Sonlandırdım ve bitti !

PapatyaliHatun

Zeynep
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2016
128
113
18
Merhaba kıymetli hanımlar ! Hemen uzatmadan kısaca anlatacağım.Geçenlerde konu açmıştım ileride evliliği düşündüm adam bana günlerce mesaj atmıyor , aramıyor diye. Bir kişi demişti ki yakında buraya ayrıldık diye konu açacaksın diye gülmüştüm . Sahiden de dediği gibi oldu. Ayrıldık ama ondan dahi haberi yok. Sabah numarasını vs her şeyi sildim . Sınav haftasında dedim ki yok gibisin , nerelerdesin çok mu yoğunsun hemen çok dersim var, bunaldım dedi . Ve hala mesaj atmıyor , biraz vicdan azabı da çekmiyor değilim dün ağlamaktan gözlerim şişti. İlk defa biri için gözyaşı döktüm . Normalde ilgili birisi ama , beklediğim tabi ki de saatlerce konuşalım değil , çok anlayışlıyım . Günlerdir atmıyor , yazmıyor ee be adam bir kaç saniyende mi yok " aklımdasın canım" yazmak . Nasıl iyi ettim mi ? Böyle mi olmak lazım. Beklentim yok vallahi , bu ufacık şeyi dahi bana çok gördü . Şimdi yoluma güller serse ne yazar ? Telafisini yaparım diyor sürekli , ama çiçek zamanında sulanmalı. Lütfen bir şeyler söyleyin içime kapanığım sadece buraya yazabiliyorum . Sınavlarını etkilemek istemem , vicdanım sızlar , en iyisi sessizce veda...

Cok iyi olmuş. Beyefendinin kafasına eser de bi aramaya kalkarsa görür sınav haftası triplerini. Arkadaş biz de yoğun sınavlar gecirdik ama sevgilimizi kenarda bekletip hayattan kopmadık. O adamdan sana hayır gelmezmiş canım önüne bak sen

Şimdi baksın sınavlarına , zaten zahmet edip bakarsa anlar onu rehberden her yerden sildiğimi , sorarsa bir kaç kelimeyle anlatıcam. Ayıpsız ayrılalım .
Madem o kadar düşüncelisin,lütfen önce kendini düşün.
Sen bak sınavlarına,hepsine sıkı çalış.
Sonra anlarsa, beyefendiye öyle ilişkiye böyle ayrılık dersin.

Ay koptum vallane yazikki başkalarını düşünmekten kendimize sıra gelmiyor canim ben konu sahibini çok iyi anlıyorum çünkü bende ayni dusunuyodum aynısı basima da geldi

Benim de var bende son senedeyim , bitecek . Ama onu düşünmekten kendimi veremiyorum , çıldırıyorum . Aynen dediğini diyeceğim tatlım sağol .

şu ilgisizlik meselesi benim kafamı da kurcalıyor birkaç gündür.
ne sıklıkla görüşüp telefonda konuşuyordunuz mesela?
biz de oturup ilgisizlik konuşması yaptık. ben mi abartıyorum onu merak ediyorum aslında

Vicdan azabı çekecek bişi yok adamın umrunda olsa arar msj atardı beni aramıyorsn bu saattn sonra sen yoluna ben yoluma die msj at bak bakim ne oluo o msja ya tamam die cvp gelir yada hiç gelmez.dene ve gör

Benim de kafamı kurcalıyor işte dedim ki abartıyor muyum . Biraz anlayış mı göstereyim , napayım erken mi davrandım acaba diye ? Sabırlı mı olayım . Şöyle bir şey 1 ay önce İstanbul'da görüştük çok iyidi hatta gidecem diye gözü doldu. 1 aydan fazla 1.5 aydır telefonda konuşmadık. Mesaj olarak ta günaydın akşam iyi geceler yazıyor adettendir diye , arada öyle mesajlaşıyorduk ama nadir . Günlerdir hiç bir türlü hiç bir şey yok sabrettim , sonra artık dayanamadım yok gibisin dedim , bunaldım zaten yeterince gibisinden bir şey sonra konuşalım yazmış . " Sonra "demek , bitsin işin bakacam duruma dedim . Yazmadı bir şey . Bir de uyarıyorum yani geçenlerde de böyle yaptı günlerce konuşmadı yoğun beyefendi 2 dk yok muydu dedim . Haklısın dedi , benden korkuyor mu ne sinirlenince susuyor benimle münakaşaya giremiyor . Durum böyle . Sen nasıl düşünüyorsun ne sıklıkla olmalı ?

bende hiç anlamıyorum vakit bulamamayı ya hu tuvalete gittiğinde eline telefonu alıp canım aşkım yazıp hal hatır sormak yaşam belirtisi vermek bu kadar mı zor yaşa hayatını boşa stres yapma önüne kimbilir kimler çıkacak istenildiği kadar yoğun olunsun sınav olsun ilişkinin bir ağırlığı olmalı sorumluluk olmalı.. ha dese aşkım bu aralar yoğunum aklım sende ama yazamazsam kızma diye beklersin ama adam bir şey söylemeden iletişimi kesiyorsa sorun ararım...

o ne be öyle ne biçim ilişki sabah akşam iyi günler dilekleriyle ilişki mi olur çok komik bir adammış. kurtulmuşsunuz vesselam. ben olsam bir de her yerden engellerdim ki numarasını falan anlasın ulaşılamamak nasıl oluyor..

uzaktasınız sanırım bir birinizden.. bu yazınızdan acaba onun hayatında başkası mı var dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…