Son Noktaya geldik(lütfen Allah Aşkına Akıl Verin)

Çocuğunuzu aldırmak için burada size destek olsunlarki vicdan azabınız hafiflesin istiyorsunuz ama aldırırsanız vicdan azabiniz hafiflemeyecek ömrünuzun sonuna kadar da yakanızı bırakmayacak bebeğin hayatına son verme kararını siz ve eşiniz vereceksiniz
Birçok arkadaşın dediği gibi huylu huyundan vazgeçmez. Siz 9 yıl sabretmişsiniz sizi çok yıpratır ama 1-2 yil daha sabredebilirsiniz bu arada eşinize de eğer düzelip ailesini çekip cevermezse 2 yıl sonra bu ilişkinin biteceğini söylersiniz. Bu zaman diliminde hem çabalayıp cabalamadigini görürsünüz hemde bebeğimiz biraz daha toparlanır.
Aileniz arkanızda olacağını söylemişsiniz 2 yıl sonunda bi düzelme olmazsa ayrılıp ise başlarsınız ve ailenizde size bebeğinizle bakarak yardım eder. Zaten 3 yaşından itibaran kreşe verilebiliyor bebekler. Hem eşinize son şansı vermiş olursunuz hemde bir meleğin ölüm emrini vermemiş olursunuz.

sizin adınıza üzüldüm ama inanın kimsenin hayatı kolay değil. ben gayet net yorum yapacağım. bir cana kıymaya kimsenin hakkı yok. çocuğu mutlaka doğurmalısınız. çünkü kürtaj bir doğum kontrol yöntemi değildir.
çocuğu doğurup yuvaya verseniz bile aldırmaktan çok daha mantıklı bir şey yapmış olursunuz. biraz dik durun çabalamaya devam edin. bu sorun olmasa başka olur. hayat sınav dünyası işte.

Konu sahibi birşeyi merak ediyorum; diyelim ki bir sorun oldu ve karnınızdaki bebek düştü, eşinizden yine de boşanır mısınız?

Nedense ben anlatımınıza bakarak hayatınızdaki tek sorun olarak kendi isteğinizle yaptığınız bebeği gördüğünüzü düşündüm. Konu ve yorumlarınızda kumar bağımlısı düşüncesiz sorumsuz denyo koca müsvettesinden pek az bahsedilmiş de tek kurtuluşu bebeği aldırmakta görmüşsünüz.

Ben bebeği aldırsanız bile boşanacağınıza inanmıyorum. Olan günahsız bir cana olacak.

çocuğu mutlaka doğurmalısın diyenler o zaman ellerini ceplerine atsınlar da baksınlar çocuğa. kadın eve yiyecek almaya para bulamıyoruz diyor, napsın. sütten kestiği çocuğu peynir ekmekle mi besleyecek. aldır aldırma ona bişey diyemem ama aldırırsan da senin hakkın aldırmazsan da. sonuçta ilerde o çocuğun yoksulluğu ile vicdan azabı çekecek olan sensin. bence bu durumdaki bi kadına cinayet, can alma vs demek vebal almaktır. açlıkla sınanacak olan sizin çocuğunuz değil çünkü.

off bebeği aldırmaya hakkın yok o masum Allah verdi sen canını alamazssın konu sahibi kocanın günahını yavruların çekiyor.

Eşini seviyor musun? O zaman bir kliniğe gidin tedavi olması için.... Çünkü bu hastalık boyutuna ulaşmış.. İki kişi bu zorlukların üstünden daha kolay gelebilirsiniz eğer birbirinizi seviyorsanız. Ha sevmiyorsanız hemen ayrılın... Ama çocuğu aldırma kısmına bir şey diyemeyeceğim. O konuda çok üzgünüm.

Düzelmeyi ve tedavi olmayı kabul ediyorsa gerekirse geceleri ek iş yapacak size de eşşşşşk gibi bakacak. Pislik sorumsuz adam

Bebek kismina girmiycem.Bende bosanirken hamileydim suan oglum 5 yasinda.Ama her ne olursa olsun lutfen ô adami bosa. Sakin aman ikinci sans yok yuvam dagikmasin dème. Hepsi bos
Ayril kurtar kendini

Büyük oranda o bebeğe odaklanmış evet ama asıl sorun onun da ilk çocuğunun yaşadıklarını yaşamasını istememesi. En ağır gelen sanırım bu düşünce olmuş hanımefendiye

Bebegi aldirin. Boyle bir babaya 2.nci cocuk verilmez. Sonrada o yalanci kocayi bosayin.

İkinci bir bebek ekonomik sıkıntılar veya evlilik problemleri olmasa dahi zor. Bi de geçim sıkıntısı üstüne boşanmayı düşünüyorum demişsiniz çok zorlar sizi bebek. Kumar bi hastalık sanmam ki iyileşsin boşanın bence de bir an önce kendi hayatınızı kurun. Bebeği aldırmayı ciddi bi seçenek olarak düşünüyorsanız ki bu sizin hakkınız kendinizi şakın suçlu hissetmeyin, yanılmıyorsam yasal sınır 10 hafta. Pek vaktiniz kalmamış yani çabuk karar vermelisiniz

Kocanız tedavi görse.bağımlılık gibi.çocuğunu asla aldırma inan psikolojin suankinden kat be kat kotu olur.

E ailem destek olur bakarlar bebegede demissin neden aldirasin gec git ailenin yanina buyuk kendini kurtarmis okullu artik ailene cocuk mizildanmasi mahiyetinde bir sikintisi olmaz kucugunde ele avuca gelince calisir bakarsin cocuklarina nafakada alirsin senin kocanin ailesi yokmu arada bir bez parasi yollamazlarmi torunlarina bosanan siz olacaksiniz onlar torunlarindan degil iki taraf ailenin destegi ile bir duzen kurana kadar idare edersin
Ne bileyim can ben aldir da bosan yazamiyorum Allah yardimcin olsun

belki şu anda size tek çıkış bu görünüyor ama ben bu yaşıma kadar iyiki aldırmışım diyeni görmedim hep vicdanlarında rüyalarında bebeklerini taşıyorlar siz sadece bu dünyanızı düşünüyorsunuz ama unuttuğunuz ebedi bi alem var Allah a sığının rabbim ol dedikten sonra olmayacak iş yok lütfen iyi düşünün Allah o yavruya size nasip ettiyse vardır bir bildiği

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…