Son yaşananlar. Kendi çıkıp ben çıkınca ayrılırız diyen eş konusu

Eşiniz gerçekten boşanmak istese böyle oyunlara kalkışmaz. Açıkça yüzünüze söyler boşanma kağıdını da elinize tutuşturur. Canı oyun oynamak istiyorsa siz de oynayın. Boşanma kağıdını gördüğünüzü zaten biliyor inadına konusunu açmayın. Böyle yaparsanız korktuğunuzu değil inat ettiğinizi düşünür ve o pes eder. Hesap sorarsanız korkmuş olursunuz. İmzalarsanız fevri davranıp pişman olabilirsiniz.

Ben olsam napardım…
O kağıdı alır suratına fırlatırdım hadi anladık evliliğin ne olduğunu anlamayacak kadar beyinsizsin boşanma gibi ciddi bir durumu oturup konuşamayacak kadar çocuksun, protokolü bana sunmayacak kadar da mı acizsin. Hiç eve gelmeseydin ben avukatınla muhattap olurdum diye başlardım devamında doğaçlama.. bu adamlar kendilerini gerçekten bulunmaz hint kumaşı zannediyolar..

Sacma mi? Yahu karsisinda ben istedigim gibi kicimi gezdiririm sen kir dizini evde beni bekle diyen bir adam var. Inatlasmanin nesi sacma. Konu sahibi simdi geri basarsa esi habire ustune gidecekm
Kocasını haklı bulduğum kanısına nerden vardınız ki? Olayın başından beri inatlaşıyorlar ve belli ki kimse geri adım atmıyor ve iş boşanmaya kadar varıyor. Köşe kapmaca oynamak yerine geçip karşısına konuşursa ona göre yolunu çizer. Geri bassın diyen yok.

İmzalayıp olduğu yere bırakın hiç bişey demeden.blöf yapıyo ama yanlış yapıyo.

Hemen imzalamayın. Ya ciddiyse ve o evrakı kullanmaya kalkarsa avukata danışmadan, neyi kabul ettiğinizi bilmeden imza atmayın. Üstüne bir not koyun. Avukatıma danışıp ben daha iyi bir protokol hazırlatıcam yazın. Notu görünce o versin tepkiyi o zaman. Blöf mü ciddi mi görürsünüz. Eğer ciddiyse de zaten bu kadar saçma sebepten sizden vazgeçen insanla ne yapabilirsiniz ki?

Ya arkadaslar adam eğer blöf yapıyorsa istwdiğini vermiş olacağım gidip bu ne diye sorarak ya da bunun için boşanacak mıyız konusalım falan diyerek. O zaman her sorunda bunu kullanmaz mı?
Canim kaybedecek neyin var, kararin kesinse imzalayim dersin ona gore maddeleri düzenleyelim dersin, kararin kesin değilse bizim aile danışmanına gitmemiz gerek dersin. Bir insan incir çekirdeğini doldurmayan bir sebepten beni tehdit eder gibi bosanirim o zaman derse, benim baska nasil davranmamı bekliyordun dersin.Bizim ailemizin temeli bu kadar mi çürüktü bu kadar ufak bir olayla yıkmaya karar verdin boşarım seni dedin dersin. Sadece sevdigim insanla vakit geçirmek istediğim icin geldiğimiz hale bak, Ikimizde cocuk gibi davrandik inatlaştik ufacık birseyden ne hale geldik dersin. Kararin kesinse oturup maddeleri düzenleyelim hadi dersin.

Zaten bosanma durumuna gelmişsiniz, erkek pek blöf yapmaz, protokole kadar en azindan. Farzet ki barıştıniz ve surekli bunu önüne sürüyor, o zaman bosanirsin. Gerçekten ikinizinde cocuk gibi davrandigini düşünüyorum ortada sorun olacak birsey yok. Soyliyceginiz kac kelimecik düzeltmek icin. Biraz fazla abarttım sadece seninle vakit geçirmek istediğim icin huzursuzluk cikardim ozur dilerim. Tabi bu karşılıklı olmali.

Hemen imzala cidden... blöf bu.. o kagitla bosanilmaz ki durusmaya gitmek gerek ki
Madde ekle aylik 5.000 elle yaz hatta

Yani bu sepeple boşanacak olmak şaka gibi gerçekten.Ama boşanma lafını eden o,protokol hazırlayan o...Şu noktada konuşalım,anlaşalım falan diyemezdim ben. Çünkü bütün olumsuz hamleler ondan gelmiş.
Okur,uyuyorsa imzalar,uymuyorsa not düşer birakirdim. Sonrasi onun bileceği iş. Blöf mü gerçek mi ondan sonra belli olur.
Beni böyle basit bir sebepten gözden cikardiysa asla engel olmaya çalışmam.

Alınmayın ama böyle ciddi meseleleri ayağa düşürüp bu şekilde blöf yapan bir adam zaten evcilik oynuyormuş. Evlilik diye kandırmasın kendisini. Siz de o kağıdı alıp karşısına geçip hesap sormuyorsanız bu evciliği siz de oynuyorsunuz. İkiniz de evliliği kaldıracak olgunlukta değil gibisiniz. Meseleniz öyle köpük bi mesele ki... Resmen anaokulu çocuklarının sidik yarışı. Daha ne ciddi sorunlar, ne zorluklarla karşılaşacaksınız.. Hayat bu.. O zaman ne yapacaksınız Allah bilir..

İmzalayıp bırak diyen arkadaşlar maddelerde neler yazdığını biliyor musunuz.?? Adam böyle benim orman kanunlarına uymadı diye eş boşayacak olamamış ilkel bir adamsa sırf ceza olsun diye abuk sabuk maddeler, kızı zor durumda bırakacak "kabul ediyorum" lar, hiç bir talebim yoktur gibi cümleler yazdıysa?? Hatta kadından tazminat isteyen kocalar da var, böyle bir madde eklediyse?? Öyle at imzayı da görsün gününü olur mu, sonuçlarını düşünmeden! İyice lkumadan, iyice anlayıp bir avukata danışmadan, gerekli maddeleri ekletmeden sakın ha imzalamayın. Sizi böyle tek taraflı orman kanunlarına esir edemediği için boşamakla tehdit eden bu adam eğer bu konuda ciddiyse maddi manevi tazminat davası açma ihtimallerinizi yok etmeyin. Evi terk edip de suçlu duruma düşmeyin. Takılarınız varsa saklayın. Benim önerilerime daha önce inatlaşmak istemediğinizi söylemiştiniz o yüzden böyle bir durumda kendi yapabileceklerimi boşuna size aktarmayacağım. Size tek söyleyeceğim geri adım atarsanız esir hayatına hoş geldiniz demektir. Ya konuşacak ama blöfüne dik durarak, gerekirse tutarlı karşı blöfler sunarak, çok kararlı, kırılmış ama güçlü bir kadın olduğunuzu hissettirerek konuşacaksınız. Ya da sağlam bir sinir savaşı ile o konuşmayı kişinin başlamasını başınız dik, kararları kesin bir eda ile bekleyeceksiniz

Okuyup atsın diyoruz canım biz de ya da altına not düşerdim ben olsam avukatla etraflıca değerlendirip hazırlayacağım protokolü imzalamak için sana getireceğim diye

Okuyup atsın diyoruz canım biz de ya da altına not düşerdim ben olsam avukatla etraflıca değerlendirip hazırlayacağım protokolü imzalamak için sana getireceğim diye
Okusa da hukuki açıkları bir hukukçu kadar farkedemeyeceği / anlayamayacağı için tehlikeli olur diyorum ben de. Avukatla değerlendirip imzalarım ya da yeni protokolü sana getireceğim kısmında hemfikirim.

Ya şunu merak ediyorum ne yazarsa yazsın orda ben imzalasam sonrasında dava açılırken aonuçta sadece o kağıtla açılmaz eğer blöf değilse benm de gitmem gerekecek açılırken. İşte orada derim hayır bu maddeleri kabul etmiyoeum diye bu hakkım var sanırım bilenler bi baksın

Ya off başı da dedim beni eleştirmeyin diye olan oldu ben su an bu durumdayım. Öneri sunmayacak olan yazmasın. Oldu evciliğe dönmesin korkusuyla adamın dağ kanunlarını kabul mu etseydim ya

Imzalarsan kabul etmiş oluyorsun oyuzden al geç karşısına maddeler neler oku sonra da arkadaslarin dedigi gibi istedigin maddeyi kaldir ekle sonra imzalayacagim de.

Kanunen imzaladığınız belgelerde sonradan yok ben bunu kabul etmiyorum olur mu! Hadi olur ya da olmaz ama bu riske girecek misiniz gerçekten! Gerçek ya da blöf olsun diye ama sonuçta boşanma protokolü o kağıt hanımefendi. İmzalamış kabul etmişsin işte denince yok ben tek bununla boşanılmaz sandıydım mıı diyeceksiniz? İlginç!!! Vallahi siz bilirsiniz benden uyarması! Kolay gelsin ..

Evet hanımefendi öyle diyeceğim. Bilen birine danıştım şimdi. Mahkemede hakim protokolü tekrar okuyup kabul ediyor musunuz diye soruyormş. Kabul etmeme hakkım varmış.

Evet hanımefendi öyle diyeceğim. Bilen birine danıştım şimdi. Mahkemede hakim protokolü tekrar okuyup kabul ediyor musunuz diye soruyormş. Kabul etmeme hakkım varmış.

Bu bilen biri neci?
Çok saçma geldi bana da çünkü.
İmzalayıp tufaya düşmeyin sonra iyice bir araştırın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…