Aynen oyle bizimki max 3 ay pismanin vs dedi karsi bosanma dilekçesine hemen bende bosanmak istiyorum dedi 4.ayda sonra eve kadinlar gelmeye başladı. Yani degmiyor kimseye su guzel beynini yormaya tecrube ile sabittir3-4 aya eski haline gelir. Kurulu düzeni, yemeği, çamaşır-bulaşığı + vazgeçilmeyi kabul etmek istemeyenler nedense ağlıyor, kendime zarar veririm diye göz boyuyor ya da düzeldim bir daha asla yapmam diyor. Çok nadirdir kalıcı düzelen. O da varsa tabii. Ben görmedim.
Herhalde tekrar elde edince egoları okşanıyor. Sonra tamamen salıyorlar. Başka bir neden bulamıyorum.Aynen oyle bizimki max 3 ay pismanin vs dedi karsi bosanma dilekçesine hemen bende bosanmak istiyorum dedi 4.ayda sonra eve kadinlar gelmeye başladı. Yani degmiyor kimseye su guzel beynini yormaya tecrube ile sabittir
Ne için boşandiniz bilmiyorum ama huylu huyundan vazgeçmiyor.Selam kızlar. Burada daha önce çok konular açtım eşimle mutsuzluğumu hep yazdım ve en sonunda kaçınılmaz son oldu ve biz Mart ayında boşandık. Evi terkeden boşanma davası açan ben oldum terk ettiğim gündem beri eşim barışmak istedi pişmanlığını hep dile getirdi şu anda boşanık olmamıza rağmen barışmak için çabalıyor yaptığı tüm hataları farkında vicdanen çektiği acıyı görüyorum ağlıyor yüzüme bakamıyor ama ben barışmak istemiyorum evliyken yaşadığım mutsuzluk sorunlar kavgalar beni bitirmişti artık ama bana hep dediği cümle herkes ikinci şansı hakeder sizce bir insan değişir mi gerçekten ve o şansa değer mi?
Çok net HAYIRSelam kızlar. Burada daha önce çok konular açtım eşimle mutsuzluğumu hep yazdım ve en sonunda kaçınılmaz son oldu ve biz Mart ayında boşandık. Evi terkeden boşanma davası açan ben oldum terk ettiğim gündem beri eşim barışmak istedi pişmanlığını hep dile getirdi şu anda boşanık olmamıza rağmen barışmak için çabalıyor yaptığı tüm hataları farkında vicdanen çektiği acıyı görüyorum ağlıyor yüzüme bakamıyor ama ben barışmak istemiyorum evliyken yaşadığım mutsuzluk sorunlar kavgalar beni bitirmişti artık ama bana hep dediği cümle herkes ikinci şansı hakeder sizce bir insan değişir mi gerçekten ve o şansa değer mi?
Zaten boşanmışsın bitmiş gitmiş kurtulmuşsun niye zorluyorsun hala? Buna kaşınmak deniyor biliyor musun?İhanet yok ama küfür vurma kırma olayları var
herkes ikinci bir şansı ziyan eder mutsuz olduğun ağladığın günleri hatırlaSelam kızlar. Burada daha önce çok konular açtım eşimle mutsuzluğumu hep yazdım ve en sonunda kaçınılmaz son oldu ve biz Mart ayında boşandık. Evi terkeden boşanma davası açan ben oldum terk ettiğim gündem beri eşim barışmak istedi pişmanlığını hep dile getirdi şu anda boşanık olmamıza rağmen barışmak için çabalıyor yaptığı tüm hataları farkında vicdanen çektiği acıyı görüyorum ağlıyor yüzüme bakamıyor ama ben barışmak istemiyorum evliyken yaşadığım mutsuzluk sorunlar kavgalar beni bitirmişti artık ama bana hep dediği cümle herkes ikinci şansı hakeder sizce bir insan değişir mi gerçekten ve o şansa değer mi?
Yoo, herkes ikinci şansı haketmez, bunu kim uydurmuş yani hiç anlamıyorum.Selam kızlar. Burada daha önce çok konular açtım eşimle mutsuzluğumu hep yazdım ve en sonunda kaçınılmaz son oldu ve biz Mart ayında boşandık. Evi terkeden boşanma davası açan ben oldum terk ettiğim gündem beri eşim barışmak istedi pişmanlığını hep dile getirdi şu anda boşanık olmamıza rağmen barışmak için çabalıyor yaptığı tüm hataları farkında vicdanen çektiği acıyı görüyorum ağlıyor yüzüme bakamıyor ama ben barışmak istemiyorum evliyken yaşadığım mutsuzluk sorunlar kavgalar beni bitirmişti artık ama bana hep dediği cümle herkes ikinci şansı hakeder sizce bir insan değişir mi gerçekten ve o şansa değer mi?
Bunu yapanlar affedilmez %100 tekrar yapar ve onin için bittiginiz an kendinizi kapıda bulursunuz. Şimdi şamar oğlanı gibi görüyor sizi, o yüzden umudunu kesmiyor ama sakın affetmeyin.İhanet yok ama küfür vurma kırma olayları var
boşanık süper kelimeSelam kızlar. Burada daha önce çok konular açtım eşimle mutsuzluğumu hep yazdım ve en sonunda kaçınılmaz son oldu ve biz Mart ayında boşandık. Evi terkeden boşanma davası açan ben oldum terk ettiğim gündem beri eşim barışmak istedi pişmanlığını hep dile getirdi şu anda boşanık olmamıza rağmen barışmak için çabalıyor yaptığı tüm hataları farkında vicdanen çektiği acıyı görüyorum ağlıyor yüzüme bakamıyor ama ben barışmak istemiyorum evliyken yaşadığım mutsuzluk sorunlar kavgalar beni bitirmişti artık ama bana hep dediği cümle herkes ikinci şansı hakeder sizce bir insan değişir mi gerçekten ve o şansa değer mi?
hayatta barışılmaz. Aklını peynir ekmekle mi yedim. Hazır kurtulmuşsun, arkana dönmeden kaç benceİhanet yok ama küfür vurma kırma olayları var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?