Son pişmanlık fayda etmio

bir "anlık" öfkeyle yuva nasıl kuruluyor🙄 bugün kizdiniz yarın evlendiniz diyecem yıldırım nikahı bile 10 günde çıkıyor 🤷
Genelde karşı tarafı kıskandırıp perişan etmek için yaplıyor bu evlilikler ama olan kendisine ve yara bandı olan eşe oluyor

Gerçekten bi anlık öfkeyle nasıl evlenebiliyorsunuz? Yani tanışır tanışma adamı nikah masasına götürmüş olsanız belki ama bunun hazırlığı var sözü nişanı falan var.
Bile isteye adamın başını yakmışsınız, hayır emin değilseniz nikahtan dönseydiniz? Böyle insanların hayatta hiç mutlu olmayacağını düşünüyorum. başkasının hayatını, umudunu mahfetmek kadar kötü birşey yok.

Bir anlık öfkeyle kurduğum yuvada asla mutlu olamiorum . Ustelik 4 sene oldu evleneli. 12 yıllık sevdiğim adamı cok ozluoum . Derdimi anlatacak kimsem yok :KK43: siz siz olun asla sonradan pisman olacaginz kararlari onceden vermeyin
Bu okuduklarima inanamiyorum ya :S

Anlık ben...

Eklentiler

• 08677357-A10F-4A49-AB4C-C645D6A60271.webp
    08677357-A10F-4A49-AB4C-C645D6A60271.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 36
Bu ne saygısızlık ya
İnsan bi anlık öfkeyle gider saçını kısalttırır
Alışveriş yapar
Oturup koca bi pasta yer
Sevgilisine kocasına atar yapar
En kötü birine Tokat atar
Çok üzülüom bi anlık öfkeyle evlendim demez
Bu yaptığınızla evlendiğiniz adama yazık oluo hiçbir insan evladı bunu hak etmez hatırlatmak istedim. Boşanın madem

Konu sahibi anlatmıyor siz söyleyin bari ne geçmesini bekliyormuş eline arkadaşınızın.. ben bir çeket alırken elli kere düşünüyorum evlilik bu .

Bir arkadaşım bir kızı çok sevmiş ama kız ayrılmış bizim ki de çivi çiviyi söker deyip birkaç ay içinde evlendi şu an iki çocuğu var ama yaşayan ölü gibi... Birinden intikam almak, onu üzmek için yapılacak en yanlış şey evliliktir

Back
X