İhanet yok ama küfür vurma kırma olayları varEski konuları bilmiyorum ama herkes ikinci şansı haketmez özellikle İHANET varsa asla.
Psikolojik şiddette affedilmemesi gereken bir durum sen belki fark etmesen bile bu şiddet seni etkiler. Bu davranışlarda bulunan bir erkeğin sonradan düzeleceğini asla sanmam hatta tam tersi ''nasıl olsa affetti yine bir iki ağlarım affeder'' düşüncesini yaşayabilir o yüzden dümdüz yoluna devam etİhanet yok ama küfür vurma kırma olayları var
Barışmak istemiyorum diyorsunuz ya zaten sorunun cevabı sizdeSelam kızlar. Burada daha önce çok konular açtım eşimle mutsuzluğumu hep yazdım ve en sonunda kaçınılmaz son oldu ve biz Mart ayında boşandık. Evi terkeden boşanma davası açan ben oldum terk ettiğim gündem beri eşim barışmak istedi pişmanlığını hep dile getirdi şu anda boşanık olmamıza rağmen barışmak için çabalıyor yaptığı tüm hataları farkında vicdanen çektiği acıyı görüyorum ağlıyor yüzüme bakamıyor ama ben barışmak istemiyorum evliyken yaşadığım mutsuzluk sorunlar kavgalar beni bitirmişti artık ama bana hep dediği cümle herkes ikinci şansı hakeder sizce bir insan değişir mi gerçekten ve o şansa değer mi?
teşekkür ederim yorumunuz içinHayir haketmez.
Eminim ki dava açmadan defalarca şans vermişsinizdir.
İkinci degil yirmi ikinci şansını evliyken tüketmeseydi evli kalmaya devam ederdiniz.
Sebeplerinizi hatırlatın kendinize.
Aşkından deli divane değil.
Evdeki düzenini ve cinselligi özledi.
Konu bundan ibaret.
Yoksayın kendi yolunuzu çizin.
Size mi vurdu vurduysa şans vermeyin yani yine tekrarlayabilirİhanet yok ama küfür vurma kırma olayları var
Kendi hayatınızı mahvetmeye değer mi? Boşverin 2. Kez denemeye değmez.ben barışmak istemiyorum evliyken yaşadığım mutsuzluk sorunlar kavgalar beni bitirmişti
Pardon bunu görmemişim. Hayır ikinci şans verilmez.İhanet yok ama küfür vurma kırma olayları var
Bunlar varsa hiçte ikinci şansı hakketmez.İhanet yok ama küfür vurma kırma olayları var
İhanet yok ama küfür vurma kırma olayları var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?