Ne koy olur bu adamdan ne kasabainsanlara kendimi guldurmek istemiyorum arada siddet ya da aldatma yok, bu sbeplerle bosanilir mi bilemiyorum.Bosanmasam her gun eziyet gibi evde surekli huzursuzluk yaratan her yaptigim isi hata goren bir adam var.Artik onu arkadaslarimla ayni ortama sokmak bile istemiyorum her gordugune beni sikayet ediyor asalayici seyler soyluyor.Uyardigimda bagirip cagiriyor surekli magduru oynuyor sonra pisman olup ozur diliyor
Cok tesekkur ederim ugrasip vakit ayirmissiniz bizde cogu kalmadi ne yazik ki ozellikle ona asik oldugum ozellikler tukendiTrtde izlediğim bir programda mutlu evliliğinin formülünü vermişlerdi sekiz madde ile onlar şöyle:
1-Karşılıklı güven ve sadık olmak mutlu yapar
2-Eşlerin birbirini takdir edip minnet duyması.Yargılamayan,kesmeyen,eleştirmemeyen,değer verenler mutludurlar.
3-Günde 2-5dk yani haftada 35 dakika kaliteli iletişim mutlu yapar.(hal hatır sormak,gününün nasıl geçtiğini sormak vb.)
4-Eşimizi neden seçip sevdiğimizi hatırlamak mutlu yapar.
5-Rollerin karışmadığı evlilikler mutludurlar.(Kadının kadın erkeğin erkek olduğu)
6-Meşru alanların olduğu evlilikler mutludurlar.(İşten sonra kardeş ziyareti gibi,aileyle görüşme konuşma vb.yada kendine özel zaman ayırması)
7-Eşim neyi sever,neden sever bu maddeleri bulmak ve en az haftada bir bunu yapmak mutlu yapar.(Bu madde çok etkiliymiş)
8-Ben ve biz ayrımı yapabilen geniş aileyi(eş ailesini) reddetmeyenler mutludurlar...
Videoyu bulup tek tek yazdım umarım işinize yarar.
Evet ben de ona sasirdim yani yaptiginin tutulur hicbir yani yokken nasil brn suvlu oldum?Onlarda senin benim ayrimj yokmus ben benim param demisim sucum buymusKvdenin ev istemesini nasıl normal karşıladı eşin?Ortada bir fesat varsa o da bu kadar belliyken nasıl sana cephe alır?
Bu ev meselesi bizde de çıktı.Kendimize ev bakarken kv de kendine ev istemiş eşimden.Tapusunu da üzerine yapmasını söylemiş." Sana bişey olursa Sinem bana çık der" demiş birde.
İlk duyduğumda şokla karışık sinir harbi geçirdim ama eşim ılımlı olan taraftı.Hoş anasının zaten savunulacak yanı yoktu bence de neyse
Terapisti kabul etmiyor ona gore cozum degilmis ama tatili biz de dusunduk ne var ki cocukla cikarsak bize yine eziyet olur birbirimize gireriz cocugu birakmaya da benim gonlum el vermiyorBen de çift terapisi alın demeye geldim. Araştırıp iyi bir psikologa gidin. Gerçi bu çift terapisi çok pahalıymis ama sizin durumunuzda değer bence.
Bir tatil ayarlayın gidin. O yaşadığınız yerden uzaklaşmak belki iyi gelir. Daha rahat konusursunuz bazı şeyleri.
Evet ailesi de dolduruyordur eminim tabi ben dr onlara karsi asiri mesefaliyim kork yilda bir gorusurum onda da nasil ama beni bu seviyeye getirene kadar ugrastilarBence de evlilik danışmanlığına başlayın,eşinizin ailesini de eşinize karşı kötülemeyin,sınırlarınızdan ödün vermeyin tabi de kötü de olsa ailesi içten içe sinir oluyordur size
Bence denemelisiniz ben faydasını gördüm.Cok tesekkur ederim ugrasip vakit ayirmissiniz bizde cogu kalmadi ne yazik ki ozellikle ona asik oldugum ozellikler tukendi
A harikaymış bu yaEv
Evet ben de ona sasirdim yani yaptiginin tutulur hicbir yani yokken nasil brn suvlu oldum?Onlarda senin benim ayrimj yokmus ben benim param demisim sucum buymus
Benim de en cok kizdigim nokta bu onun ailesine defalarca yardim ettik bizimkilerin adi yok ustune bir de kv annemlerin hac parasina goz dikmisti hacca gitmeyip bize vereceklermis biz de ev kredisini kapatcakmisizA harikaymış bu ya
O zaman bir tane de sizin annenize alınsın
Siz de de yoktur senin paran benim param değil mi
OhaaaaBenim de en cok kizdigim nokta bu onun ailesine defalarca yardim ettik bizimkilerin adi yok ustune bir de kv annemlerin hac parasina goz dikmisti hacca gitmeyip bize vereceklermis biz de ev kredisini kapatcakmisiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?