- 18 Temmuz 2007
- 779
- 761
- 628
- 44
- Konu Sahibi PapatyaliHatun
-
Sevgili papatyali cumlelerinde oyle yakarislar gordum ki sessiz sessiz. Kelime altlarina gizlenmiş ümitler umutlar. Bazen insanlar kendilerine bile itiraf edemezler.yuzlesemezler. erkek arkadaşından beklentin cok normal ve yerinde.yapilmamasi anormal olurdu. Fazla anlayisli olmanada luzum yok. Gun 24 saat senin istediğin 5 dk. Hesap ortada .ayrilmakla dogru karar almissin.cunku sana yemin edebilirimki hic kimse ama hic kimse bir seyi isterse engel sebep bilmez. Erkek ark.yapma papatyali bumu askin sevgin.derslerim var anlayisli olabilirdin bana karsi dese kendini suclayacak keske anlayisli olsaydim diyecek gibi hissettiriyorsun bana. Silik iliskide bu bile aksiyon renk gibi geldi sana. Bizlerin yorum yapmasi bile.ahhh ahhh eskiler geldi aklima. Sakin uzulme ve dönmeBitti . Mesaj attım , içimi döktüm veda ettim mesajımı anında gördü ve cevap yok. Artık bir şey beni ilgilendirmiyor .
Mesajını okuyunca ağladım. Sessiz sessiz bağırıp çağırmadan içime akıttım . Normalde dağıtırdım, her şeyi birbirine katardım. Ama sessiz sedasız kaldım ...İçim yanıyor içim.Sevgili papatyali cumlelerinde oyle yakarislar gordum ki sessiz sessiz. Kelime altlarina gizlenmiş ümitler umutlar. Bazen insanlar kendilerine bile itiraf edemezler.yuzlesemezler. erkek arkadaşından beklentin cok normal ve yerinde.yapilmamasi anormal olurdu. Fazla anlayisli olmanada luzum yok. Gun 24 saat senin istediğin 5 dk. Hesap ortada .ayrilmakla dogru karar almissin.cunku sana yemin edebilirimki hic kimse ama hic kimse bir seyi isterse engel sebep bilmez. Erkek ark.yapma papatyali bumu askin sevgin.derslerim var anlayisli olabilirdin bana karsi dese kendini suclayacak keske anlayisli olsaydim diyecek gibi hissettiriyorsun bana. Silik iliskide bu bile aksiyon renk gibi geldi sana. Bizlerin yorum yapmasi bile.ahhh ahhh eskiler geldi aklima. Sakin uzulme ve dönme
Teşekkür ederim cevabınız için :)bana sormadınız aslında ama ben de yazmak istedim :)
ben ayrılmazdım. bir önceki yorumumda yazmıştım, ben de dün oturup ilgisizlik konuşması yaptım erkek arkadaşımla.
ama böyle her gün arıyor soruyorsa çok da ilgisizlik değil bence bu. konuşma sıklığı ilk başlardaki gibi kalmaz tabi ki. herkes ilişkinin başında sabahlara kadar muhabbet ediyor :) sonra doğal olarak azalıyor bu. günde 1 telefon görüşmesi bana yeterli geliyor.
aradığında ne kadar konuşuyorsunuz mesela?
biz de günaydın naptın diye sormayız. boşver sen arkadaşlarını, benimle kıyaslaTeşekkür ederim cevabınız için :)
10/15 dakika kadar konuşuyoruz. Ben arkadaşlarımla kıyaslayınca çok çok az kalıyor. 24 saat iletişim hakimde onlar ya öyle de istemem de e bileyim bi günaydın hani naptın yaşıyor musun diye sorulmaz mı :)
Zamanla geçecek Can'ım.Bitti . Mesaj attım , içimi döktüm veda ettim mesajımı anında gördü ve cevap yok. Artık bir şey beni ilgilendirmiyor .
Hayatta hicbirsey vazgecilmez degildir papatyali. Yasin kac bilmiyorum ama tecrube ve bakis acisi olarak yasim sana telkinde bulunmak icin musait. Ne olur kelimelerinde davranislarinda istikrarli olmayan insanlar icin fazladan uzuntu yaşama. Bunu öğret kendine. Istikrar yoksa degisim baslamistir.ilk izlediğin gördüğün herseyde buhar olup ucup gitmistir. Seni arayip soran ilgilenen yaninda olan vaktini ayıran kiymet bilen birini bi sebepten kaybedersen iste o zaman otur geberene kadar agla. Ama boyle bir durumda değil. Hadi kahve yap kendine. Suslen. Odullendir kendini.Mesajını okuyunca ağladım. Sessiz sessiz bağırıp çağırmadan içime akıttım . Normalde dağıtırdım, her şeyi birbirine katardım. Ama sessiz sedasız kaldım ...İçim yanıyor içim.
Ee haberi yok mu şimdi çocuğun ayrıldığınızdan ..Merhaba kıymetli hanımlar ! Hemen uzatmadan kısaca anlatacağım.Geçenlerde konu açmıştım ileride evliliği düşündüm adam bana günlerce mesaj atmıyor , aramıyor diye. Bir kişi demişti ki yakında buraya ayrıldık diye konu açacaksın diye gülmüştüm . Sahiden de dediği gibi oldu. Ayrıldık ama ondan dahi haberi yok. Sabah numarasını vs her şeyi sildim . Sınav haftasında dedim ki yok gibisin , nerelerdesin çok mu yoğunsun hemen çok dersim var, bunaldım dedi . Ve hala mesaj atmıyor , biraz vicdan azabı da çekmiyor değilim dün ağlamaktan gözlerim şişti. İlk defa biri için gözyaşı döktüm . Normalde ilgili birisi ama , beklediğim tabi ki de saatlerce konuşalım değil , çok anlayışlıyım . Günlerdir atmıyor , yazmıyor ee be adam bir kaç saniyende mi yok " aklımdasın canım" yazmak . Nasıl iyi ettim mi ? Böyle mi olmak lazım. Beklentim yok vallahi , bu ufacık şeyi dahi bana çok gördü . Şimdi yoluma güller serse ne yazar ? Telafisini yaparım diyor sürekli , ama çiçek zamanında sulanmalı. Lütfen bir şeyler söyleyin içime kapanığım sadece buraya yazabiliyorum . Sınavlarını etkilemek istemem , vicdanım sızlar , en iyisi sessizce veda...
Oyle bir insan senin ayrıldik demenle cokta etkilenmezmiş gibi canım. Sana seven insan tuvalette yazar yine yazar demistim. Boşver hiç arayıp sorma bakalim dikkatini çekecek mi. Sende sıkma caninı baksana sevmiyormuş seni.Merhaba kıymetli hanımlar ! Hemen uzatmadan kısaca anlatacağım.Geçenlerde konu açmıştım ileride evliliği düşündüm adam bana günlerce mesaj atmıyor , aramıyor diye. Bir kişi demişti ki yakında buraya ayrıldık diye konu açacaksın diye gülmüştüm . Sahiden de dediği gibi oldu. Ayrıldık ama ondan dahi haberi yok. Sabah numarasını vs her şeyi sildim . Sınav haftasında dedim ki yok gibisin , nerelerdesin çok mu yoğunsun hemen çok dersim var, bunaldım dedi . Ve hala mesaj atmıyor , biraz vicdan azabı da çekmiyor değilim dün ağlamaktan gözlerim şişti. İlk defa biri için gözyaşı döktüm . Normalde ilgili birisi ama , beklediğim tabi ki de saatlerce konuşalım değil , çok anlayışlıyım . Günlerdir atmıyor , yazmıyor ee be adam bir kaç saniyende mi yok " aklımdasın canım" yazmak . Nasıl iyi ettim mi ? Böyle mi olmak lazım. Beklentim yok vallahi , bu ufacık şeyi dahi bana çok gördü . Şimdi yoluma güller serse ne yazar ? Telafisini yaparım diyor sürekli , ama çiçek zamanında sulanmalı. Lütfen bir şeyler söyleyin içime kapanığım sadece buraya yazabiliyorum . Sınavlarını etkilemek istemem , vicdanım sızlar , en iyisi sessizce veda...
Benim de kafamı kurcalıyor işte dedim ki abartıyor muyum . Biraz anlayış mı göstereyim , napayım erken mi davrandım acaba diye ? Sabırlı mı olayım . Şöyle bir şey 1 ay önce İstanbul'da görüştük çok iyidi hatta gidecem diye gözü doldu. 1 aydan fazla 1.5 aydır telefonda konuşmadık. Mesaj olarak ta günaydın akşam iyi geceler yazıyor adettendir diye , arada öyle mesajlaşıyorduk ama nadir . Günlerdir hiç bir türlü hiç bir şey yok sabrettim , sonra artık dayanamadım yok gibisin dedim , bunaldım zaten yeterince gibisinden bir şey sonra konuşalım yazmış . " Sonra "demek , bitsin işin bakacam duruma dedim . Yazmadı bir şey . Bir de uyarıyorum yani geçenlerde de böyle yaptı günlerce konuşmadı yoğun beyefendi 2 dk yok muydu dedim . Haklısın dedi , benden korkuyor mu ne sinirlenince susuyor benimle münakaşaya giremiyor . Durum böyle . Sen nasıl düşünüyorsun ne sıklıkla olmalı ?
yüzyüze olmayınca mesajla, telefonla ilişki götürmek hakikaten çok zor.
biz de normalde okul için birlikteyiz ama memleketler farklı, sömestra girildiği zaman görüşemiyoruz. o zaman konuşma mesajlaşma problemi bizde de fazlasıyla oluyor. geçen sene 1-2 gün konuşmadığımız olmuştu, ben mesaj atınca "müsait değilim" yazdı. bir sonraki mesajı ertesi gün geldi. halbuki müsait olunca yazmasını beklemiştim. o da "ben öyle bir şey demedim sana" diyip üste çıktı
bence uzakta olunduğu zaman gün içinde eğer mesajlaşılmıyorsa (ki çok normal) gece yatmadan konuşulmalı. 1-2 saat yazışmak. ya da gündüz atıyorum yarım saatliğine telefonda konuşmak. yeterli bence. tabi bunu öyle ödevmişçesine her gün saatim geldi dur yazayım gibi yapmamak gerek ama bilmiyorum ya. 1-2 saat yazışmak zor değil
Sanki zaten ortada bir ilişki yokmuş o boşken sizle takılıyor gibiMerhaba kıymetli hanımlar ! Hemen uzatmadan kısaca anlatacağım.Geçenlerde konu açmıştım ileride evliliği düşündüm adam bana günlerce mesaj atmıyor , aramıyor diye. Bir kişi demişti ki yakında buraya ayrıldık diye konu açacaksın diye gülmüştüm . Sahiden de dediği gibi oldu. Ayrıldık ama ondan dahi haberi yok. Sabah numarasını vs her şeyi sildim . Sınav haftasında dedim ki yok gibisin , nerelerdesin çok mu yoğunsun hemen çok dersim var, bunaldım dedi . Ve hala mesaj atmıyor , biraz vicdan azabı da çekmiyor değilim dün ağlamaktan gözlerim şişti. İlk defa biri için gözyaşı döktüm . Normalde ilgili birisi ama , beklediğim tabi ki de saatlerce konuşalım değil , çok anlayışlıyım . Günlerdir atmıyor , yazmıyor ee be adam bir kaç saniyende mi yok " aklımdasın canım" yazmak . Nasıl iyi ettim mi ? Böyle mi olmak lazım. Beklentim yok vallahi , bu ufacık şeyi dahi bana çok gördü . Şimdi yoluma güller serse ne yazar ? Telafisini yaparım diyor sürekli , ama çiçek zamanında sulanmalı. Lütfen bir şeyler söyleyin içime kapanığım sadece buraya yazabiliyorum . Sınavlarını etkilemek istemem , vicdanım sızlar , en iyisi sessizce veda...
benimkinin bahanesi yok onu söyleyeyim de. yani durum başka, ilgisizlik kastım da başka başka olaylar. geçelim onukesinlikle konuşma sıklıklarınız çok az. ne olursa olsun, ne yapıyor olursa olsun, iki sevgilinin konuşma sıklığı ''gün'' değil ''saat'' olmalı !
'' x günde bi konuşuyoruz'' değil, ''x saatte bir konuşuyoruz'' diyebilmelisiniz.
konu sahibi en doğrusunu yaptın. bi kere hepsini geçtim, gün içinde sevdiğinin sesini duymadan, onun ne yaptığını sorup öğrenmeden, nasıl derslerine odaklanabiliyor? nasıl motive oluyor?
ben olamam mesela. hiç zor değil, telefon açıp 5 dk konuşup ''napıyosun hayatım, özledim seni, günün nasıl, neler yaptın, ben de şunu şunu yapıyorum, ders çalışacağım, görüşürüz''
5 dk bile sürmez. ondan sonra oturur çalışırsın, 5 dk telefonda konuştuysan o zaman normalde çalışacağından 5 dk fazla çalışırsın!
ya da tuvalete girmiyor mu bu adamlar? afedersiniz de, klozette otururken bile mesaj yazabilirler.
ya da yatağa yatınca ertesi gün için saat kurmuyorlar mı? o arada da bi kaç cümle yazıp öyle uyuyabilirler.
ba-ha-ne herşey! hem de saçma ve geçersiz bahaneler.
konu sahibi hele seninki, teyzeye vakit var, diksiyon bilmem neyi için arkadaşlara vakit var, ama sana yok?
teyzesi cevap verene kadar onun sohbetinden çıkıp sana iki kelime yazması zor mu?
belki de başkasıyla konuşuyor. ekran görüntüsü istesen rahatlıkla atabilir miydi acaba. sanmıyorum.
o yüzden önüne bak, kendine odaklan, yolundaki dikenleri, engelleri temizle ki, yeni fırsatlara yürüyebil. ki dikenin birini temizlemişsin zaten.
varken bile yokluğunu yaşatmış sana, bırak bari adı ''var'' olmasın.
Dünkü mesajımı bile hemen gördü ve cevap yok. Kırıldım , döküldüm . Ayaklarım sağlam yere basıcak , daha fazla , güçlü olacağım böyle üstesinden gelecem . Yorumun için teşekkürler canım benim .kesinlikle konuşma sıklıklarınız çok az. ne olursa olsun, ne yapıyor olursa olsun, iki sevgilinin konuşma sıklığı ''gün'' değil ''saat'' olmalı !
'' x günde bi konuşuyoruz'' değil, ''x saatte bir konuşuyoruz'' diyebilmelisiniz.
konu sahibi en doğrusunu yaptın. bi kere hepsini geçtim, gün içinde sevdiğinin sesini duymadan, onun ne yaptığını sorup öğrenmeden, nasıl derslerine odaklanabiliyor? nasıl motive oluyor?
ben olamam mesela. hiç zor değil, telefon açıp 5 dk konuşup ''napıyosun hayatım, özledim seni, günün nasıl, neler yaptın, ben de şunu şunu yapıyorum, ders çalışacağım, görüşürüz''
5 dk bile sürmez. ondan sonra oturur çalışırsın, 5 dk telefonda konuştuysan o zaman normalde çalışacağından 5 dk fazla çalışırsın!
ya da tuvalete girmiyor mu bu adamlar? afedersiniz de, klozette otururken bile mesaj yazabilirler.
ya da yatağa yatınca ertesi gün için saat kurmuyorlar mı? o arada da bi kaç cümle yazıp öyle uyuyabilirler.
ba-ha-ne herşey! hem de saçma ve geçersiz bahaneler.
konu sahibi hele seninki, teyzeye vakit var, diksiyon bilmem neyi için arkadaşlara vakit var, ama sana yok?
teyzesi cevap verene kadar onun sohbetinden çıkıp sana iki kelime yazması zor mu?
belki de başkasıyla konuşuyor. ekran görüntüsü istesen rahatlıkla atabilir miydi acaba. sanmıyorum.
o yüzden önüne bak, kendine odaklan, yolundaki dikenleri, engelleri temizle ki, yeni fırsatlara yürüyebil. ki dikenin birini temizlemişsin zaten.
varken bile yokluğunu yaşatmış sana, bırak bari adı ''var'' olmasın.
Bir dahaki kışa sözlenecektik sözde. Gerçekten sözde kaldı.Kadınlar daha zayıf olmasına rağmen nasıl da tüm yük onlarda ama inanılır gibi değil.Sanki zaten ortada bir ilişki yokmuş o boşken sizle takılıyor gibi
Hani dönse , bir uğraş içine girse bile zaten asla ya asla olmaz bitti son . Ama öyle bir uğraşa bile girmedi , bir hafta sonra İstanbul'a gidecem ona mı bekliyor diyorum . Şöyle karşıma çıkarsa o yüzü varsa sağlam tükürmek isterim .İyi etmişsin bakalım ne zaman dönecek sana yada dönecek mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?