• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

son zamanlardaki zehirlenme vakaları

gossipgirl5

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2024
1.010
407
43
arkadaslar merhaba sağlık anksiyetem var son zamanlarda zehirlenmeden dolayı ölüm hayati tehlike oldu hep. doğuda kyk yurdunda kalıyorum yurtta yemek yedikten sonra veya tost yaptırıp yedikten sonra aşırı tedirgin oluyorum böyle midem bulanıyor ama psikolojik mi anlamıyorum ama yemek yemekte zorundayım ne önerirsiniz

Türkiye genel olarak öyle emin ol herkes psikolojik olarak iyi değil dün markete gittim mesela sebze alırken bile tereddüt ettim resmen acaba ilaçlamayı nasıl yaptılar diye
Çok fazla düşünmemeye çalışıyorum sadece

Türkiye genel olarak öyle emin ol herkes psikolojik olarak iyi değil dün markete gittim mesela sebze alırken bile tereddüt ettim resmen acaba ilaçlamayı nasıl yaptılar diye
Çok fazla düşünmemeye çalışıyorum sadece
ben de şu an böyle bayılacak gbi oldum tostu yedikten sonra kötü hissediyorum çok

Son zamanlarda ne olursa ondan etkileniyor insan
Santorini turuna gidememiştim korkudan yanardagdan
Deprem oldu onu düşünmekten eve giremiyorum
Kar tatili yangın oldu otelden yeni dönmüştük Allahtan ona da gidemezdim yoksa

Gecen biri kahve ıcınde endüstriyel deterjanla kahve yapılmış nasıl yapabilirler..
Bi Starbucks keyfim vardı ondan da oldum evde Türk kahvesine kaldik

Son zamanlarda ne olursa ondan etkileniyor insan
Santorini turuna gidememiştim korkudan yanardagdan
Deprem oldu onu düşünmekten eve giremiyorum
Kar tatili yangın oldu otelden yeni dönmüştük Allahtan ona da gidemezdim yoksa

Gecen biri kahve ıcınde endüstriyel deterjanla kahve yapılmış nasıl yapabilirler..
Bi Starbucks keyfim vardı ondan da oldum evde Türk kahvesine kaldik
evet ya ülke koskoca bir cinnet merkezine döndü

Back
X