- 12 Haziran 2009
- 3.934
- 4.319
- 158
- Konu Sahibi Hayat ne garip
-
Sonuna kadar haklısınızYani düşünüyorum kızım zaten hep yoksulluk çekip büyüdü.hep sıkıntılarımızı ortak oldu.tek servetin kızım.simdi ikinci bir YAVRUYU bu sıkıntılarla büyütmek istemiyorm.bosansamda hamile halimle ne yaparım ben çalışmam herşey iki katı zor olur
katılıyorum konu sahibi çocugu aldıracaksa neden yaptı?o bebeğin kabahati ne.Ayrılasaksanız ayrılın ama bebeği aldırmayın eşinizin hatasını o bebeği öldürerek düzeltemezsiniz
Büyük oranda o bebeğe odaklanmış evet ama asıl sorun onun da ilk çocuğunun yaşadıklarını yaşamasını istememesi. En ağır gelen sanırım bu düşünce olmuş hanımefendiyeKonu sahibi birşeyi merak ediyorum; diyelim ki bir sorun oldu ve karnınızdaki bebek düştü, eşinizden yine de boşanır mısınız?
Nedense ben anlatımınıza bakarak hayatınızdaki tek sorun olarak kendi isteğinizle yaptığınız bebeği gördüğünüzü düşündüm. Konu ve yorumlarınızda kumar bağımlısı düşüncesiz sorumsuz denyo koca müsvettesinden pek az bahsedilmiş de tek kurtuluşu bebeği aldırmakta görmüşsünüz.
Ben bebeği aldırsanız bile boşanacağınıza inanmıyorum. Olan günahsız bir cana olacak.
Bebegi aldirin. Boyle bir babaya 2.nci cocuk verilmez. Sonrada o yalanci kocayi bosayin.İnanın yerdemiyim goktemiyim bilmiyorum geçenlerde konu acmistim.
Ne yapacagimizi bilmiyorum .
Ben 9 yıllık evli 7.5 yaşında kızı olan üstüne hamile 9 haftalık bir akilsizim
Eşimin yaptığı hatalar sonucunda(borsa idaa)herşeyi kaybetmiş maddi manevi yıpranmış kisileriz.kizimi evliliğim ikinci yılında doğurdun hiç bir şeyden haberim yoktu.ondan sonra hep bir borç batağına geçim derdi sonra kızım büyüdü okula absladi ise girdim.yine duzenimizi tam oturması çünkü eşimin aldığı maaşı borçlarına anca yetiyordu.sonra biraz nefes aldık son dönem düzeldi diye ikinciye hamile kaldım.(işten çıkarıldım) inanmak istedim eşime kızında kardeşiz kalmasın dedim.
Hamile kaldığını öğrendikten bir hafta sonra eşimin kirayı vermeyip biriken parayla borsa oynadığını ogrendm.
Aynı eski günlere döndük ayın yarısında ekemek paramız bitti .eve yiyecek biselr zor alıyoruz.ikimizde dün ağladıkça konuştuk tartıştık.son noktaya geldik bebeği aldırıp bosamadim diyoruz.
Biz BU HAYATİ BASARAMADİK GECİNMEYİ BASARAMADİK.HERZAMAN HAYATİM YOKSULLUKLA BORCLA GECTİ.NE YAPACAGİMİ SASİRDİM.HAYATTAN OYLE SOGUDUM OLMEK İSTİYORUM
İkinci bir bebek ekonomik sıkıntılar veya evlilik problemleri olmasa dahi zor. Bi de geçim sıkıntısı üstüne boşanmayı düşünüyorum demişsiniz çok zorlar sizi bebek. Kumar bi hastalık sanmam ki iyileşsin boşanın bence de bir an önce kendi hayatınızı kurun. Bebeği aldırmayı ciddi bi seçenek olarak düşünüyorsanız ki bu sizin hakkınız kendinizi şakın suçlu hissetmeyin, yanılmıyorsam yasal sınır 10 hafta. Pek vaktiniz kalmamış yani çabuk karar vermelisinizYani düşünüyorum kızım zaten hep yoksulluk çekip büyüdü.hep sıkıntılarımızı ortak oldu.tek servetin kızım.simdi ikinci bir YAVRUYU bu sıkıntılarla büyütmek istemiyorm.bosansamda hamile halimle ne yaparım ben çalışmam herşey iki katı zor olur
belki şu anda size tek çıkış bu görünüyor ama ben bu yaşıma kadar iyiki aldırmışım diyeni görmedim hep vicdanlarında rüyalarında bebeklerini taşıyorlar siz sadece bu dünyanızı düşünüyorsunuz ama unuttuğunuz ebedi bi alem var Allah a sığının rabbim ol dedikten sonra olmayacak iş yok lütfen iyi düşünün Allah o yavruya size nasip ettiyse vardır bir bildiğiYani ne yapayım bebeği dogursam cokkkk zorlanirim tamamıyla yük bende sıkıntı bende.ben nasıl yapayım büyük kızım var .hayatıma yeni bir yön versem hep tüm yük bende olucak.zaten bu zamana kadar hep yıllık sıkıntı çektim.onume bakıp yeni bir hayat kurmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?