Vuvuzela Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 26 Şubat 2008 2.683 3.911 373 37 21 Aralık 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi kaptinn #41 Sonbaharda evlenmedim ama ekimde tatile çok gittim. Egede üşüyebilirsiniz ama akdeniz tam kıvamında oluyor. :) Özellikle kıbrıs ve alanya tavsiyemdir. Alanya da eskisi gibi değil çok güzel tesisler yapıldı. Belek bile o tarihlerde fena olmuyor.
Sonbaharda evlenmedim ama ekimde tatile çok gittim. Egede üşüyebilirsiniz ama akdeniz tam kıvamında oluyor. :) Özellikle kıbrıs ve alanya tavsiyemdir. Alanya da eskisi gibi değil çok güzel tesisler yapıldı. Belek bile o tarihlerde fena olmuyor.
kaptinn *14. takım*bşl:63 gnc:56.4 hdf:53 Kayıtlı Üye 27 Temmuz 2015 34.448 50.477 548 21 Aralık 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi kaptinn #42 miyav_su .!.: Termal derken ben Pamukkale'de otellerde çalıştım canım bence en güzeli Antalya denizde var termal otellerde pek yapacak birşey olmuyor Genişletmek için tıkla... ben sıcak suyu sevdiğim için demiştim canım ama hem dinleniriz deniz güneş yorar die düşündüm
miyav_su .!.: Termal derken ben Pamukkale'de otellerde çalıştım canım bence en güzeli Antalya denizde var termal otellerde pek yapacak birşey olmuyor Genişletmek için tıkla... ben sıcak suyu sevdiğim için demiştim canım ama hem dinleniriz deniz güneş yorar die düşündüm
Miyav_su Nirvana Pro Üye 16 Şubat 2009 34.820 123.226 1.123 21 Aralık 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi kaptinn #43 hedef52 .!.: ben sıcak suyu sevdiğim için demiştim canım ama hem dinleniriz deniz güneş yorar die düşündüm Genişletmek için tıkla... Anladım canım işte termal otel bölgesinde gezilecek eğlenecek birşey olmuyor ondan dedim
hedef52 .!.: ben sıcak suyu sevdiğim için demiştim canım ama hem dinleniriz deniz güneş yorar die düşündüm Genişletmek için tıkla... Anladım canım işte termal otel bölgesinde gezilecek eğlenecek birşey olmuyor ondan dedim
ashy Popüler Üye Kayıtlı Üye 20 Şubat 2014 870 219 123 21 Aralık 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi kaptinn #44 Kıbrıs à gidebilirsin. Ben de bu yıl eylül de gittim Ege ye gayet iyiydi hatt ekimin ilk haftasına kadar. Ama ekimin sonuna doğru emin değilim.
Kıbrıs à gidebilirsin. Ben de bu yıl eylül de gittim Ege ye gayet iyiydi hatt ekimin ilk haftasına kadar. Ama ekimin sonuna doğru emin değilim.
P Pelinimben Guru Kayıtlı Üye 24 Ağustos 2012 6.055 7.342 398 21 Aralık 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi kaptinn #45 Kapadokya ya gitmiştim bende ekim in ilk haftası balayı tatilimizde çok güzeldi