Bende 1 ekimde evlenmiştim ve balayı Datça ve Bodrum'da geçirmiştik çok da güzel geçmiştikızlar merhaba, kiminize göre dert değil biliyorum ama ben önümüzdeki sene ekimde evleniyorum inşAllah
ama balayı için cok mu gec olur ?
o aylarda tatile giden var mı ne taraflara gitmeliyiz? akdeniz sıcak olur diyorlar ama sezon bitmiş oluyo sanırım fiyatlarda cok düşük o aylar için karar veremedim bi türlü
Mutlaka değerlendir. Eminim farlı yerler görmek hoşunuza gidecektir. Hem başka ülke gibi hem tanıdık. Yabancılık çekmeden farklı bir deneyim olabilir.benimde ekim ortası cok teşekkür ederim kıbrıs aklıma gelmemişti degerlendireceğim :)
ben eylulde evlendim fethiye sıcak oluyor canimkızlar merhaba, kiminize göre dert değil biliyorum ama ben önümüzdeki sene ekimde evleniyorum inşAllah
o aylarda tatile giden var mı ne taraflara gitmeliyiz? akdeniz sıcak olur diyorlar ama sezon bitmiş oluyo sanırım fiyatlarda cok düşük o aylar için karar veremedim bi türlü
Bende 1 ekimde evlenmiştim ve balayı Datça ve Bodrum'da geçirmiştik çok da güzel geçmişti
Balayindan beklentine bagli. Biz kasimda evlendik, deniz gunes kum tatili sonra her yaz yapariz, düğünün yorgunlugunu atacagimiz, rahatca basbasa kalacagimiz huzurlu 3-5 gun gecirelim dedik. Kapadokyada bir suit ayarladik. Harikaydi. Hatta düğünumle ilgili verdigim en dogru karardi diyorum hatirladikca. Odada jakuzide sicak sıcak uzanirken dışarıdaki karı izlemek keyifliydi. Dusunursen ozelden atabilirim otelin adini.
Balayindan beklentine bagli. Biz kasimda evlendik, deniz gunes kum tatili sonra her yaz yapariz, düğünün yorgunlugunu atacagimiz, rahatca basbasa kalacagimiz huzurlu 3-5 gun gecirelim dedik. Kapadokyada bir suit ayarladik. Harikaydi. Hatta düğünumle ilgili verdigim en dogru karardi diyorum hatirladikca. Odada jakuzide sicak sıcak uzanirken dışarıdaki karı izlemek keyifliydi. Dusunursen ozelden atabilirim otelin adini.
Ben 22 ekimde evlendim, şansıma o mevsimde olabilecek en iyi sıcaklık denk geldi. Belekte rixos premiuma gittik, çok memnun kaldık. Otel seçerken hamam sauna kısmına ve kapalı havuza dikkat etmiştim, çünkü antalyada yağmur sel demek. Bence tarihi çekebiliyorsan en azından eylül ayına çek, daha rahat edersin. Bu arada antalya bölgesine ztn ben olsam hep eylülde giderim, tatillerimi öyle ayarlıyorum hem sıcaklık ideal hem kalabalık azalıyor hemde fiyatlar düşüyor
ben 2014 kasım da evlendim . Antalya'ya gitmiştik. balayı çok önemli olmuyor açıkçası. yani bence. çünkü zaten heyecan heves korku acı birsürü şeyi bir arada yaşıyorsun evlenmişsin hayatın değişmiş ,bundan sonrası ne olacak nasıl olacaklarla geçti gitti balayı :)... hala hayal gibi hatırlıyorum balayını ben. ondan sonraki tatillerim asıl tatildi benim için :)kızlar merhaba, kiminize göre dert değil biliyorum ama ben önümüzdeki sene ekimde evleniyorum inşAllah
Canım ben evleneli 7 yıl oldu ve sıcaktı Datça biraz ılıktı ama olsun hem sakin hemde tam gezilecek mevsimdi Zaten yazın oralar çekilmezbende ekim 8 de evlenicem kısmetse 10 unda tatilde olcaz ege tarafıda sıcak olur mu o tarihlerde
Termal derken ben Pamukkale'de otellerde çalıştım canım bence en güzeli Antalya denizde var termal otellerde pek yapacak birşey olmuyorcok teşekkürler kızlarr
nişanlım antalya diyo baska bişey demiyo oraya gitcez galiba
az önce termal otele gidelim diye fikir sundum ona da pek gönüllü değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?