• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Son yaşananlar. Kendi çıkıp ben çıkınca ayrılırız diyen eş konusu

Bu kadının nesini şikayet ettiniz de ceza aldırdınız ya, pes doğrusu, hakikaten kadının burnundan getirdiniz, ne istiyordunuz boşanma protokolünü kendisinin hazırlamasını mı?

Bu ülkede pasif direniş gösteren milyonlarca kadın var. Ki bu pasif direniş de değil gayet meydan okudu, ama sessizce yaptı bunu, adam da kaldıramadı son kozunu oynadı hepsi bu. ilişkisini yeniden düzenlemeye çalışıyor. İlla ki karşısına alıp kavga etmesine gerek yok ki, 3 yıllık değil 5 yıllık ilişkide bile çıkabilir bu kavga, kocasını seviyor ama bu durumu da lehine çevirmek zorunda, hakikaten sabotajcı grubun kurbanı oldu, tebrik ediyorum başardınız yine

Bu kadının nesini şikayet ettiniz de ceza aldırdınız ya, pes doğrusu, hakikaten kadının burnundan getirdiniz, ne istiyordunuz boşanma protokolünü kendisinin hazırlamasını mı?

Yeni üye değilsiniz aslında biliyorsunuzdur forum kurallarına aykırı bir davranışta bulunmamışsa eğer ceza almazdı. Muhtemelen üslup veya polemikten banlanmıştır. Neden böyle bir isteğimiz olsun ki? Çok mu önemli kimin protokol hazırladığı? Boşansa elimize ne geçer boşanmasa ne geçer? Ben pencereyi kapattıktan sonra kendi hayatıma bakıyorum buradaki çoğu üye de aynı şekilde.

Son düzenleme:
İticiyse neden okuyorsunuz okumayın o halde. Peki sizler konuya yorum yapmak yerine yorum yapanların güzel sözlerine neden dayanamıyorsunuz acaba içinizdeki pislikten olabilir mi? Sırf sataşmak için başkalarına yazdığım şeyleri siz üzerinize alınıp neden cvp verme gereği duyuyorsunuz? Bn cvp vereyim siz de içinizdeki pisliği böyle akıtarak rahatlıyorsunuz 🤣

Bu ülkede pasif direniş gösteren milyonlarca kadın var. Ki bu pasif direniş de değil gayet meydan okudu, ama sessizce yaptı bunu, adam da kaldıramadı son kozunu oynadı hepsi bu. ilişkisini yeniden düzenlemeye çalışıyor. İlla ki karşısına alıp kavga etmesine gerek yok ki, 3 yıllık değil 5 yıllık ilişkide bile çıkabilir bu kavga, kocasını seviyor ama bu durumu da lehine çevirmek zorunda, hakikaten sabotajcı grubun kurbanı oldu, tebrik ediyorum başardınız yine

Muhtemelen bu mesajdan ban yemiştir.
İşine gelmeyen yorum sahiplerini habire terslediği içinde olabilir.
İyi olmuş bence oturup kocasıyla konuşur belki bu vesileyle😉

Valla hayra battım bi konu açtım herkes kinini nefretini kustu rahatladı🤣
Konudan ve kisilere yazdigin iceriklerden bagimsiz olarak, cokk hazircevap biri gibi duruyorsun, bayildim gercekten. Ama bu yorar seni, surekli kendini savunma hali yani. Verilen hukuki bilgilerin buyuk cogunlugu yanlis olsada, ozunde senin yararina olan yorumlari yanlis anladin.

Eşinizin böyle yapacağını biliyordum. Blöfü mü devam ettiriyor yoksa bahane mi arıyordu bunu en iyi siz bilirsiniz ve sanırım düzgünce konuşmanız gerekiyor. Böyle pasif agresif ve alttan alta davranışlarla iyice kötü bir hal alacak. Eğer bunun dışında sorununuz yoksa evliliğinizi bu şekilde heba etmeyin. Yahu ayrıca al imzala yok vur kapıyı çık diyenler bunun sonrasını da düşünüyor mu? Ortada doğru düzgün bir sebep bile yok. Adamın son hareketleri yanlış evlilikte böyle blöfler zırt pırt boşanma mevzuları olmamalı ama öncesinde oturup düzgünce bir konuşulmalı neden bu hale gelindi diye. Yani tek kelime etmeden imza atınca eline ne geçecek? Yine merak edip konuşacaklar. Madem öyle imzalar atılmadan ailelere laf gitmeden düzgünce konuşsunlar. Üniversiteli sevgili değil ki bu insanlar evli ya.

İlk konuyu okudunuz mu? Mesele ilk başta adamın dışarı çıkmak istemesiyle başlıyor. Konu sahibi iki gün önce çıktın zaten izin vermiyorum çıkamazsın diyor. Kocası o gün çıkmıyor hakikaten, başka gün çıktığında da konu sahibi sen çıkarsın ben de çıkarım diye o da çıkıyor. İki yetişkin çocuk gibi inatlaşıp duruyorlar. İki haftadır tek bir kelime iletişim kurmadan aynı evdeler. Kimse peşinde koşsun demiyor ama kocanla otur konuş diyor. İki hafta gerçekten aynı evde konuşmadan geçirmek için çok uzun bir süre ama konu sahibinin görüşü konuşursam yenilmiş olurum şeklinde. Yorumları anlamadığınızı yazdığınız için açıklamak istedim ilk andan beri herkes konuş çöz meseleyi yazıyor konu sahibi yanaşmıyor.

Zaten bana "iki gün önce çıktın bundan sonra x gün çıkamazsın" veya " 'izin' almalısın" gibi konular oldukca mantıksız. O konuyu zaten anlayamıyorum. Ama adamın ben çıkarım sen cıkarsan bosanırız demesi de problematik. Karşılıklı iletişimde sıkıntı var ama tek suçlusu konu sahibi değil gibi görünüyor.

Eşinizin böyle yapacağını biliyordum. Blöfü mü devam ettiriyor yoksa bahane mi arıyordu bunu en iyi siz bilirsiniz ve sanırım düzgünce konuşmanız gerekiyor. Böyle pasif agresif ve alttan alta davranışlarla iyice kötü bir hal alacak. Eğer bunun dışında sorununuz yoksa evliliğinizi bu şekilde heba etmeyin. Yahu ayrıca al imzala yok vur kapıyı çık diyenler bunun sonrasını da düşünüyor mu? Ortada doğru düzgün bir sebep bile yok. Adamın son hareketleri yanlış evlilikte böyle blöfler zırt pırt boşanma mevzuları olmamalı ama öncesinde oturup düzgünce bir konuşulmalı neden bu hale gelindi diye. Yani tek kelime etmeden imza atınca eline ne geçecek? Yine merak edip konuşacaklar. Madem öyle imzalar atılmadan ailelere laf gitmeden düzgünce konuşsunlar. Üniversiteli sevgili değil ki bu insanlar evli ya.
Aynen öyle bir de blof , inat için direkt ayrılanlar kısa sürede pişman oluyor. Her şey konuşulsun neler isteniyor , neler bitiyor masaya yatirilsin olmazsa tabii ki ilişki biter .

Zaten bana "iki gün önce çıktın bundan sonra x gün çıkamazsın" veya " 'izin' almalısın" gibi konular oldukca mantıksız. O konuyu zaten anlayamıyorum. Ama adamın ben çıkarım sen cıkarsan bosanırız demesi de problematik. Karşılıklı iletişimde sıkıntı var ama tek suçlusu konu sahibi değil gibi görünüyor.

Elbette ki tek suçlu konu sahici değil, öyle bir görüşte bulunmadım. Zaten hiçbir olayda olayda tek bir taraf yüzde yüz suçlu değildir bana göre. İkisi çocuk gibi inatlaşıp duruyor. Konu sahibinin kocası konu açsa ona da hatalarını söyler, konuş karınla derdim. İzin almak vermek zaten en büyük yanlış konu da oradan çıkmış

İki defa aynı dertten müzdarip konu açtı konu sahibi. Eşinin yaptıklarına karşı büyük çoğunluk her ikisinde de destek olduk / kendisine hak verdik. Eşin haklı erkek dediğin her gün çıkar, sen kadınsın kır dizini otur diyen filan olmadı. Hiç bir aklı başında kadının da bunu söylediğini/söyleyebileceğini sanmıyorum. Önce kanuni hak kayıplarına uğramasın diye söylediğimiz "sinirle, öfkeyle imzalama, bir avukata danış" sözlerimize tepki gösterip azarlamaya başladı. Devamında gerçekten avukat olan arkadaşları "ben de hakime şunu bunu derim," diye diklenerek payladı. Bir kısmımız üslubunu ve kişilere saygısızlığını görünce uygun bir cevapla yorum yapmayı bıraktık. Bir konu insanlar seni uyarmaya çalıştığında onlara gönlünce çemkir, konu ile ilgili uzmanları azarla, teşekkür etmek yerine" yok o zaman ben böyle yaparım" şeklinde çocukça triplerle püskürt ve aslında evdekine göstermediğin hıncını ve kinini buradakilere gönlünce sergile diye açılmaz malum :KK43:
Konu üslup, tarz ve ben bilirim siz karışmayın edası ile öyle bir hal aldı ki bazı insanlar birbirinin savunduklarını yanlış algılar, konu sahibine tepki göstermelerini eşine hak verirmişçesine algılar oldular. Konuyu fikir almak, soru sormak için açtığını unutup nsanları kaba bir üslupla azarlayıp, paylayıp, çemkirip, bu şekilde sinirleri bozan, insanları birbirine düşüren, sorunum var'dan, bana yanlış yapıyorsun diyenin sinirini bozar çirkin bir üslupla keyfini kaçırırım'a dönüşen, özetle seviyeyi düşürüp huzur bozan kişiye yapılan müdahaleyi çok gerekli ve haklı buluyorum. Müdahalede bulunan yetkili arkadaşa teşekkürlerimle Sevgiler.

Son düzenleme:
Tekrardan merhaba. Öncelikle şunu belirteyim değil bir gün ban yemek isterse hesabım kapatılsın çok mu önemli sanki. İstiyorsunuz ki siz her lafı sayın ben de sesimi çıkarmadan onaylayım. Yok öyle dünya. Her lafı söyleyip bana sataşıp,ağzının payını alınca şikayet eden korkaklar… Sizin bu şımarık yorumlarınıza tahammül gösterecek halim yoktu. Belli başlı bir kaç üye. Her soru sorana boşan,sen boşanmazsın ki, sen şöyle yapamazsın ki deyip sonra da inşallah adam senden kurtulur bi de adamı dinlesek vs. Kesnlikle böyle tatmin olduğunuzu düşünüyorum. Güzel bir üslupla cvp verseydiniz karşılığını da o yönde alırdınız. Soru açıyoruz diye kendimizi azarlayma hakkını vermiyoruz. Soru açıyoruz diye her öneriyi onaylayıp beğenmek zorunda değiliz. Saçma sapan sataşacak olan da yazmasın!!!

Tekrardan merhaba. Öncelikle şunu belirteyim değil bir gün ban yemek isterse hesabım kapatılsın çok mu önemli sanki. İstiyorsunuz ki siz her lafı sayın ben de sesimi çıkarmadan onaylayım. Yok öyle dünya. Her lafı söyleyip bana sataşıp,ağzının payını alınca şikayet eden korkaklar… Sizin bu şımarık yorumlarınıza tahammül gösterecek halim yoktu. Belli başlı bir kaç üye. Her soru sorana boşan,sen boşanmazsın ki, sen şöyle yapamazsın ki deyip sonra da inşallah adam senden kurtulur bi de adamı dinlesek vs. Kesnlikle böyle tatmin olduğunuzu düşünüyorum. Güzel bir üslupla cvp verseydiniz karşılığını da o yönde alırdınız. Soru açıyoruz diye kendimizi azarlayma hakkını vermiyoruz. Soru açıyoruz diye her öneriyi onaylayıp beğenmek zorunda değiliz. Saçma sapan sataşacak olan da yazmasın!!!

Bir sakin olun öncelikle. Her öneriyi onaylayıp beğenmek zorunda değilsiniz elbette ama saygı duymak zorundasınız. Birisi size sataşıyorsa, her lafı sayıyorsa forum kurallarına göre sizin de şikayet etme hakkınız mevcut. Bunun da korkaklıkla değil forum kurallarına uymakla ilgisi var. Ayrıca insanlar neden sizden korksun orası da ayrı bir gariplik. Size yanlış yapıldığını düşünüyorsunuz madem aynı yanlışlıkla karşılık vermeniz zaten doğru değil. Sorunuza cevap veriyoruz ve bu cevap istemediğiniz şekilde diye de sizin kimseyi azarlama hakkınız yok bilginiz olsun.

Bir sakin olun öncelikle. Her öneriyi onaylayıp beğenmek zorunda değilsiniz elbette ama saygı duymak zorundasınız. Birisi size sataşıyorsa, her lafı sayıyorsa forum kurallarına göre sizin de şikayet etme hakkınız mevcut. Bunun da korkaklıkla değil forum kurallarına uymakla ilgisi var. Ayrıca insanlar neden sizden korksun orası da ayrı bir gariplik. Size yanlış yapıldığını düşünüyorsunuz madem aynı yanlışlıkla karşılık vermeniz zaten doğru değil. Sorunuza cevap veriyoruz ve bu cevap istemediğiniz şekilde diye de sizin kimseyi azarlama hakkınız yok bilginiz olsun.
Ben sakinim siz sakin olun önce. Sizler saygısız yorum yaptıgınız için karşılığını aldınız simdi çıkmş bana saygı duyun diyorsunuz çok komik valla. Neyse diyeceğimi dedim saçma sapan insanlarla polemiğe girmeyeceğim. Üzerine alınıp hemen atlamasaydın keşke.

Gelişme var mı konu sahibi ?
En son hatırlıyorsanız protokole not yazmıştım.Şu maddeler eklensin diye. Sabahına yeni protokol falan getirmedi. O gece de yani dün sabaha doğru ailesinden birini kaybettiğinin haberini aldık ve apar topar memleketine geldik. Herşey öyle kaldı.

Yalnız konunuzda sizden başka banlanan olmadı😉

Ben sakinim siz sakin olun önce. Sizler saygısız yorum yaptıgınız için karşılığını aldınız simdi çıkmş bana saygı duyun diyorsunuz çok komik valla. Neyse diyeceğimi dedim saçma sapan insanlarla polemiğe girmeyeceğim. Üzerine alınıp hemen atlamasaydın keşke.

Genele yazmışsınız ben de genel herkes adına cevap verdim atlamak diye bir şey yok hani burası bir forum sitesi ya. Üslubunuzdan da bal damlıyor maşallah. Çok anlaşılır yazmışım aslında ama anlamamakta ısrarcısınız veya anlamak işinize gelmiyor. Forum kuralları gereği birisi size saygısız yorum yazdıysa aynı şekilde karşılık vermek yerine şikayet etmelisiniz ki gereği yapılsın. Yenisiniz bilmiyordunuz, öğrenmiş oldunuz. Size göre yanlışlarınızın söylenmesi saygısızlık olduğu için gerçi bu sayılır mı bilmem. Eleştiri kaldıramıyorsanız keşke en başta hiç konu açmasaydınız.

Genele yazmışsınız ben de genel herkes adına cevap verdim atlamak diye bir şey yok hani burası bir forum sitesi ya. Üslubunuzdan da bal damlıyor maşallah. Çok anlaşılır yazmışım aslında ama anlamamakta ısrarcısınız veya anlamak işinize gelmiyor. Forum kuralları gereği birisi size saygısız yorum yazdıysa aynı şekilde karşılık vermek yerine şikayet etmelisiniz ki gereği yapılsın. Yenisiniz bilmiyordunuz, öğrenmiş oldunuz. Size göre yanlışlarınızın söylenmesi saygısızlık olduğu için gerçi bu sayılır mı bilmem. Eleştiri kaldıramıyorsanız keşke en başta hiç konu açmasaydınız.
Oldu canım sana sorsaydım açıp açmayacağımı. Dediğim gibi ben cvp vermeyi tercih ettim banlanmak falan umrumda değil.

Back
X