Son yaşananlar. Kendi çıkıp ben çıkınca ayrılırız diyen eş konusu

Ben bunun açıklamasını yaptım tekrar aynı şeyleri söylemek istemiyorum.
Tek açıklamanız şu:
Ben geri adım atmış olurum, o yüzden konuşmam. Bu cümleyi okuyunca insan bir düşünür, çocuk gibi bir tavır çünkü.
Sonuçta boşanmaya kararlı olduğunuza göre hiçbir adımınız ya da cümleniz geri adım değil kararlı adım demektir.

Ya hanimlar bu kadar gercin ve sacma bir durumun icindeyken konu sahibi birde sizlerde germeseniz mi?
Kadin diyor bastan beri birbirimizden izin aliriz
Adam keyfine göre bundan sonra böyle diyor, istemezsen bosanirsin diyor. Ne deseydi etme eyleme bey, ben otturur senin emrini beklerim mi deseydi. Yapmayin ya

Arkadaşlar şunu tekrar ifade edeyim daha önce de yazdım. Ben böyle bir konudan boşanma davası açmam. Adam sen karışamazsın ben çıkayım diye hergün çıkıyor. Ben de hergün evde oturacak halim yok ben de çıkarım o zaman diye çıkıyorum. Gidip dava mı açıyorum ya da boşanalım mı diyorum. Ben bu halden. Memnunum sen çık ben de çıkıyorum diyorum. Ama eşim sen çıkamazsın çıkarsan ayrılırız diyor ve bana bi protokol getiriyor. Şimdi diyorum ki bu sebepten benden boşanacaksa boşanırım. Yok bu adam böyle dısarı çıkıyor boşanıcam demiyorum. Bu sebepten benimle evliliğini bitirecekse bitsin diyorum.

Valla yaa anlatamadım kendimi.

Ya off başı da dedim beni eleştirmeyin diye olan oldu ben su an bu durumdayım. Öneri sunmayacak olan yazmasın. Oldu evciliğe dönmesin korkusuyla adamın dağ kanunlarını kabul mu etseydim ya

Aaa bana da aynı anaokulunda dil çıkaran çocuk gibi cevap vermişsiniz =)))
Şaşırdım mı? Hayır.
Bazı insanlar böyle.. Allah eşinize sabır versin.

Bana konuda eksik bir şeyler var gibi geliyor . İki hafta öncesine kadar her seyin güzel olduğu bir evlilik ve bir anda boşanma aşamasına gelindi . Normalde problemler nasıl çözülüyordu. Belki de eşiniz de kendini haklı görüyor. Bana inat çıkmaya başladı bana ders verecek , ben de bana verilen dersi kabul etmiyorum diye . İkinizde de anlamsız bir ego sorununa döndü olay. Bosanabilirisiniz ama güzelce oturup konuşmayı teklif edin. Bitse de ilerde pişman olmazsınız elimden geleni yaptım en azından diye . Bu inanın geri adım atmak değil anlamak , anlaşılmak istemek .

Belki içinden üzülüp keske diyorsun ama bu kadarcık şeyden bosanalim diyen bir de protokol hazırlatan adam üzülsün
Evlilik bu kadar basit mi
Veya bu adam bu anı mi.bekliyordu

Aaa bana da aynı anaokulunda dil çıkaran çocuk gibi cevap vermişsiniz =)))
Şaşırdım mı? Hayır.
Bazı insanlar böyle.. Allah eşinize sabır versin.
Yuh ama ya muhalefet edecegim diye insan haklarını hiçe sayıyorsunuz ! Ne yapsın kız konuşsa nolcak konuşmuş öncesinde zaten ben buyum dışarı çıkarım sen çıkarsan boşanırım demiş. Tamam bey ben çıkmam sen çık haber bile verme mi desin ne yapsın ya !!!! İnsanı delirtir bu millet asıl senin kocana Allah sabır versin. ! Gerçi onun canına minnettir senim gibi beyim de beyim diyen birini koca kısmı çüküne takmaz

Vallahi bravo yaa hislerime tercüman oldunuz teşekkür ederim.

Herkes aynı şeyi yazmış, siz de ısrarla blöf demişssiniz ama bence de eşiniz minareyi çalmış kılıfını hazırlıyor. Bu boşanma noktasına gelecek bir konu değil malesef.
İşte öyle bir konu olmadıgını düşündüğüm ve ne yaşadığımı bildiğim için blöf diye düşünüyorum sizler de ısrarla başka biri vardır demeye çalışıyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…