar erken çağırdı merak ediyorum İlk doğumda Bebek iri olduğu için çatılar yetersiz gelmiş ve bebişimin köprücük kemiği kırılmıştı doğumda Şimdide bebek iri.. Ablasıyla aynı kiloda doğacak kısmetse Ozaman benim anladığım 15 gün sonra çatı muaynesinde bebek daha fazla irileşmeden doğumu başlatacak dr Bu arada muayne için hastaneye çağırdı muaynehanesine değil... Erken mi gelecek kızım şimdi Bide o kontrolden kaç gün sonra doğum yaptınız... Çok oldu soru ama heyecan sardı biraz...

ben de 35 haftalıkken gitmiştim doktora banada 37 de geliceksin dedi 37 den sonra haftada 1 çağırmaya başlıyo zaten banada 38 de çatı muayenesi yapıcak doktorum. normal bu şekilde çağırması heralde eğer normal doğum senin için iyi değilse o zaman sezeryan yapmamız gerek diyebilir belki doktorun belki

ilgin için sağol... Demek ki bizim küçük kızımız erken gelebilir biraz Ben sezeryan olayını hiç düşünmemiştim açıkçası Doğru olabilir, bebeği riske atmaktansa sezeryan önerebilir... Ama umarım olmaz... :18:

Doktorum bana da 36. haftada gıttıgıdımde on gun sonraya gun verdı sonralara kadar dogurmazsam haftada bır gıdıcekmısm

Doktorum bana da 36. haftada gıttıgıdımde on gun sonraya gun verdı sonralara kadar dogurmazsam haftada bır gıdıcekmısm

sağol canım ... o zaman bu haftalarda çağırması demek ki normal ... bu gittiğimde bana da gün verir sanırım ... artık heyecan sardı ailemizi.... küçük kızımıza kavuşmak için sabırsızlanıyoruz...

bugun 38 olduk,bızım kız hala yok meydanda :)) babası nerdeyse dogumu kendı yaptırıcak heyecandan bugun doktora gıttık nst de hıc sancım yok yıne on gun sonraya gun aldık ama herhangı bır kanama su gelmesı sancı olursa hemen gel dedı. çatı kontrolu de yapmadı doktorum bakalım herseyın hayırlısı cnm

Maşallah olsun ama ne kadar fazla kalırsa o kadar kilolu olur bebek ve kilosu iyi bebeğe bakmak daha kolay Daha ele avuca sığıyor... Sorun olmadığına sevindim hayırlısı inşallah....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…