- 4 Kasım 2016
- 128
- 113
- 18
- Konu Sahibi PapatyaliHatun
-
Şimdi baksın sınavlarına , zaten zahmet edip bakarsa anlar onu rehberden her yerden sildiğimi , sorarsa bir kaç kelimeyle anlatıcam. Ayıpsız ayrılalım .Adama niye söylemiyorsun?
Madem o kadar düşüncelisin,lütfen önce kendini düşün.Şimdi baksın sınavlarına , zaten zahmet edip bakarsa anlar onu rehberden her yerden sildiğimi , sorarsa bir kaç kelimeyle anlatıcam. Ayıpsız ayrılalım .
Ay koptum vallaMadem o kadar düşüncelisin,lütfen önce kendini düşün.
Sen bak sınavlarına,hepsine sıkı çalış.
Sonra anlarsa, beyefendiye öyle ilişkiye böyle ayrılıkdersin.
Benim de var bende son senedeyim , bitecek . Ama onu düşünmekten kendimi veremiyorum , çıldırıyorum . Aynen dediğini diyeceğim tatlım sağol .Madem o kadar düşüncelisin,lütfen önce kendini düşün.
Sen bak sınavlarına,hepsine sıkı çalış.
Sonra anlarsa, beyefendiye öyle ilişkiye böyle ayrılıkdersin.
Benim de kafamı kurcalıyor işte dedim ki abartıyor muyum . Biraz anlayış mı göstereyim , napayım erken mi davrandım acaba diye ? Sabırlı mı olayım . Şöyle bir şey 1 ay önce İstanbul'da görüştük çok iyidi hatta gidecem diye gözü doldu. 1 aydan fazla 1.5 aydır telefonda konuşmadık. Mesaj olarak ta günaydın akşam iyi geceler yazıyor adettendir diye , arada öyle mesajlaşıyorduk ama nadir . Günlerdir hiç bir türlü hiç bir şey yok sabrettim , sonra artık dayanamadım yok gibisin dedim , bunaldım zaten yeterince gibisinden bir şey sonra konuşalım yazmış . " Sonra "demek , bitsin işin bakacam duruma dedim . Yazmadı bir şey . Bir de uyarıyorum yani geçenlerde de böyle yaptı günlerce konuşmadı yoğun beyefendi 2 dk yok muydu dedim . Haklısın dedi , benden korkuyor mu ne sinirlenince susuyor benimle münakaşaya giremiyor . Durum böyle . Sen nasıl düşünüyorsun ne sıklıkla olmalı ?şu ilgisizlik meselesi benim kafamı da kurcalıyor birkaç gündür.
ne sıklıkla görüşüp telefonda konuşuyordunuz mesela?
biz de oturup ilgisizlik konuşması yaptık. ben mi abartıyorum onu merak ediyorum aslında
Tavsiyelerinizi dikkate alıyorum bir bir şekerim . Boşa yazmazsınız banaHatırladım konunu keşke dedim ayrılsa ama ayrılamayacak ki. Valla iyi yapmışsın ben bile rahatladım. Öyle iş olmaz çünkü.
uzaktasınız sanırım bir birinizden.. bu yazınızdan acaba onun hayatında başkası mı var dedimBenim de kafamı kurcalıyor işte dedim ki abartıyor muyum . Biraz anlayış mı göstereyim , napayım erken mi davrandım acaba diye ? Sabırlı mı olayım . Şöyle bir şey 1 ay önce İstanbul'da görüştük çok iyidi hatta gidecem diye gözü doldu. 1 aydan fazla 1.5 aydır telefonda konuşmadık. Mesaj olarak ta günaydın akşam iyi geceler yazıyor adettendir diye , arada öyle mesajlaşıyorduk ama nadir . Günlerdir hiç bir türlü hiç bir şey yok sabrettim , sonra artık dayanamadım yok gibisin dedim , bunaldım zaten yeterince gibisinden bir şey sonra konuşalım yazmış . " Sonra "demek , bitsin işin bakacam duruma dedim . Yazmadı bir şey . Bir de uyarıyorum yani geçenlerde de böyle yaptı günlerce konuşmadı yoğun beyefendi 2 dk yok muydu dedim . Haklısın dedi , benden korkuyor mu ne sinirlenince susuyor benimle münakaşaya giremiyor . Durum böyle . Sen nasıl düşünüyorsun ne sıklıkla olmalı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?