Son pişmanlık fayda etmio

Ben 15 yasindaydim hani bazilari ben o yastayken okuodum falan yazmış ya ben okutulmadim eger okusaydım emin olun belki simdi bnde daha iyi yerlerde olabilirdim . Cocuk aklim inanip sevdim 7 8 yil surdu onunla buyudum . Neyse bisiler engel oldu ve olmadı bitti iliskimiz sonra esimle tanıştım esim iyi biri onu asla aldatmadm aslada uzmedim hatta mutlu bi evliligimiz var iste ben bu girdabin icinde kendimi mutsuz hissediorum
. Lutfen anlayin ve kotu yorum yapmayin
. Yillar sonra ilk defa bugun yine o kisinin hakkinda bisi duydum aklima geldi ve üzüldm siz hic mi kimseyi sevmediniz . Hepsi bu arkadaşlar ne yaparsak yapalm bazi yasananlar unutulmuo .
Belki o sevdiğin insanla evlensen mutsuz olacaktın aynı evin içine girmeden bilemiyorsun ki. Kimler ne büyük aşklarla evleniyor iki gün sonra anlaşamayıp boşanıyorlar. Nasibinde olsa evlenirsin demek ki kısmet değilmiş geçmişi geçmişte bırak önüne bak

Belki o sevdiğin insanla evlensen mutsuz olacaktın aynı evin içine girmeden bilemiyorsun ki. Kimler ne büyük aşklarla evleniyor iki gün sonra anlaşamayıp boşanıyorlar. Nasibinde olsa evlenirsin demek ki kısmet değilmiş geçmişi geçmişte bırak önüne bak
Tesekkur ederim . Bu dediginizi yapicam kendime soz veriorum .

Bu ne saygısızlık ya
İnsan bi anlık öfkeyle gider saçını kısalttırır
Alışveriş yapar
Oturup koca bi pasta yer
Sevgilisine kocasına atar yapar
En kötü birine Tokat atar
Çok üzülüom bi anlık öfkeyle evlendim demez
Bu yaptığınızla evlendiğiniz adama yazık oluo hiçbir insan evladı bunu hak etmez hatırlatmak istedim. Boşanın madem

Aynen katiliyorum. Ablam bir anlik öfkeyle gidip kendinde spor araba aldi mesela :D

adam evlenince bir anlık öfkeyle sizde mi evlendiniz
sevdiğiniz adamın öfkeyle evlendiğinizden haber var mı peki :-) kime neye yaradı şimdi kısasa kısas yapmanız
sanki adam saçını kestirdi, bende sinir oldum saçımı kestirdim gibi anlatıyorsunuz olanları
son pişmanlık fayda etmio malesef

Bir anlık öfkeyle kurduğum yuvada asla mutlu olamiorum . Ustelik 4 sene oldu evleneli. 12 yıllık sevdiğim adamı cok ozluoum . Derdimi anlatacak kimsem yok :KK43: siz siz olun asla sonradan pisman olacaginz kararlari onceden vermeyin
insan bir anlik ofkeyle kaza yapar, kavga eder, adam bile öldürür Allah korusun.. ama bir anlik ofkeyle nasil evlenilir onu anlamadim. iki dk da karar verip nikah masasina oturmadiniz herhalde? evlilik surecinde akliniz basiniza gelmedi mi?

Bence daha küçükten sevmiş, çünkü 4 yıldır evli , ayrılıp ertesi gün evlenmemiştir . 19 yaşında ayrılsalar 12 yıldır sevgiliymiş 7 yaş eder . Omg sapıksınız siz yahu .

Ayrıca eşiniz mutluysa evlilikten soğutun biraz , azıcık kavga dövüş ortamı yaratın . Sizden ayrılınca daha az üzülsün .

Hepinizinde dilinde bir kınamayın sizinde başınıza gelir :işsiz:Yahu Allah akıl vermiş kullanalım diye dimi. Bir anlık öfkeyle gidip ben saçımı boyatırım kestiririm yemek yerim ama gidipte evlenmekte ne biliyim. Yapanın aklından zoru vardır. Olan eşine olmuş. Harcamazsın bencilliğin yüzünden:olamaz: Aldatmadım diyorsun birde yahu aldatma fizikselle oluyor tabi bir tek:işsiz:

Bence daha küçükten sevmiş, çünkü 4 yıldır evli , ayrılıp ertesi gün evlenmemiştir . 19 yaşında ayrılsalar 12 yıldır sevgiliymiş 7 yaş eder . Omg sapıksınız siz yahu .
Sanırım sevgililik süresini abartıyor. 4 seneyi 7-8 sene falan geçmiş gibi sanıyor olabilir.

Hepinizinde dilinde bir kınamayın sizinde başınıza gelir :işsiz:Yahu Allah akıl vermiş kullanalım diye dimi. Bir anlık öfkeyle gidip ben saçımı boyatırım kestiririm yemek yerim ama gidipte evlenmekte ne biliyim. Yapanın aklından zoru vardır. Olan eşine olmuş. Harcamazsın bencilliğin yüzünden:olamaz: Aldatmadım diyorsun birde yahu aldatma fizikselle oluyor tabi bir tek:işsiz:
Bir de nişanlılık sürecinde aileler de işin içine girince çok severek evlenenler bile bunalıyor genelde. Kavga da ediyor. Bir şeyler olur yani. Demek ki sevgili ve nişanlılık süreci mükemmel geçmiş. Aaa ben napiyorum diyecek bir olay bilr yaşamamış. Hiç inanamadım doğrusu bir anlık sınır ve gafletle olduğuna.

Bir de nişanlılık sürecinde aileler de işin içine girince çok severek evlenenler bile bunalıyor genelde. Kavga da ediyor. Bir şeyler olur yani. Demek ki sevgili ve nişanlılık süreci mükemmel geçmiş. Aaa ben napiyorum diyecek bir olay bilr yaşamamış. Hiç inanamadım doğrusu bir anlık sınır ve gafletle olduğuna.
Ben sevdiğim halde baba evinde rahatım evlenince ne halt yiyecem farkındalığı oluyor bunlarda akıl tutulması oluyor sanırım ya da aklı kullanmayı bilmiyorlar

En iyi goygoyu kim çevirir yarışı yapılıyor sanki. Yapmış bir hata evlenmiş. Unutamıyorum zaman zaman hatrıma geliyor diye de eklemiş. Sanki gidip haftada bir sevişiyor gibi davranıyorsunuz. Burası bazen tam bir vurun kahpeye romanına dönüşüyor. En mükemmel en hatasız en günahsız sizsiniz tamam.

Ben sevdiğim halde baba evinde rahatım evlenince ne halt yiyecem farkındalığı oluyor bunlarda akıl tutulması oluyor sanırım ya da aklı kullanmayı bilmiyorlar
Annemin lafı vardı '' Düğünde gelinlik giydirilip süslenip baş köşeye oturtulunca bundan sonra her gün bayram sanıyor kimi kızlar. '' diye.

En iyi goygoyu kim çevirir yarışı yapılıyor sanki. Yapmış bir hata evlenmiş. Unutamıyorum zaman zaman hatrıma geliyor diye de eklemiş. Sanki gidip haftada bir sevişiyor gibi davranıyorsunuz. Burası bazen tam bir vurun kahpeye romanına dönüşüyor. En mükemmel en hatasız en günahsız sizsiniz tamam.
Bu öyle yapmış bir hata durumu değil ki. Evlenmiş çocuğu olmuş. Eşi duysa ne hale gelir düşünemiyorum, kendimi yerine koyuyorum, bütün kemiklerimi aynı anda kırsalar daha az acı çekerim.

Back
X