- 13 Haziran 2020
- 486
- 683
- 23
- 35
- Konu Sahibi mindfulness05
-
Valla hayra battım bi konu açtım herkes kinini nefretini kustu rahatladıDayanamadın kibledim artık seni.
Bence de bu sebepten boşanılmaz. Adam biriktirmiş dolmuş taşmış olmalı.
Umarım boşanır da kurtulur senden. Sen sormadan söyleyeyim Ve evet ben de rahatlarım.
Biz buna atalet diyoruz. Hiçbir şey yapmadan durmak yani. Bir şey yapmadan netice umuyor. Biz de bunun böyle olmayacağını söyledik. Bir sürü şey önerildi. Kocanla konuş dendi, yok dedi. Madem adım atmayacaksın bari git bir avukata danış dendi, ona da yok dedi. Eşinin hazırladığı ne olduğu belli olmayan protokole imza atınca dik duruşlu feminizmin son neferi, Amazon kadınlarının şahı oldu, maşallah.Olay nasıl dik duruşa dönmüş hayretler içerisindeyim. "Avukatımla görüşeceğim protokol hakkında." demen de geri adım atmak olmazdı. Ama yapmadın. Olayı dar çerçeveden ve tek ihtimal üzerinden değerlendiriyorsun. İnsanlar sana bunu yapma diyor, dik duruş göstererek de olayı halletmen mümkün ama bu şekilde diğer ihtimallerden biri varsa istemediğin sonuçlarla karşılaşabilirsin diye uyarıyor insanlar.
Kim sana kin nefret besleyecek kadar seni önemsiyor sanıyorsun? İyi niyetle yaklaşan herkesi saçma sapan itham eden sensin.Valla hayra battım bi konu açtım herkes kinini nefretini kustu rahatladı
Hanımefendi biz sizi kocanızı tanımıyoruz. Anlattıklarınıza yorum yapıyoruz, bu kadar çirkinleşmenize gerek yok.Valla hayra battım bi konu açtım herkes kinini nefretini kustu rahatladı
Yahu siz kimsiniz ki biz size kin duyalim pislik akitalim falan ?İticiyse neden okuyorsunuz okumayın o halde. Peki sizler konuya yorum yapmak yerine yorum yapanların güzel sözlerine neden dayanamıyorsunuz acaba içinizdeki pislikten olabilir mi? Sırf sataşmak için başkalarına yazdığım şeyleri siz üzerinize alınıp neden cvp verme gereği duyuyorsunuz? Bn cvp vereyim siz de içinizdeki pisliği böyle akıtarak rahatlıyorsunuz
Dik dursun da sonuç alabileceği şekilde dik dursun. Attığı adam hiçbir sonuç getirmemiş ki. Ben zaten böyle oyunlardan hoşlanan biri değilim dan dan neyse söylerim. Erkekler böyle şeylerden anlamıyor.Biz buna atalet diyoruz. Hiçbir şey yapmadan durmak yani. Bir şey yapmadan netice umuyor. Biz de bunun böyle olmayacağını söyledik. Bir sürü şey önerildi. Kocanla konuş dendi, yok dedi. Madem adım atmayacaksın bari git bir avukata danış dendi, ona da yok dedi. Eşinin hazırladığı ne olduğu belli olmayan protokole imza atınca dik duruşlu feminizmin son neferi, Amazon kadınlarının şahı oldu, maşallah.
Temkinsizliğe yönlendiren, sağduyudan uzak, boş yere gaza getiren yorumları da aldı kalbine koydu. Aha olan tam olarak bu.
Ha bu arada, eşim arkadaşlarımla çıkmama "izin" vermiyorum deyip kapris yapsa ben de büyük olay çıkarırım. Bazılarımız özgürlüğüne düşkün. Hemen boşuyorum demem belki ama tavrını sürdürürse evliliğimiz epey sallanır. Evlilikte sorunlar illa ekonomik veya kayın aile yüzünden çıkmıyor. Bazen de şişkin egolar yüzünden çıkıyor. Ve bir yerden sonra da bir taraf dayanamıyor, boşanıyorum diye ortaya çıkıyor. Çok da şaşırmayın bence.
Bazı kadınlarda var bu, ne çektiğimi anlasın, üzüntümü görsün diye öylece karşısında duruyorlar. Ama anlamıyor işte, derdini sözlü olarak anlatman gerekir bu durumda. Burnun düşmez yani konuşunca.Dik dursun da sonuç alabileceği şekilde dik dursun. Attığı adam hiçbir sonuç getirmemiş ki. Ben zaten böyle oyunlardan hoşlanan biri değilim dan dan neyse söylerim. Erkekler böyle şeylerden anlamıyor.
Insanlar bence niye benim dediğimi yapmadın diye linç etmiyor. Konuyu dik duruşa, kadınlar ezilmesin denilmeye çekildiği için kızıyor. Kimse konu sahibinin ezileceği cinsten bir öneri sunmadı çünkü. Ha bence sonuçsuz bir adım attı o yüzden yanlış ama yapacak bir şey yok.Tüm konuyu ve yapılan yorumları okudum. Konu üzerinde fikir ayrılığı olabilir ama gelen yorumlara bakınca bir grup üyenin bizim görüşlerimizi dinlememişsiniz hırsına girmesine hiç anlam veremedim. Herkesin evliliği farklıdır sorunlarını yazan insanların hayatına empati yapamıyorsanız neden eleştirmek için yazıyorsunuz. İnsanlar çözüm önerisi gelir mi diye konu açıyor ama linçlenmekten kurtulamıyor..
Çözüm önerisi istemiyor, onaylanmak istiyor. Neyin hırsını yapacağız, ben evimin mutfağında bacaklarımı uzatıp kahvemi içerken belki konu sahibi ev taşıma stresi yaşayacak. Ben o vakte kadar unutmuş gitmiş olurum, üzülemem bile dolayısıyla.Tüm konuyu ve yapılan yorumları okudum. Konu üzerinde fikir ayrılığı olabilir ama gelen yorumlara bakınca bir grup üyenin bizim görüşlerimizi dinlememişsiniz hırsına girmesine hiç anlam veremedim. Herkesin evliliği farklıdır sorunlarını yazan insanların hayatına empati yapamıyorsanız neden eleştirmek için yazıyorsunuz. İnsanlar çözüm önerisi gelir mi diye konu açıyor ama linçlenmekten kurtulamıyor..
Yuh ama ya muhalefet edecegim diye insan haklarını hiçe sayıyorsunuz ! Ne yapsın kız konuşsa nolcak konuşmuş öncesinde zaten ben buyum dışarı çıkarım sen çıkarsan boşanırım demiş. Tamam bey ben çıkmam sen çık haber bile verme mi desin ne yapsın ya !!!! İnsanı delirtir bu millet asıl senin kocana Allah sabır versin. ! Gerçi onun canına minnettir senim gibi beyim de beyim diyen birini koca kısmı çüküne takmaz
Tek bir şey soracağım, insan haklarıyla ne alakası var?
Nerde kadın erkek eşitliği nerde kadının hakları?? Kadına yuvanı bozma erkektir yapar diyen zihniyetten ne farkı var bu zihniyetin?
Ayy Allahtan utanmışsınız Allahtan olgunmuşsunuzSakin sakin =)))
Hiçbir şey anlamadan yırtılmış iç çamaşırından çıkmaz iseniz izah edeyim.
Şimdi eşler arasındaki iletişim sorunu nedeni ile ben "olgun" davranın minvalinde yorum yapınca konu sahibesi de çemkirdi ben de böyle yorum yaptım ama siz çük falan dediniz ben bi utandım, hayatımda duymadığım kelimeler, çok ayıp değil mi hanımefendi, öyle çük büllük falan? Ben edepli bir bağyanım. Beyim de evet çok şanslıdır çünkü kendisi ilen asla sidik yarıştırmam. Herkes özgürdür,evliliğimizde "kısas" gibi ilkel kavramlar yoktur. Kocaman insanlarız. Olgunuz. Beklentilerimizi de konuşma yolu ile ifade ediyoruz birbirimize =))))))))))
Ayy Allahtan utanmışsınız Allahtan olgunmuşsunuz
bende ona yorum yaptığım için yazıyorum evet benim dikkatimi çekti. çünkü geri kalan herkese saydırıyorsunuz bunun sonu sevişmeye bağlanır diyene de teşekkür ediyorsunuz. inşallah bağlanır o ayrı.Ne diyeyim ki çok ilginizi çekmiş o söz belli size de nasip olsun siz de rahatlayın da forumda konu açanlar rahat etsin biraz
Şimdi sen burada yokken biz napicazSakin sakin =)))
Hiçbir şey anlamadan yırtılmış iç çamaşırından çıkmaz iseniz izah edeyim.
Şimdi eşler arasındaki iletişim sorunu nedeni ile ben "olgun" davranın minvalinde yorum yapınca konu sahibesi de çemkirdi ben de böyle yorum yaptım ama siz çük falan dediniz ben bi utandım, hayatımda duymadığım kelimeler, çok ayıp değil mi hanımefendi, öyle çük büllük falan? Ben edepli bir bağyanım. Beyim de evet çok şanslıdır çünkü kendisi ilen asla sidik yarıştırmam. Herkes özgürdür,evliliğimizde "kısas" gibi ilkel kavramlar yoktur. Kocaman insanlarız. Olgunuz. Beklentilerimizi de konuşma yolu ile ifade ediyoruz birbirimize =))))))))))
Tamda bunu sormaya gelmiştim gri yanmışama ama ama neden konu sahibini şikayet ettiniz ya
şimdi sonucu nasıl öğrenicez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?