- 13 Haziran 2020
- 486
- 683
- 23
- 35
- Konu Sahibi mindfulness05
-
Blöfse de gerçekse de imzalayıp bırakıcamAma sende yani gordugunu belli etme diyoruz korktugumu dusunur diyorsuj git konjs diyoruz bu ne diye sorarsam her zaman bunu kullanir diyorsun
Ne yapmak istiyorsun..
Zaten eskiden aranizda iyiymis iki gun ust iste disari cikti diye mevzuyu bu kadar uzatmayaydin keske o zaman.
Sen de bi imza uydur o zamanArkadaşlar şimdi gittim odaya baktım. Protokol netten çıkarılmş gibi özensiz birşey kesinlikle avukat hazırlamamış belli. Bir yere kızlık soyadımla yazmıl ismimi bir yere şimdiki soyadımla. Hiç bir mahkeme kurum ismi de yazmıyor
Ailemde sayısız hukukçu var ve ben yine de asla böyle bir riske girmem! Siz bilirsiniz hanımefendi hayat sizin koca sizin tabii ki. İstediğiniz tüm belgeleri "mış" lı "miş" li ihtimallere güvenerek imzalayabilirsinizEvet hanımefendi öyle diyeceğim. Bilen birine danıştım şimdi. Mahkemede hakim protokolü tekrar okuyup kabul ediyor musunuz diye soruyormş. Kabul etmeme hakkım varmış.
Evet imza atıcam ama bi güzel de mesaj atıcam şimdi. Sanki inanmış ve gerçekten ayrılıyormş gibi.Sen de bi imza uydur o zaman
Terk vs demeyin...istedigin bu sanirim ok deyip imzalayin. aninda nasil ters dönecek olay... imza bi ise yaramaz ki anlasmali bosanma icin hakim karşısina gidip vazgectim dediginiz an isler degisir.Bunu düşündüm. Ya şuraya şu maddeyi de eklet diycem ya da bu şekilde evliliğinden vazgeçen birini ben de istemiyorm yarın da evi terkediyorum deyip imzalıycam
Üstte bi avukat farklı yazmış ama bilemedim hangisi doğru kiTerk vs demeyin...istedigin bu sanirim ok deyip imzalayin. aninda nasil ters dönecek olay... imza bi ise yaramaz ki anlasmali bosanma icin hakim karşısina gidip vazgectim dediginiz an isler degisir.
Aynen bunu söylemek, uyarmak istedim ama!.. Üstelik eş kişisine "terk ediyorum" diye de mesaj bırakıyor. Yani evi terk eden taraf olduğuna dair delili de veriyor!. Yapacak bir şey yok. Biz uyardık..Bu gidişle cidden boşanacaksınız ben söyleyeyim. Oraya imza atarsanız sonra hiçbir hakkınız kalmaz . Bu işin maddi boyutu da var dikkatli olun bence . Hakim sadece boşanmak isteyip istemediğiniz tekrar sorar maddi manevi tazminat istemem altın istemem diye imza atarsan Bu kabulünden dönemezsin. Ben de avukatım Bu arada . Sırf yanlış bir şey yapmayın diye yazmak istedim
Netten anlasmali bosanma yazin. Mahkeme katilmak sart. Katilmazsak ne oluyo yazin..Üstte bi avukat farklı yazmış ama bilemedim hangisi doğru ki
Mahkemeye katilmak sart anlasmali da. Katilmazsa olay farklilasir ki..Bu gidişle cidden boşanacaksınız ben söyleyeyim. Oraya imza atarsanız sonra hiçbir hakkınız kalmaz . Bu işin maddi boyutu da var dikkatli olun bence . Hakim sadece boşanmak isteyip istemediğiniz tekrar sorar maddi manevi tazminat istemem altın istemem diye imza atarsan Bu kabulünden dönemezsin. Ben de avukatım Bu arada . Sırf yanlış bir şey yapmayın diye yazmak istedim
Ya protokol diye bıraktığı şey netten çıktı alınmş gibi herhangi bir kurum ismi falan yok soyadımı bile iki yerde farklı yazmışAynen bunu söylemek, uyarmak istedim ama!.. Üstelik eş kişisine "terk ediyorum" diye de mesaj bırakıyor. Yani evi terk eden taraf olduğuna dair delili de veriyor!. Yapacak bir şey yok. Biz uyardık..
Önemi yok dilekçenin ekidir der gönderir protokolü. Lütfen duygusal yaklaşmayınYa protokol diye bıraktığı şey netten çıktı alınmş gibi herhangi bir kurum ismi falan yok soyadımı bile iki yerde farklı yazmış
Mahkemede hayır kabul etmiyorm deme hakkım varÖnemi yok dilekçenin ekidir der gönderir protokolü. Lütfen duygusal yaklaşmayın
Hakkinizin olmasi sonucu degistireceginiz anlamina gelmez. Ben de onlarca seyi kabul etmiyorum ama gun sonunda el elde, bas basta kaliyorum.Mahkemede hayır kabul etmiyorm deme hakkım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?