sonbaharda evlenenler yardımcı olabilir mi ?

Bende 1 ekimde evlenmiştim ve balayı Datça ve Bodrum'da geçirmiştik çok da güzel geçmişti

benimde ekim ortası cok teşekkür ederim kıbrıs aklıma gelmemişti degerlendireceğim :)
Mutlaka değerlendir. Eminim farlı yerler görmek hoşunuza gidecektir. Hem başka ülke gibi hem tanıdık. Yabancılık çekmeden farklı bir deneyim olabilir.

ben eylulde evlendim fethiye sıcak oluyor canim

Bu sene 5 kasımda evlendik, balayına Antalya'ya gittik. Sezonda kalmamız imkansız olan bir otelde (yaklaşık 5bin lira oluyor fiyatı) özel spa küveti olan odada, ultra herşey dahil çok çok uygun bir fiyata kaldık. Denize girdik, havuza girdik. Tabi yaz kadar olmuyor ama yine de tadına bakmış olduk. Özellikle havanın sıcak olmaması çevreyi gezmek açısından çok iyi oldu. Araba kiralayıp Antalya'da gezilebilecek her yeri gezmiş olduk. Bundan sonra tatile gideceğim zaman yine sezon sonunu tercih ederim hem lüks olur hem de sakin diye düşünüyorum.

Sharm elshekh mis gibi balayı yeri bu mevsimde.. ohh kızıldeniz,tıpkı o belgesellerdeki gibi :)
Balayı bu ya özel olmalı,antalya bodrum haftasonu canın sıkılınca bile gidebileceğin yerler.. biraz özel hissetmeli insan balayında..

Bana da yazmanız mümkün mü acaba?

3 arkadasim ekimde evlendi birer hafta arayla :) kıbrıs, Kapadokya, karadeniz turuna gittiler. Biraz daha tatil tercihinize bagli yani..
Ben olsam yaz yada sonbahar farketmez karadeniz isterdim.

Ekim ayi icinse kapadokyayi oneririm kesinlikle.. Çok guzel manzarali otantik tas evler var odanin icinden bile cikmak istemezsiniz

özelden yazamadım canım burdan yazar mısın adını

Ben 22 ekimde evlendim, şansıma o mevsimde olabilecek en iyi sıcaklık denk geldi. Belekte rixos premiuma gittik, çok memnun kaldık. Otel seçerken hamam sauna kısmına ve kapalı havuza dikkat etmiştim, çünkü antalyada yağmur sel demek. Bence tarihi çekebiliyorsan en azından eylül ayına çek, daha rahat edersin. Bu arada antalya bölgesine ztn ben olsam hep eylülde giderim, tatillerimi öyle ayarlıyorum hem sıcaklık ideal hem kalabalık azalıyor hemde fiyatlar düşüyor

malesef canım salon tutuldu bende kapalı havuza bakarak sevmeye calışıyorum ne olur ne olmaz diye ama kapadokya tarafıda aklıma yattı kıbrıs ta iyi gibi ama orası biraz ugrastırıcı gibi zaten izinlerimiz sorun

Biz her yıl tatile ekimin ilk haftası gideriz, çekemem cehennem sıcağını çünkü.
Arkadaşların dediği gibi Antalya ve Kıbrıs muhteşem oluyor ama ege bölgesi soğuk olur.

ben 2014 kasım da evlendim . Antalya'ya gitmiştik. balayı çok önemli olmuyor açıkçası. yani bence. çünkü zaten heyecan heves korku acı birsürü şeyi bir arada yaşıyorsun evlenmişsin hayatın değişmiş ,bundan sonrası ne olacak nasıl olacaklarla geçti gitti balayı :)... hala hayal gibi hatırlıyorum balayını ben. ondan sonraki tatillerim asıl tatildi benim için :)

sıcak bir yer mi istiyorsunuz denize girmek için falan benim hayalim hep Karadeniz turu uzungöl falan bence güzel yerler :)

cok teşekkürler kızlarr
nişanlım antalya diyo baska bişey demiyo oraya gitcez galiba
az önce termal otele gidelim diye fikir sundum ona da pek gönüllü değil

cok teşekkürler kızlarr
nişanlım antalya diyo baska bişey demiyo oraya gitcez galiba
az önce termal otele gidelim diye fikir sundum ona da pek gönüllü değil
Termal derken ben Pamukkale'de otellerde çalıştım canım bence en güzeli Antalya denizde var termal otellerde pek yapacak birşey olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…