- 7 Ocak 2016
- 10.358
- 49.973
- 598
- Konu Sahibi mindfulness05
-
Siz eğitimsiz falan misiniz eşitlik en temel insan hakkıdır. E kocasıyla konuşmaya gitmiş en başında zaten koca ben buyum diyor bu hanım da ben de buyum deyince niye yanlış yapmış oluyor ben de bunu anlamıyor
O kadar söz söylenmişti o yorumda hepsine teşekkür ediyorum ve siz içinde sevişme kelimesini çıkarıp kullanıyorsunuz ya pes vallahi. Ne yapayım istiyorsunuz o blöf yapıyor diye boşanmamı mı? Olay artık konuya yoruö yapmaktan çıkıp sadece nasıl laf söylerime geldi. Bu şekilde konuşacak kimse yazmasın!dik duruş ve kimseye eyvallahı yok diyorsunuz da konu sahibi şu an eşinin blöf yaptığını düşünüyor ve bunun sonunda sevişirsinizli cevaplara teşekkür ediyor diğer herkese de ters cevap veriyor. e adam blöf yapıyorsa bu işin sonu sevişmeyle bitecekse kimseye eyvallahı yok diyemem bu konuda. ben baştan beri izin almaya karşıyım ama işin sonunda adam kendi isteğini kabullendirmek için bu kadar oyun yapıyorsa da her kabul edilmeyen isteğinde demek ki yapacak bunu. bu blöfü affetmekte bir sonrakini affetmekle aynı şey
Sizin dediklerinizi de uygulasak forumda evli kimse kalmayacak vallahi began hanım. Şimdi dersiniz ben size boşan mı diyorum vs. Ama evet öyle diyorsunuz. Kocam geri adım atıp blöftü derse hayır evliliğe devam etmiyorum ben boşanıcam mı diyeyim yani?Ben de aynısını diyorum. Sırf dışarı çıkmak için boşanma restini kullanan adama gerçek bir protokol hazırlanır verilir.
Kararlı duruş, karşındakinin karar vermesini beklemekle olmaz. Konu sahibi karar verir, karşı tarafa bildirir, dik duruş budur.
Kocası geri adım atıp boşanmıyorum blöftü dese, konu sahibi "tamam affettim bu evliliğe devam ediyorum" deyip bu terbiyesizliği unutacak mı?
Hayır ben size başından beri konuşun diyorum. Boşanıp boşanmamak sizin değil eşinizin kararı olacak sonuçta. Bu dik duruş mu? Bence değil.Sizin dediklerinizi de uygulasak forumda evli kimse kalmayacak vallahi began hanım. Şimdi dersiniz ben size boşan mı diyorum vs. Ama evet öyle diyorsunuz. Kocam geri adım atıp blöftü derse hayır evliliğe devam etmiyorum ben boşanıcam mı diyeyim yani?
Aslında bu bakış açısı da doğruHayır ben size başından beri konuşun diyorum. Boşanıp boşanmamak sizin değil eşinizin kararı olacak sonuçta. Bu dik duruş mu? Bence değil.
Böyle bir sebepten benim boşanma davası açmamam dik duruş. Böyle bir sorunda olay çıkarmayıp ona da karısmayıp yaptıgına ayna tutup benm de arkadaşlarımla görüşmem dik duruş. Böyle bir sebepten göreceğim yere bırakılan protokole cvp vermek dik duruş. Böyle bir sebepten bana dava açacak eşten boşanmayı göze almak geri adım atmamak dik duruş. Evet umarım artık anlamışsınızdır. Israrla bana laf söylemeye kendinizce iğnelemeye çalışmaya son berin artık!Hayır ben size başından beri konuşun diyorum. Boşanıp boşanmamak sizin değil eşinizin kararı olacak sonuçta. Bu dik duruş mu? Bence değil.
Ben de olsam sizin gibi yapardım. İnsan bu sebepten dava açsa pire için yorgan yakmış olur. Ama pire için yorgan yakacaksa koca denen kişi varsın yaksın. Ama ben yine de bi haykırırdım sanırım yüzüne o da sevgimden sen beni hiç sevmedin mi ulan öküz herif derdim. Denmemeli ama dayanamaz derdim...Böyle bir sebepten benim boşanma davası açmamam dik duruş. Böyle bir sorunda olay çıkarmayıp ona da karısmayıp yaptıgına ayna tutup benm de arkadaşlarımla görüşmem dik duruş. Böyle bir sebepten göreceğim yere bırakılan protokole cvp vermek dik duruş. Böyle bir sebepten bana dava açacak eşten boşanmayı göze almak geri adım atmamak dik duruş. Evet umarım artık anlamışsınızdır. Israrla bana laf söylemeye kendinizce iğnelemeye çalışmaya son berin artık!
Ne yaptım pardon da? Protokole ekleme yaptım diyorum. Bi önceki mesajıma bakarsanın nasıl dik duruş olmuş anlarsınız. Vallahi iyi bir söz söylenmesine bile tahammülü yok kimsenin. Şimdi de konu yapılan güzel bir yoruma cevap verme olayına onu yalanlamaya döndü. Pes artık!Olay nasıl dik duruşa dönmüş hayretler içerisindeyim. "Avukatımla görüşeceğim protokol hakkında." demen de geri adım atmak olmazdı. Ama yapmadın. Olayı dar çerçeveden ve tek ihtimal üzerinden değerlendiriyorsun. İnsanlar sana bunu yapma diyor, dik duruş göstererek de olayı halletmen mümkün ama bu şekilde diğer ihtimallerden biri varsa istemediğin sonuçlarla karşılaşabilirsin diye uyarıyor insanlar.
Okudum da yazdım zaten yorumumu. Peki eşinizin tepkisi ne? Hiçbir şey.Ne yaptım pardon da? Protokole ekleme yaptım diyorum. Bi önceki mesajıma bakarsanın nasıl dik duruş olmuş anlarsınız. Vallahi iyi bir söz söylenmesine bile tahammülü yok kimsenin. Şimdi de konu yapılan güzel bir yoruma cevap verme olayına onu yalanlamaya döndü. Pes artık!
Bence sözleşme hazırlatmasına gerek yok, boşanmak isteyen harekete geçer kadın blöfe blöfle karşılık vermiyor, görüyorum hadi yap bakalım diyor, ben de geçtim o yoldan bence bu kadarı yeterli, ben buyum beğenmiyorsan boşan ben gitme hakkını verdim sana diyor. İkisi de burnundan kıl aldırmayan tipler belli ki, kadın gerçek bir sözleşme hazırlatırsa boşanma kaçınılmaz olur. O kadarına gerek yok. Afam yeteri kadar köşeye sıkıştıBen de aynısını diyorum. Sırf dışarı çıkmak için boşanma restini kullanan adama gerçek bir protokol hazırlanır verilir.
Kararlı duruş, karşındakinin karar vermesini beklemekle olmaz. Konu sahibi karar verir, karşı tarafa bildirir, dik duruş budur.
Kocası geri adım atıp boşanmıyorum blöftü dese, konu sahibi "tamam affettim bu evliliğe devam ediyorum" deyip bu terbiyesizliği unutacak mı?
Kesinlikle.dik duruş ve kimseye eyvallahı yok diyorsunuz da konu sahibi şu an eşinin blöf yaptığını düşünüyor ve bunun sonunda sevişirsinizli cevaplara teşekkür ediyor diğer herkese de ters cevap veriyor. e adam blöf yapıyorsa bu işin sonu sevişmeyle bitecekse kimseye eyvallahı yok diyemem bu konuda. ben baştan beri izin almaya karşıyım ama işin sonunda adam kendi isteğini kabullendirmek için bu kadar oyun yapıyorsa da her kabul edilmeyen isteğinde demek ki yapacak bunu. bu blöfü affetmekte bir sonrakini affetmekle aynı şey
Şimdi bi de özgüvensiz olduk iyi miKesinlikle.
Herkes dik duruş demiş ama dik duruş bu değil. Bu durumun adı çocukça inatlaşmak. Özgüveni yüksek insan alır kocasını karşısına "bu protokol nedir? Senin amacın ne, ne yapmaya çalışıyorsun? Sırf dışarı çıkmak için boşanmayı göze aldıysan hay hay buyur mahkeme orada" dersin biletini kesersin.
Olayları uzaktan izleyip acaba kocam ne yapmak istiyor, blöf mü yapıyor gerçekten boşayacak mı diye düşünmek, konuşmaktan kaçınmak bence yetişkin davranışı değil.
Benlik bir durum yok. Bir sevişseniz siz rahatlayacaksınızŞimdi bi de özgüvensiz olduk iyi minasıl rahatladınız mı biraz.
Ne diyeyim ki çok ilginizi çekmiş o söz belli size de nasip olsun siz de rahatlayın da forumda konu açanlar rahat etsin birazBenlik bir durum yok. Bir sevişseniz siz rahatlayacaksınız
Yahu her hakli yoruma rahatladiniz mi yazmaktan bikmadiniz mi? Ay ben galiba adama hak vermeye baslayacagim yavastan. Keske blof yapmiyor olsa da kurtarsa kendini sizdenŞimdi bi de özgüvensiz olduk iyi minasıl rahatladınız mı biraz.
Ben ciddiyim. Karı koca karşılıklı blöf yapmak yerine konuşup sarılıp öpüşseniz her şey çözülecek.Ne diyeyim ki çok ilginizi çekmiş o söz belli size de nasip olsun siz de rahatlayın da forumda konu açanlar rahat etsin biraz
İticiyse neden okuyorsunuz okumayın o halde. Peki sizler konuya yorum yapmak yerine yorum yapanların güzel sözlerine neden dayanamıyorsunuz acaba içinizdeki pislikten olabilir mi? Sırf sataşmak için başkalarına yazdığım şeyleri siz üzerinize alınıp neden cvp verme gereği duyuyorsunuz? Bn cvp vereyim siz de içinizdeki pisliği böyle akıtarak rahatlıyorsunuzYahu her hakli yoruma rahatladiniz mi yazmaktan bikmadiniz mi? Ay ben galiba adama hak vermeye baslayacagim yavastan. Keske blof yapmiyor olsa da kurtarsa kendini sizden
ha bu arada sizin dik duruslu oldugunuzu soyleyen kisileri de anlayamadim. Dik baslilik falan demek istediler heralde yoksa bu dik durus falan degil. Yani cocukca sacma sapan hareketler valla boyle yasamak zor olmuyor mu ya? Disardan okurken bile itici
Dayanamadın kibledim artık seni.İticiyse neden okuyorsunuz okumayın o halde. Peki sizler konuya yorum yapmak yerine yorum yapanların güzel sözlerine neden dayanamıyorsunuz acaba içinizdeki pislikten olabilir mi? Sırf sataşmak için başkalarına yazdığım şeyleri siz üzerinize alınıp neden cvp verme gereği duyuyorsunuz? Bn cvp vereyim siz de içinizdeki pisliği böyle akıtarak rahatlıyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?