- 18 Temmuz 2016
- 4.775
- 13.250
- 208
- Konu Sahibi mindfulness05
-
Yoo evi terk etmene gerek yok. Maddeleri oku beğenmediğin varsa altina not dus imzani at. Resmini cek. Ertesi gunde kapinin kilitini degistir. Nereye gidecekse gitsin.
Tek açıklamanız şu:Ben bunun açıklamasını yaptım tekrar aynı şeyleri söylemek istemiyorum.
Valla yaa anlatamadım kendimi.Ya hanimlar bu kadar gercin ve sacma bir durumun icindeyken konu sahibi birde sizlerde germeseniz mi?
Kadin diyor bastan beri birbirimizden izin aliriz
Adam keyfine göre bundan sonra böyle diyor, istemezsen bosanirsin diyor. Ne deseydi etme eyleme bey, ben otturur senin emrini beklerim mi deseydi. Yapmayin ya
Ya off başı da dedim beni eleştirmeyin diye olan oldu ben su an bu durumdayım. Öneri sunmayacak olan yazmasın. Oldu evciliğe dönmesin korkusuyla adamın dağ kanunlarını kabul mu etseydim ya
Yuh ama ya muhalefet edecegim diye insan haklarını hiçe sayıyorsunuz ! Ne yapsın kız konuşsa nolcak konuşmuş öncesinde zaten ben buyum dışarı çıkarım sen çıkarsan boşanırım demiş. Tamam bey ben çıkmam sen çık haber bile verme mi desin ne yapsın ya !!!! İnsanı delirtir bu millet asıl senin kocana Allah sabır versin. ! Gerçi onun canına minnettir senim gibi beyim de beyim diyen birini koca kısmı çüküne takmazAaa bana da aynı anaokulunda dil çıkaran çocuk gibi cevap vermişsiniz =)))
Şaşırdım mı? Hayır.
Bazı insanlar böyle.. Allah eşinize sabır versin.
Blöf yatığını düşünüyorumYok artık bunun için bosanilirmieşinin hayatinda birimi var acaba bu olaylarda bahanesi oldu.saka gibi ya
Vallahi bravo yaaYuh ama ya muhalefet edecegim diye insan haklarını hiçe sayıyorsunuz ! Ne yapsın kız konuşsa nolcak konuşmuş öncesinde zaten ben buyum dışarı çıkarım sen çıkarsan boşanırım demiş. Tamam bey ben çıkmam sen çık haber bile verme mi desin ne yapsın ya !!!! İnsanı delirtir bu millet asıl senin kocana Allah sabır versin. ! Gerçi onun canına minnettir senim gibi beyim de beyim diyen birini koca kısmı çüküne takmaz
Böyle blofmu olur canım. Peki diyelim ki blöf sen napicaksin tepkim nolur ..arkadaşlar yukarda yazmış bencede imzala yüzüne at evden cik .blofse zaten o an snaa birşeyler söyler değilse geçmis olsunBlöf yatığını düşünüyorum
Ne yaptıgımı yazdım.Böyle blofmu olur canım. Peki diyelim ki blöf sen napicaksin tepkim nolur ..arkadaşlar yukarda yazmış bencede imzala yüzüne at evden cik .blofse zaten o an snaa birşeyler söyler değilse geçmis olsun
Blöf yapmiyordur. Ama bosanmasaniz bile bunu asla unutma. Bu adamın gözündeki değerin bu senin... o bosanmasa başla sebepten başka zama sen bosanirsin bu heriften gibime geliyorBlöf yatığını düşünüyorum
Ha yaptın yani birşeyler bakıyorum hemenNe yaptıgımı yazdım.
Hayırlısı olsun.Blöf yapmiyordur. Ama bosanmasaniz bile bunu asla unutma. Bu adamın gözündeki değerin bu senin... o bosanmasa başla sebepten başka zama sen bosanirsin bu heriften gibime geliyor
İşte öyle bir konu olmadıgını düşündüğüm ve ne yaşadığımı bildiğim için blöf diye düşünüyorum sizler de ısrarla başka biri vardır demeye çalışıyorsunuz.Herkes aynı şeyi yazmış, siz de ısrarla blöf demişssiniz ama bence de eşiniz minareyi çalmış kılıfını hazırlıyor. Bu boşanma noktasına gelecek bir konu değil malesef.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?