- Emoji Skoru
- 11
- Puanlar
- 3
- Konu Sahibi calmiesoul
Ben 2019'da eşimle tanıştım. İlk basta her sey çok guzeldi. İkimiz de 28 yaşındayız. Hediyeler, ben uyurken izlemeler, güzel sözler vs. Daha sonra nişanlandıktan sonra onun telefonunda dating app tarzı uygulamalar indirdiğini gördüm. Biz evlendikten sonra da indirmiş. Neyse biz nikahı kiydiktan 4 sene sonra dugunu yapalim dedik. Dugune 1 hafta kala teline eslesmeli dating app indirdiğini yakaladim. Gecmis indirilen uygulamalarda gördüm tabii bunu. Hemen ayni gun silmis. Bilerek indirdim ve sildim dedi. Ben dugunu iptal etmek ve ayrilmak istedim. Bilet alip geri donmeye kalkti hicbir sey soylemeden. Kendimi cok degersiz hissettim. Yapma, ayrilma vs demesini bekledim. Ama ben gidene kal demem, yalvarmam, mizacimda yok bu cunku dedi bana hep. Sonra aileler devreye girdi. Karsimda bir anda agladi biz yalnızken. Gozyaslarina dayanamadim. 3. bir sansi daha vereyim dedim. Ama guven problemi yaşıyordum hep. Düğünden sonra 4 ay sonra yine bir uygulama indirip silmiş. Kendimi asla salamiyorum. Onu kullanmadım dedi, yerseniz. İşte 1 sene sonra benim içim bir şeyleri almamaya başladı ve ağlama gelmeye başladı bana sürekli. Çocuk vesaire düşünemiyorum mesela asla şu an. Güvensizliğim hep kalbimde atmaya basladı. Geçen gün izne geldiğinde ayrılalım dedim, ağzından laf aldıktan sonra. +18 konuşmalar yapmış görüntülü ki ben yapmak istediğimde bana sevmiyorum demişti. 5 gündür ayrıyız. Ağlayarak arıyor falan içim gidiyor üzülmesine, dayanamıyorum. Fakat ben de çok ağladım, ben de cok üzüldüm. ''Su an ben yeni büyüdüm ve seni anladım. Sen çok bağırmışsın, ben körmüşüm, sağırmışım, seni görememişim. Her kararında arkandayım, sen öz saygını korumaya çalışıyorsun'' dedi. Beynim çorba gibi oldu, help...