Öncelikle merhaba .. 3 yıl önce çok sevdiğim ilk aşkımla nişanlandım ve 7 senelik birlikteliğimiz vardı ... Ama nişandan bir yıl sonra düğüne kısa süre kala nişanı attım çok zor olsa da ailesi bir türlü kabullenemedi tesettürlü olmayışımı ki evlendikten sonra kapanmayı kabul etmiştim balayı için umre ziyareti istedim hatta ama olmadı sadece bu değil evimin bütün mobilyalarını satın almış davetiyemi düğün yerimi düğündeki menüyü aklınıza gelen her şeyi kendi seçmiş başta sustum ama benim yaşamam gereken heyecanları yaşatmaması çok zoruma gitmeye başladı tabii nişanlımda etkisiz eleman oldu bu anda ... Neyse gel gelelim nişan atıldı takılar gittıi bohçalar gitti evime çeyizim gitmişti biraz onları aldım çok zoruma gitti hele ilk bir yıl evden çıkmadın bi sürü sağlık sorunları yaşadım ama bu sürede nişanlım hep aradı pişman olduğunu aynı şeylerin olmayacağını söyledi .. Hiç vazgeçmedi en son iki ay önce 3 yıl sonra konuştuk telefonla ve bakıyorum hala aynı etkisiz eleman konuşmaları hem pişman hemde babam diyor ama o kadar çok seviyorum ki vazgeçip unutamıyorum oda aynı ikimizde kimseyi alamadık hayatımıza (yakın oturuyoruz ):2:
şimdi soruma gelince her şeye rağmen bunca sene sonra tekrar olabilir mi ?Ne kadar pişman olsa da beni anlasa da babasını atamaz bende onu isteyemem ama bi şekilde dengeyi sağlamak lazımdı o kadar kararsız kaldım ki Akşam annesi aradı annemi ve tekrar sıfırdan başlamak istediklerini söyledi hafta sonu istemeye geleceklerini bi akıl verin ne olur o kadar çaresiz kaldım ki yüreğim pırpır sevdiğim adam derken mantığım da ne kadar dayanabilirsin diyor

şimdi soruma gelince her şeye rağmen bunca sene sonra tekrar olabilir mi ?Ne kadar pişman olsa da beni anlasa da babasını atamaz bende onu isteyemem ama bi şekilde dengeyi sağlamak lazımdı o kadar kararsız kaldım ki Akşam annesi aradı annemi ve tekrar sıfırdan başlamak istediklerini söyledi hafta sonu istemeye geleceklerini bi akıl verin ne olur o kadar çaresiz kaldım ki yüreğim pırpır sevdiğim adam derken mantığım da ne kadar dayanabilirsin diyor

Son düzenleme: