Sonlandırdım ve bitti !

Bitti . Mesaj attım , içimi döktüm veda ettim mesajımı anında gördü ve cevap yok. Artık bir şey beni ilgilendirmiyor .
Sevgili papatyali cumlelerinde oyle yakarislar gordum ki sessiz sessiz. Kelime altlarina gizlenmiş ümitler umutlar. Bazen insanlar kendilerine bile itiraf edemezler.yuzlesemezler. erkek arkadaşından beklentin cok normal ve yerinde.yapilmamasi anormal olurdu. Fazla anlayisli olmanada luzum yok. Gun 24 saat senin istediğin 5 dk. Hesap ortada .ayrilmakla dogru karar almissin.cunku sana yemin edebilirimki hic kimse ama hic kimse bir seyi isterse engel sebep bilmez. Erkek ark.yapma papatyali bumu askin sevgin.derslerim var anlayisli olabilirdin bana karsi dese kendini suclayacak keske anlayisli olsaydim diyecek gibi hissettiriyorsun bana. Silik iliskide bu bile aksiyon renk gibi geldi sana. Bizlerin yorum yapmasi bile.ahhh ahhh eskiler geldi aklima. Sakin uzulme ve dönme

Bundan bir tanede bende vardı o yogunum vs bahane. Altında illa ki başka sorun var. Bitirmekle iyi yapmışsın. Ben zamanında 99 kere ayrılıp 99 kere barışmıştım bitirmekle iyi cesaret göstermissin, insanın ruh sağlığı bozuluyo çünkü.

Mesajını okuyunca ağladım. Sessiz sessiz bağırıp çağırmadan içime akıttım . Normalde dağıtırdım, her şeyi birbirine katardım. Ama sessiz sedasız kaldım ...İçim yanıyor içim.

Teşekkür ederim cevabınız için :)
10/15 dakika kadar konuşuyoruz. Ben arkadaşlarımla kıyaslayınca çok çok az kalıyor. 24 saat iletişim hakimde onlar ya öyle de istemem de e bileyim bi günaydın hani naptın yaşıyor musun diye sorulmaz mı :)

biz de günaydın naptın diye sormayız. boşver sen arkadaşlarını, benimle kıyasla

Mesajını okuyunca ağladım. Sessiz sessiz bağırıp çağırmadan içime akıttım . Normalde dağıtırdım, her şeyi birbirine katardım. Ama sessiz sedasız kaldım ...İçim yanıyor içim.
Hayatta hicbirsey vazgecilmez degildir papatyali. Yasin kac bilmiyorum ama tecrube ve bakis acisi olarak yasim sana telkinde bulunmak icin musait. Ne olur kelimelerinde davranislarinda istikrarli olmayan insanlar icin fazladan uzuntu yaşama. Bunu öğret kendine. Istikrar yoksa degisim baslamistir.ilk izlediğin gördüğün herseyde buhar olup ucup gitmistir. Seni arayip soran ilgilenen yaninda olan vaktini ayıran kiymet bilen birini bi sebepten kaybedersen iste o zaman otur geberene kadar agla. Ama boyle bir durumda değil. Hadi kahve yap kendine. Suslen. Odullendir kendini.

amannnnnnn bahane ediyor iste bal gibi dersleri baskasini buldu onunla vakit geciriyor seni de kacirmamak icin cepte tutmaya calisiyor bir taraftanda dansoz denilir bunun gibilere hic gormedin mi.Ya da duymadin mi

Ee haberi yok mu şimdi çocuğun ayrıldığınızdan ..

İyi yapmışsın..
boşver..

Oyle bir insan senin ayrıldik demenle cokta etkilenmezmiş gibi canım. Sana seven insan tuvalette yazar yine yazar demistim. Boşver hiç arayıp sorma bakalim dikkatini çekecek mi. Sende sıkma caninı baksana sevmiyormuş seni.

İlgisiz erkek yok sevmeyen erkek var.
Bunu unutmayın.

Bunlar ayrılalım da diyemiyor öyle süründürüyor karşı tarafı.
Sevmek dilde olmaz sadece. Bunu insanlar ilgileriyle belli eder.
Hiç arkana dönüp bakma bir daha o yüzden.
Asla güven olmaz böyle birine.

kesinlikle konuşma sıklıklarınız çok az. ne olursa olsun, ne yapıyor olursa olsun, iki sevgilinin konuşma sıklığı ''gün'' değil ''saat'' olmalı !

'' x günde bi konuşuyoruz'' değil, ''x saatte bir konuşuyoruz'' diyebilmelisiniz.

konu sahibi en doğrusunu yaptın. bi kere hepsini geçtim, gün içinde sevdiğinin sesini duymadan, onun ne yaptığını sorup öğrenmeden, nasıl derslerine odaklanabiliyor? nasıl motive oluyor?

ben olamam mesela. hiç zor değil, telefon açıp 5 dk konuşup ''napıyosun hayatım, özledim seni, günün nasıl, neler yaptın, ben de şunu şunu yapıyorum, ders çalışacağım, görüşürüz''

5 dk bile sürmez. ondan sonra oturur çalışırsın, 5 dk telefonda konuştuysan o zaman normalde çalışacağından 5 dk fazla çalışırsın!

ya da tuvalete girmiyor mu bu adamlar? afedersiniz de, klozette otururken bile mesaj yazabilirler.

ya da yatağa yatınca ertesi gün için saat kurmuyorlar mı? o arada da bi kaç cümle yazıp öyle uyuyabilirler.

ba-ha-ne herşey! hem de saçma ve geçersiz bahaneler.

konu sahibi hele seninki, teyzeye vakit var, diksiyon bilmem neyi için arkadaşlara vakit var, ama sana yok?

teyzesi cevap verene kadar onun sohbetinden çıkıp sana iki kelime yazması zor mu?

belki de başkasıyla konuşuyor. ekran görüntüsü istesen rahatlıkla atabilir miydi acaba. sanmıyorum.

o yüzden önüne bak, kendine odaklan, yolundaki dikenleri, engelleri temizle ki, yeni fırsatlara yürüyebil. ki dikenin birini temizlemişsin zaten.

varken bile yokluğunu yaşatmış sana, bırak bari adı ''var'' olmasın.

Sanki zaten ortada bir ilişki yokmuş o boşken sizle takılıyor gibi

benimkinin bahanesi yok onu söyleyeyim de. yani durum başka, ilgisizlik kastım da başka başka olaylar. geçelim onu

katılmıyorum. ille de gün içinde aramaya ne gerek var? bir gün ararsın iki gün ararsın. bi şey konuşulmayacaksa "sesini duyayım" modu saçma geliyor.

ben gün içinde sevdiğimin sesini duymadan derslerime motive olabiliyorum? o kadar da uç bir şey değil

gece oldu mu işleriniz bitti mi araşırsınız konuşursunuz. yeterli işte

Dünkü mesajımı bile hemen gördü ve cevap yok. Kırıldım , döküldüm . Ayaklarım sağlam yere basıcak , daha fazla , güçlü olacağım böyle üstesinden gelecem . Yorumun için teşekkürler canım benim .

İyi etmişsin bakalım ne zaman dönecek sana yada dönecek mi
Hani dönse , bir uğraş içine girse bile zaten asla ya asla olmaz bitti son . Ama öyle bir uğraşa bile girmedi , bir hafta sonra İstanbul'a gidecem ona mı bekliyor diyorum . Şöyle karşıma çıkarsa o yüzü varsa sağlam tükürmek isterim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…