- 13 Haziran 2020
- 486
- 683
- 23
- 35
- Konu Sahibi mindfulness05
-
Yakın zamanda anlaşmalı boşanan bi arkadasımla da konustum durum aynı. Ya kaç mesajımda söyledim adam blöf yapıyor diye düşünüyorm çok dandikk bir kağıt diyorum. Gerçek oldugunu düşğnsem tabi ki öyle yapmamGercekten cok fevri ve bildiginizi okuyan bir insansiniz. Bunca insan sizi uyariyor, yok illa ben imza atacagim sonra vazgecerim diyorsunuz. Yine atin imzayi da once avukata danisacagim demek cok mu zor?
İş oraya gelirse baskı altında imzalatıldı derim. Şu an blöfünü yemiycem . Şu çocuğa kızar gibi yorum yazmaları da bırakın.imzala hemen.
Sonra da dimdizlak ortada kal. Ister dandik olsun, ister net çıktısı olsun. Altinda imzan olacak mı? Olacak.. Boyle bir riske girmenin ne manasi var? Ustelik avukat arkadaşlar da uyarmışken.
"Bir insan kendi ayağına nasil sıkar?" Sorusunun canli örneğisin resmen..
Al protokolu firlat önüne.. Arkadas sevdasina yuva yikiyorsan bu kadar ucuz kurtulamazsin. Git cekismeli dava ac oyle gel de. Zaten gidip dava açarsa bu adamin seni aldattigina emin ol. Çünkü aklı olan hiç kimse gururundan boşanmaz.
İşte bunu yaparsam adam aynı devaö edecek aynı evde iki yabancı hayatı yaşayıp kafasına estiği gibi arkadaslarıyla çıkıp ben çıkımca da yine böyle protokol getirecek.Önceki konunuzu okumadım.
Eşiniz bu protokolü sizin elinize verip, açıkça konuşmuyor, sadece görmenizi ve sizin sormanızı bekliyor. Yani, aslında tepkinizi ölçüyor. Bence o da boşanmak falan istemiyor. Ama, saçma sapan davranıyor.
Boşanmayı gerçekten istemiyor. Ama, konuyu açan siz olmak istemiyorsanız. Kağıdı ortadan ikiye ayırıp, aldığınız yere öylece bırakın ve birşey söylemeyin. Devamındaki tavrına bakın. Sizinle konuşursa sizde oturun konuşun.
Evet suan yapman gereken bu.Blöfse de gerçekse de imzalayıp bırakıcam
Çocuk gibi davranıyorsunuz.İş oraya gelirse baskı altında imzalatıldı derim. Şu an blöfünü yemiycem . Şu çocuğa kızar gibi yorum yazmaları da bırakın.
Ama protokolu okudun mu?Evet suan yapman gereken bu.
Hayirlisi olsun.
Sen bilirsin. Çocuğa kizar gibi yorum yazmak aklimin ucundan bile geçmemişti. Ama çocuk demişken iyi noktaya degindin. O protokolu imzalarsan bir sure sonra gelip burada çocuk gibi ağlama ihtimalin var.İş oraya gelirse baskı altında imzalatıldı derim. Şu an blöfünü yemiycem . Şu çocuğa kızar gibi yorum yazmaları da bırakın.
Muhtemelen genç bir hanımsınız. Yaşınız benimkinden küçüktür.İşte bunu yaparsam adam aynı devaö edecek aynı evde iki yabancı hayatı yaşayıp kafasına estiği gibi arkadaslarıyla çıkıp ben çıkımca da yine böyle protokol getirecek.
Tamam siz de sevinirsiniz dediğiniz çıktı diye sqğolun.Sen bilirsin. Çocuğa kizar gibi yorum yazmak aklimin ucundan bile geçmemişti. Ama çocuk demişken iyi noktaya degindin. O protokolu imzalarsan bir sure sonra gelip burada çocuk gibi ağlama ihtimalin var.
Bizden uyarmasi.
Ozensizce hazırlanmış iste ki.. blöf. Madem imzalamakta tereddutun var. Ok sabah avukata detayli madde ekletecegim gidelim 9 da en yakindaki hukuk burosuna deyin. Avukat ofisinde imzalayip cikacam deyin..Ya protokol diye bıraktığı şey netten çıktı alınmş gibi herhangi bir kurum ismi falan yok soyadımı bile iki yerde farklı yazmış
Tamam siz de sevinirsiniz dediğiniz çıktı diye sqğolun.
Biz sevinmeyiz de üzülmeyiz de. Çünkü hepimiz yabancıyız, pencereyi kapatınca her şey bitiyor. Yani bizim için fark eden hiçbir şey olmaz. Ama olan size olur. Onu anlatmak istemişler aslında.Tamam siz de sevinirsiniz dediğiniz çıktı diye sqğolun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?