SONA GELDİM... DAYANAMIYORUM........

Guclu olman gerekiyor depresyona giriyorum diye aklini bulandirma beyninin seni yenmesine izin verme lütfen.
Uzaktan yorum yapmak kolaydir elbet bizim icin , ama sen ne kadar dusuncelerine teslim olursan okadar kötü olursun...
Ailenin durumu hic acici degil onlari kurtaramiyosan kendini kurtaracaksin , onlar icin cabalamayi birak bos bir caba olur..
Imkanin varsa kendine bir is bul hayatini duzene sok. Kendi ayaklarinin ustunde durmalisin oncelikle.
Bu zamanda insanin kendinden baska kimsesi yok sana bir sen yardim edebilir baska edemez..
Sende pes edip isyan bayragini cekersen, seninde ailendeb bir farkin kalmaz problemli olursunn.

cok dogru yazmışsınız.. yaşınız kaç bılmıyorum ama bu yorumun aynısını 65 yasında bır aıle buyugum yaptı bana .. kendını kurtarmaya bak sen elinden gelenı yaptın duzenını kur kendı hayatını yasa dıye.. dogru noktalara degındıgınızı dusunuyorum fakat ne kadar saglam bır yapımda olsa senelerın bırıkmışliği var. çocuklugum küçüklüğüm ergenlık zamanlarım. kırgınlıklarm kızgınlıklarım guvensızlıklerım... ister istemez bır adım otemı göremez oldum.. Zaten ne dmiş doktor.. bize asıl hastalar gelmez.. hasta ettıklerı gelir..... her türlü tavsıyeye açığım cok teskkr ederm yorumunuz ıcın..

Canim 153 u ara ucretsiz devlete bagli psikologlar var randevu al. Bnde 22 yasndayim bnm ailemde cok sorunlu konularimi okursan gorursn ki suan mecalim yk yazmaya yarn acicam yine bir konu okursun. Senden eksigi yk fazlasi var. Ve bn ayri eve cikma ihtimalim olsa o kadar mutlu olurdum ki ama bnm babam hayatta izin vermz snnki verir sanirim ole dedigine gore mutlu ol buna bile. Dedigm gbi randevnu al hic para vermiysn bn gttim bikac seans gayet guzel. Banada dua edersn belki

maalesef şanssız doganlardanmışsın, biraz daha sabretmen gerektigini kabullen, başka çaren yok çünkü. elinden geleni yap, göze batmamaya çalış, sakin kalmaya çalış kabullen yani bir süreligine. sonra da evlenip gidersin zaten. psikologları ise boş ver, hiçbir işe yaramıyorlar.

Bir işe gitmen konusunda diğer yorum yapanlarla hemfikirim ama bence bir avukat bulup -biraz kurcalarsan internet ortamında soru sorabileceğin siteler bulabilirsin- olası bir şiddette raporla gerekirse şikayet et. Hatta ses kaydı yap gerekirse evde. İnşallah en kısa zamanda o ortamdan sonsuza kadar kurtulursun. Ama özgür olarak.

yasim 28 :)
Canim hayat hepimize bir sekilde kotu yuzunu gosteriyor ..
elbete kizginliklarin var , guvensizligin , kirginliklarin , ama bunlari unutman icin kendin icin iyi bir hayata merhaba demen gerwkiyor ozaman diceksinki , o gunler geride kaldi ama yasandi vede bitti.....
kötü seylerden sonra.kurulan hayatin degeri kiymeti guzelikleride guzel olur yasin cok genc yapamayacagin hicbirsey yok.. hersey yapabilirsin, bir sure daha katlanirsin ama en azindan kafanda amann benim bir hayatim var guzel olucak diye takmazsin ..
iki secenegin var ya kendin icin savasip bu savasi kazanmak...
yada orda kalip bosa bir emek ve gencligini harcamak...
secim elbette senin umarim mutlu olursun. ..

benim ailemde ızın verıcek bır yapıda degıl annem muhtemelen kıyametı koparır yada cıddi oldgmu gorunce tamam bısey demıcez düzelcek tarzı ıkna etmeye calısır ama gorunen köy klavuz ıstemyor. can cıkmadıkca huy cıkmazmış şimdi daha ıyı anlıyorum... ben elımden gelen herseyı yaptım. 21 yasında olgun bir bireyim. zaten yapı olarakta gözüm döndümü tam dönüyor,izin isteyecegımı dusunmuyorm. belki şart koşabilirm aile terapistne gdelım yoksa evden ayrılıyorm tarzı.bilmiyorum Allah ne gösterir.. bu fikir güzel gelıyor kafam cok rahatlarmıs gbı gelıyor. keske gercek olsa... doktor konusuna gelınce ne kadar sure ayrılıyor , pskıyatrsemı gönderdiler ilk ? hangı hastaneye gıttın nerde oturyorsun bılmıyorm ama sevndım senın adına. Allah yardımcın olsun , yolunu acık etsin. dualarım seninle.yarın girebilirsem acacagın konuna bakarım elimden geldgnce destek olmaya calısırım teşkr ettim yorumn ıcın

Tekrar şiddet uygulandığı takdirde bu sefer asla susmayacagım o konuda sizinle hemfikirim. zaten korkuyor artık annem vasıtasıyla polise gtmekten son anda vazgectgmden bahsettım. unıve gtmeden onceydı yasadgm son sıddet. gecen de ortalıgı karstrırken vıtrnde bırseyler saklamış meger ona delırdı oyle bı savurup attı kenara vursaydı sonu gelirdi zaten. eskı olayı bızzat goren yok fakat vücudumdakı ızlerı gören yakın arkadaslarm var. o konuda eskiye yönelik delilllerimi kullanabılecegıme ınanıyorum.teşkkr ederim destegnız ıcın.. ..

en azından geçici bir süreliğinede olsa uzaklaşmak ıyı gelıcek sanırım bana.. zaten evde durmamaya calısıyorm devamlı cıkıp gezıyorm. habıre dısarı atıyorm kendmı baya ıyı gelıyor. inişli çıkışlı bir dönemdeyım bi cok dipte hissedyorm bı umutlu olmaya calsyorm bi cok karamsar oluyorum bende anlayamadım :) saolun destegnz ıcın.. hamileymişsiniz,Allah saglıkla kucagınza almayı nasıp etsın..

Daha önceden merak esip araştırmıştım. Şiddet, aldatma tarzı olaylar olduğu zamandan 6 ay içerisinde şikayette bulunmazsan olayı kabul etmiş sayılıyorsun bilgin olsun

Amin sagol Allah isteyen herkese hayirli evlat nasip etsin insallah...

Hepimizin inis cikislari var , fazla takma dusunme bunada sükür diyip gec kader kismet.. her mutsuzlugun bir mutlu sonu vardir elbet...

hangi hastane / klinik ya da doktor acaba , ben İstanbulda anadolu yakasında oturuyorum.40 tl cok makul bır fıyatmış..
hmm o tekirdağda gitmişti. ekim ayına kadar bende burdayım aslında yakınsın günübirlik tekirdağa kaçabilirsen seve seve ağırlarım seni. o yol parasını psikologa verir istanbulda giderim dersen o ayrı gerçi ama havan değişir falan güzel olur yani böyle bir düşüncen olursa destek olurum sana

her şehirde var mı bunlardan acaba ?

işallah en kısa zamanda geberir.
yada felç kalsın da karışamaz olsun.
k.b sinirlendim.

işallah en kısa zamanda geberir.
yada felç kalsın da karışamaz olsun.
k.b sinirlendim.

Kusura bakmayın fakat bu şekilde yorum yapacaksanız hiç yapmayın. İyi ya da kötü bir ailem var , yazdıklarımdan kat kat fazla anlatmadıklarım var. Babamın yaptıklarından hoşnut değilim hatta sona geldim fakat gebersin ya da felç kalsın dıyecek kadar içimi katılaştırmadı Allah . sorunum sadece babam değil bırcok konu var genel anlamda bahsettim sadece .. Bilip bilmeden konuşmayın rıca edıyorum felçli olmak ne demek haberınız varmı? Ameliyat zamanımda felc baslangıcı vardı bende yuruyemıyordum. Allah düşmanımın başına vermesin. Ben kötü olaylar yasıyorum fakat bunun yanında aile toplama cabalarımda oldu şuan sadece kendimi düşünmüyorum.Her acıdan ınceleyıp çeşitli bakış acılarını degerlendirmeye calısyorum. Zamınında da ugrastım hala daha ugrasyorm bırseyler ıcın. çünkü ailenın duzene gırmesı konusunda ben harıcı kmsenın bır cabası yok. zahmet edip yazmışsınız yınede tesekkur ederim.

Bende 21 yaşındayım. Bende ailemden yana zamanında çok sıkıntılar çektim. Bazen düşünüyorum. Etrafımdaki akadaşlarıma bakıyorum.aileleri herşeylerine destek ceplerine parayı koyuyorlae gezip tozuyo olae ya da evleri huzu kokuyo. Bunları görünce diyorum ki neden ben böyle değilimneden onlar bu kadar mutlu? Ve senin benim gibilere bakıyorum. Dünyanın adeleti bu kadr işte. Keşke elimden bişey gelseydi. Keşke destek olabilseydim.

bende çok düşünüyorum. çok canım cicim degıl hırbır hayat arada kavgalar olur bunlar cok normal. fakat beklemedgn ınsanlrdn beklemedgn syler görmek cok uzuyor ınsanı... Allah yardımcınız olsun,sizin aileniz nasıl.. babam sessız bırıdır dısarıdan cok sakin gözükür...

Saol canım senin dAllah yardımcın olsun. Benim annem ve bbm ayrı. Babamla görüşmüyoruz. Annem de içinden çıkamadığı bi durum olduğunda dayıma söyler. Dyım da hemen dövmeye kalkar. Şiddete başvurur. Ama atlattık biz çok şükür eskisi kadar kalmadıı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…