• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Son noktayı koydum

ew_perisi

Affeyle Ya Rab!!!
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2008
259
1
96
Karabük
sonunda her şeyi anlattım
biri bana değer veren evleneceğim adamdı diğeri sevdiğim adam
ikisinin arasında gelgitler yaşıyorum yıllardır
ve ikisininde birbirinden haberi yoktu
sonunda sevdiğim adama başka biriyle nişanlanağımı söyledim
beni artık rahatsız etme, benden sana yar olmaz dedim
dedim ama bende bittim
bana değer veren adamı seçtim
sevdiğimden vazgeçtim:14::14::14:
Allah beni affetsin:14::14::14::14:
çok üzgünüm şu anda :14: ama bir yandan da artık iki tarafı idare ediyo gibi görünmekten kurtuldum

ben anlamadım. niye böyle bir şey yaptın?

sevdiğim adamla bir çok problem yaşadım onunla beraber olduğum 3yıl boyunca hep ağladım
sonrasında ayrılma kararı aldım ve ayrıldım
onu unutmak için beni seven birinin teklifine evet dedim sonunu düşünmeden
beni çok seviyor ve değer veriyordu ama ben onu sevemedim
sevdiğimi unutamadım. Sevdiğim insanda her fırsatta hatamı anladım ne olur yeter artık ayrı kalmayalım demeye başladı
ama ben artık başka biriyle nişanlanmak üzereydim
öyle işte :14::14::14:

:26::26::26: senin için hayırlısı neyse o olsun ama keşke sevdiğini tercih etseydin

:97: tabi sen daha iyi bilirsin:26:

sevdiğim adamla bir çok problem yaşadım onunla beraber olduğum 3yıl boyunca hep ağladım
sonrasında ayrılma kararı aldım ve ayrıldım
onu unutmak için beni seven birinin teklifine evet dedim sonunu düşünmeden
beni çok seviyor ve değer veriyordu ama ben onu sevemedim
sevdiğimi unutamadım. Sevdiğim insanda her fırsatta hatamı anladım ne olur yeter artık ayrı kalmayalım demeye başladı
ama ben artık başka biriyle nişanlanmak üzereydim
öyle işte :14::14::14:

umarım boşluğa kapılıp yerin dibine cakılmazsın ve de pişmanlık duymassın

seviyorum ama ona güvenemiyorum
ailemde istemiyor
karma karışık bir haldeyim
düğüm düğüm... çözülmüyorum

zor bi durum umarım yanılmazsın ve mutlu olursun:97: bende senin gibi beni seveni seçtim sonra bende sevdim ve sevdiğimi zor da olsa unuttum şimdi eşimden daha çok ben seviyorum onu ben daha çok titriyorum üstüne zamanla inş herşey güzel olur

Ne kadar zor bi durumdasın bundan sonra mutlu olabilcekmisin peki?

bilemiyorum....
nişanlım olacak insan beni çok seviyor bir dediğimi iki etmiyor üzerime titriyor ama onu tam anlamıyla sevmiyorum
sevdiğim adamada güvenemiyorum çünkü zamanında çok yanlış yaptı:14::14::14:

zor bi durum umarım yanılmazsın ve mutlu olursun:97: bende senin gibi beni seveni seçtim sonra bende sevdim ve sevdiğimi zor da olsa unuttum şimdi eşimden daha çok ben seviyorum onu ben daha çok titriyorum üstüne zamanla inş herşey güzel olur

tek dileğim böyle olması inanın

benim hep en korktugum sey basina gelmis. birinin ben ona bisey hissedemezken beni cok sevmesi. cok buyuk sorumluluk. hep dedim askimdan oliyim ama boyle bi duruma dusmiyim. umarim hersey istedigin gibi olur, cozersin bu sorunu.

bilemiyorum....
nişanlım olacak insan beni çok seviyor bir dediğimi iki etmiyor üzerime titriyor ama onu tam anlamıyla sevmiyorum
sevdiğim adamada güvenemiyorum çünkü zamanında çok yanlış yaptı:14::14::14:

arkadasım kusura bakmada sevmediğin adamla silah zoruylamı nişanlandın madem sevmiyodun nişanda neyin nesi

benim hep en korktugum sey basina gelmis. birinin ben ona bisey hissedemezken beni cok sevmesi. cok buyuk sorumluluk. hep dedim askimdan oliyim ama boyle bi duruma dusmiyim. umarim hersey istedigin gibi olur, cozersin bu sorunu.

inşallah bende onu beni sevdiği kadar severim zamanla
çok zor böyle ortada kalmak

Back
X