Bende gecen sene 18 ekimde evlendim. Balayına Kıbrıs'a gittik, çok memnun kaldık. Tavsiye ederim.
Bende gecen sene 18 ekimde evlendim. Balayına Kıbrıs'a gittik, çok memnun kaldık. Tavsiye ederim.
kızlar merhaba, kiminize göre dert değil biliyorum ama ben önümüzdeki sene ekimde evleniyorum inşAllah
ama balayı için cok mu gec olur ?
o aylarda tatile giden var mı ne taraflara gitmeliyiz? akdeniz sıcak olur diyorlar ama sezon bitmiş oluyo sanırım fiyatlarda cok düşük o aylar için karar veremedim bi türlü
Arkadaşım geçen sene kasımda Kıbrıs's balayına gitti,yazlıklarla dolaşmışlar
Bence de Kıbrıs'a gidin.
ben 6 ekim.de evlendim vala iyi ki de o tarihte evlenmişim en lüks otelde en hesaplı şekilde kaldık. sıcaktan pişe pişe birbirimizden beş metre uzakta da uyumadık.
balayına bodrum voyage private otele gitmiştik efsane memnun kaldık ama çok çok sıcak bekleme. ben çok sıcak sevmediğim için bana yetti ama sen sıcak istiyorsan daha fethiye, Antalya taraflarına veya arkadaşların dediği gibi Kıbrıs.a gidebilirsin.
hem de dediğim gibi sezondan çok çok daha hesaplı ve çok daha lüks artı çok daha sakin otellerde konaklarsın.
yaz aylarında havuza bile girilmiyor kalabalıktan.
canımm ben 19 martta evlenmiştim.. yazlık bir yere gitmek istemedik nasıl olsa deniz havuz eglence olmaz diye..kızlar merhaba, kiminize göre dert değil biliyorum ama ben önümüzdeki sene ekimde evleniyorum inşAllah
o aylarda tatile giden var mı ne taraflara gitmeliyiz? akdeniz sıcak olur diyorlar ama sezon bitmiş oluyo sanırım fiyatlarda cok düşük o aylar için karar veremedim bi türlü
kızlar merhaba, kiminize göre dert değil biliyorum ama ben önümüzdeki sene ekimde evleniyorum inşAllah
Antalya'ya gidebilirsin. Havalar guzel oluyor.kızlar merhaba, kiminize göre dert değil biliyorum ama ben önümüzdeki sene ekimde evleniyorum inşAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?