• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sonlandırdım ve bitti !

Hani dönse , bir uğraş içine girse bile zaten asla ya asla olmaz bitti son . Ama öyle bir uğraşa bile girmedi , bir hafta sonra İstanbul'a gidecem ona mı bekliyor diyorum . Şöyle karşıma çıkarsa o yüzü varsa sağlam tükürmek isterim .
önceki konunuzu tam hatırlamadım
ne zaman bu sınavları bu çocuğun
acaba sınav sonrasını mı bekleseydiniz diye düşündüm
bide yarın öbürgün demesin tam sınav üstü terkedildim ondan sınavlardan geçemedim falan

Bir dahaki kışa sözlenecektik sözde. Gerçekten sözde kaldı.Kadınlar daha zayıf olmasına rağmen nasıl da tüm yük onlarda ama inanılır gibi değil.
İşte oyalama takdiği neden bu kış değil söz bu evlilik değil ki yıllarca beklensin

Dünkü mesajımı bile hemen gördü ve cevap yok. Kırıldım , döküldüm . Ayaklarım sağlam yere basıcak , daha fazla , güçlü olacağım böyle üstesinden gelecem . Yorumun için teşekkürler canım benim .

rica ederim :) bu adımı atabilmen çok yerinde olmuş gerçekten. tebrik ederim ve yeni hayatında mutluluklar dilerim :) çünkü hayatında bi devri kapatıp yeni bi devre geçmiş oldun :) tadını çıkar...

Bir şey sormak istiyorum. Gün boyunca mesaj atmıyordu akşam atıyor muydu. Bende aynı dertten muzdaribim, erkek arkadaşım memur ben KPSS ye hazırlanıyorum. İnan tüm gün vaktim olmuyor, eve gelince yemek falan anca 8 gibi elim boşalıyor arayabiliyorum diyor. Bir günaydın yazmak kaç dakikasını alır insanın aylarca tartıştık bi çözüm bulamadık. Ben de bırakmak istiyorum ama sınav dönemi cesaret edemiyorum. Sizde de durum böyle miydi?

Canım ne mesajı :) elime telefonu almaktan nefret eder oldum yine ondan ses seda yoktur yine arkadaşlarım bile yazmıştır o yazmamıştır diye. Hepsi bahane çalışıyormuş işi varmış sanki bi çalışan sizsiniz biz oturuyoruz oyun oynuyoruz ya ... Biz de öle her yolu denedik ben en sonun da dedim hiç değil se o evden çıkarken beni ara 2 dk ondan sonra yap işlerini ilk tamm dedi 1 hafta bile sürmedi . Adamın içinde yoksa hiç bir konuşma çözüm olmuyor. Gece arıyorum konuşuyoruz diyor tamm arıyorsun ama ben gün içinde neden senden haber alamıyorum insan ihtiyaç duyuyor yeri geliyor 2 kelam etmenin yolunu bulmak için kırk yalan söylüyorum öle arıyorum. Gece aradığıda 12.30 1 arası ve ben sabahın köründe kalkıp işe gidiyorum. onun kendi işi olduğu için 10 a kadar uyuyor hep ben fedakarlık gösteriyorum artık dayancak gücüm kalmadı ama ayrılamıyorum da :( ona da gücüm yok :( Yani diceğim oki değişmesini bekleme onlar bizim istediğimiz Adam olmuycaklar

Bilmiyorum emin değilim sevip sevmediğine. Uzak şehirlerdeyiz 14 saatlik mesafe var. Her ay 1 kez yanıma geliyor. Ctesi kalıp gidiyor. Yanındayken çok iyi, gözümün içine bakar. Rahat mısın sıkıldın mı doydun mu.. Hep benim istediğim yerlere gideriz. Ama adam otobüse binince yok yani. 8 de aradığında da yani 20 dakika ya mesaj ya da 10 dk konuşma bi dediğin gibi yatmadan iyi geceler. Şöyle bi şey oldu yeni yılda gelecek hep ben geliyorum bi kezde sen gel . Sen gelmezsen gelmiycem falan dedi şakaya vurarak ama ciddiydi öyle hissettim. Birde bi keresinde benden eski yaşanmışlıklar bazen aklıma geliyor diye ayrıldı. Sonra özürler o anki modum saçmaladım falan bi şeyler olsu affetmedim ama barıştım. Tabii unutamıyorum o sözlerini.
Sence seviyor mudur :)))

Ayyy ilahiii :KK48: hiç güleceğim yoktu aynı kendimi gördüm :D yanımda sanki adam melek melek :D hatta ben espiriye vuruyorum artık şimdi ayrılıyoruz ya eve gidince yine aynı oduna dönme hiç değilse 1 gün böle devam ette tadını çıkartım diyorum :D yok aşkım ben neden öle olayım sen merak etme vsvsvs :D daha aradan 1 saat bile geçmeden aynısı oluyor mesaj yok arama yok arasam açmaz çalışıyorum der D: Te Allahım yarabbım

önceki konunuzu tam hatırlamadım
ne zaman bu sınavları bu çocuğun
acaba sınav sonrasını mı bekleseydiniz diye düşündüm
bide yarın öbürgün demesin tam sınav üstü terkedildim ondan sınavlardan geçemedim falan
Beni umursamıyor bile baksana . O kendini düşünüyor sadece , beni bile kenara atıp odaklanıyor . Benim yüzümden niye geçemesin üzüldüğü mü var ? Aslında tek kelime yanlış söylesem bunu kendine dert edinirdi normalde .

Beni umursamıyor bile baksana . O kendini düşünüyor sadece , beni bile kenara atıp odaklanıyor . Benim yüzümden niye geçemesin üzüldüğü mü var ? Aslında tek kelime yanlış söylesem bunu kendine dert edinirdi normalde .
üzüldüğü yok tabi söylediklerinize göre
sonra geçemezse falan dire suçu size atar hiç şaşırmam :D

Hani dönse , bir uğraş içine girse bile zaten asla ya asla olmaz bitti son . Ama öyle bir uğraşa bile girmedi , bir hafta sonra İstanbul'a gidecem ona mı bekliyor diyorum . Şöyle karşıma çıkarsa o yüzü varsa sağlam tükürmek isterim .
Çok haklısın ona kamadın ya sen

Ayyy ilahiii :KK48: hiç güleceğim yoktu aynı kendimi gördüm :KK70: yanımda sanki adam melek melek :KK70: hatta ben espiriye vuruyorum artık şimdi ayrılıyoruz ya eve gidince yine aynı oduna dönme hiç değilse 1 gün böle devam ette tadını çıkartım diyorum :KK70: yok aşkım ben neden öle olayım sen merak etme vsvsvs :KK70: daha aradan 1 saat bile geçmeden aynısı oluyor mesaj yok arama yok arasam açmaz çalışıyorum der D: Te Allahım yarabbım
Yalnız değilmişim demek ki :)
Bende denedim ayrıldım, olmadı. Böylede olmuyor. Hayırlısı artık

Yalnız değilmişim demek ki :)
Bende denedim ayrıldım, olmadı. Böylede olmuyor. Hayırlısı artık

Evet inanın bende aynı durumdayım :( Allaha her gece yalvariyordum nasibim değilse nasibim olsun diye artık tek istediğim acı çekmeden onu kafamdan atmak :( karşıma biri çıksa bende unutsam onu .. bende mutlu olsam artık değer görsem aradigimda ulaşabilsem verdiğim değerin karşılığını görsem Allahım büyüksün ne diyim başka :(

Merhaba kıymetli hanımlar ! Hemen uzatmadan kısaca anlatacağım.Geçenlerde konu açmıştım ileride evliliği düşündüm adam bana günlerce mesaj atmıyor , aramıyor diye. Bir kişi demişti ki yakında buraya ayrıldık diye konu açacaksın diye gülmüştüm . Sahiden de dediği gibi oldu. Ayrıldık ama ondan dahi haberi yok. Sabah numarasını vs her şeyi sildim . Sınav haftasında dedim ki yok gibisin , nerelerdesin çok mu yoğunsun hemen çok dersim var, bunaldım dedi . Ve hala mesaj atmıyor , biraz vicdan azabı da çekmiyor değilim dün ağlamaktan gözlerim şişti. İlk defa biri için gözyaşı döktüm . Normalde ilgili birisi ama , beklediğim tabi ki de saatlerce konuşalım değil , çok anlayışlıyım . Günlerdir atmıyor , yazmıyor ee be adam bir kaç saniyende mi yok " aklımdasın canım" yazmak . Nasıl iyi ettim mi ? Böyle mi olmak lazım. Beklentim yok vallahi , bu ufacık şeyi dahi bana çok gördü . Şimdi yoluma güller serse ne yazar ? Telafisini yaparım diyor sürekli , ama çiçek zamanında sulanmalı. Lütfen bir şeyler söyleyin içime kapanığım sadece buraya yazabiliyorum . Sınavlarını etkilemek istemem , vicdanım sızlar , en iyisi sessizce veda...:cry::cry:
sevgi alışverişi varmıydı, yoksa yaptığınız kapris mi, adam hep miböyleydibilemedim ne diyeceğimi

Yazının yarısını okudum hemen oha brn dedim ve suan yazıyorum bende buraya bi kac gun once bu konuyu actım ve ertesi aksam anında bitirdim suclu oldugunu bildigi icin bisey de diyemedi ben baskasından suphelenmistim ilgisizde ve ayrıldıktan 3 gun sonra eski hayatına geri dondugunu gordum partiler kızlar yakınlasma olmasa bile sosyal ve etrafında cok kız olan birisiydi fotograflar falan ilgisizliginden sogumustum artık sabır kalmadı bitirdim onceden o fotografları gorsem sabaha kadar gozume uyku girmezdi ama şimdi gram üzülmüyorum ve kafam cok rahat

Merhaba kıymetli hanımlar ! Hemen uzatmadan kısaca anlatacağım.Geçenlerde konu açmıştım ileride evliliği düşündüm adam bana günlerce mesaj atmıyor , aramıyor diye. Bir kişi demişti ki yakında buraya ayrıldık diye konu açacaksın diye gülmüştüm . Sahiden de dediği gibi oldu. Ayrıldık ama ondan dahi haberi yok. Sabah numarasını vs her şeyi sildim . Sınav haftasında dedim ki yok gibisin , nerelerdesin çok mu yoğunsun hemen çok dersim var, bunaldım dedi . Ve hala mesaj atmıyor , biraz vicdan azabı da çekmiyor değilim dün ağlamaktan gözlerim şişti. İlk defa biri için gözyaşı döktüm . Normalde ilgili birisi ama , beklediğim tabi ki de saatlerce konuşalım değil , çok anlayışlıyım . Günlerdir atmıyor , yazmıyor ee be adam bir kaç saniyende mi yok " aklımdasın canım" yazmak . Nasıl iyi ettim mi ? Böyle mi olmak lazım. Beklentim yok vallahi , bu ufacık şeyi dahi bana çok gördü . Şimdi yoluma güller serse ne yazar ? Telafisini yaparım diyor sürekli , ama çiçek zamanında sulanmalı. Lütfen bir şeyler söyleyin içime kapanığım sadece buraya yazabiliyorum . Sınavlarını etkilemek istemem , vicdanım sızlar , en iyisi sessizce veda...:cry::cry:
Oncelıklerı arasına gırmıyosunuz..olay bu bana kalırsa

Bana sadece iyi geceler yazıyordu o kadar . Son zamanlar da onu dahi atmadı . Günlerce hemde . Senin ki yine 8 de fırsat buluyor . Ya ben İnan ki şuan çok kötüyüm . Ağız dolusu küfür etmek istiyorum, kibarlığımı bir kenara koyup valla ona:KK62: . Seni sevdiğine inanıyor musun ? Ne sıklıkla konuşuyorsun , buluşuyorsun ?
Yok samımı degıl..gerçekten seven bu kadar uzak duramaz....belkı de oynadı sızı yedekte tuttu

Back
X