- 23 Ocak 2013
- 8.104
- 10.539
- 248
- Konu Sahibi PapatyaliHatun
-
Ona benden başka kim bakacak ya , tip desen bir şey desen yok . Fıstık gibiyim ona bakmışım .uzaktasınız sanırım bir birinizden.. bu yazınızdan acaba onun hayatında başkası mı var dedim
Tavsiyelerinizi dikkate alıyorum bir bir şekerim . Boşa yazmazsınız banatecrübeli insanlardan öğrenmek istiyorum.
Veteriner hekim. Ve üniversitede öğretim üyesi olmak için çalışıyor .ne okuyor arkadaş bu kadar yoğun?
bence ilgisi başkasına kaymıştır çoktan ayrıldığın iyi olmuş
yüzyüze olmayınca mesajla, telefonla ilişki götürmek hakikaten çok zor.Benim de kafamı kurcalıyor işte dedim ki abartıyor muyum . Biraz anlayış mı göstereyim , napayım erken mi davrandım acaba diye ? Sabırlı mı olayım . Şöyle bir şey 1 ay önce İstanbul'da görüştük çok iyidi hatta gidecem diye gözü doldu. 1 aydan fazla 1.5 aydır telefonda konuşmadık. Mesaj olarak ta günaydın akşam iyi geceler yazıyor adettendir diye , arada öyle mesajlaşıyorduk ama nadir . Günlerdir hiç bir türlü hiç bir şey yok sabrettim , sonra artık dayanamadım yok gibisin dedim , bunaldım zaten yeterince gibisinden bir şey sonra konuşalım yazmış . " Sonra "demek , bitsin işin bakacam duruma dedim . Yazmadı bir şey . Bir de uyarıyorum yani geçenlerde de böyle yaptı günlerce konuşmadı yoğun beyefendi 2 dk yok muydu dedim . Haklısın dedi , benden korkuyor mu ne sinirlenince susuyor benimle münakaşaya giremiyor . Durum böyle . Sen nasıl düşünüyorsun ne sıklıkla olmalı ?
boşverip önüne bak. hayırlısı olduğu zaman seni bulurMerhaba kıymetli hanımlar ! Hemen uzatmadan kısaca anlatacağım.Geçenlerde konu açmıştım ileride evliliği düşündüm adam bana günlerce mesaj atmıyor , aramıyor diye. Bir kişi demişti ki yakında buraya ayrıldık diye konu açacaksın diye gülmüştüm . Sahiden de dediği gibi oldu. Ayrıldık ama ondan dahi haberi yok. Sabah numarasını vs her şeyi sildim . Sınav haftasında dedim ki yok gibisin , nerelerdesin çok mu yoğunsun hemen çok dersim var, bunaldım dedi . Ve hala mesaj atmıyor , biraz vicdan azabı da çekmiyor değilim dün ağlamaktan gözlerim şişti. İlk defa biri için gözyaşı döktüm . Normalde ilgili birisi ama , beklediğim tabi ki de saatlerce konuşalım değil , çok anlayışlıyım . Günlerdir atmıyor , yazmıyor ee be adam bir kaç saniyende mi yok " aklımdasın canım" yazmak . Nasıl iyi ettim mi ? Böyle mi olmak lazım. Beklentim yok vallahi , bu ufacık şeyi dahi bana çok gördü . Şimdi yoluma güller serse ne yazar ? Telafisini yaparım diyor sürekli , ama çiçek zamanında sulanmalı. Lütfen bir şeyler söyleyin içime kapanığım sadece buraya yazabiliyorum . Sınavlarını etkilemek istemem , vicdanım sızlar , en iyisi sessizce veda...
Veteriner hekim. Ve üniversitede öğretim üyesi olmak için çalışıyor .
aman iyi yapmıssın duyarsız adam kadını delırtırMerhaba kıymetli hanımlar ! Hemen uzatmadan kısaca anlatacağım.Geçenlerde konu açmıştım ileride evliliği düşündüm adam bana günlerce mesaj atmıyor , aramıyor diye. Bir kişi demişti ki yakında buraya ayrıldık diye konu açacaksın diye gülmüştüm . Sahiden de dediği gibi oldu. Ayrıldık ama ondan dahi haberi yok. Sabah numarasını vs her şeyi sildim . Sınav haftasında dedim ki yok gibisin , nerelerdesin çok mu yoğunsun hemen çok dersim var, bunaldım dedi . Ve hala mesaj atmıyor , biraz vicdan azabı da çekmiyor değilim dün ağlamaktan gözlerim şişti. İlk defa biri için gözyaşı döktüm . Normalde ilgili birisi ama , beklediğim tabi ki de saatlerce konuşalım değil , çok anlayışlıyım . Günlerdir atmıyor , yazmıyor ee be adam bir kaç saniyende mi yok " aklımdasın canım" yazmak . Nasıl iyi ettim mi ? Böyle mi olmak lazım. Beklentim yok vallahi , bu ufacık şeyi dahi bana çok gördü . Şimdi yoluma güller serse ne yazar ? Telafisini yaparım diyor sürekli , ama çiçek zamanında sulanmalı. Lütfen bir şeyler söyleyin içime kapanığım sadece buraya yazabiliyorum . Sınavlarını etkilemek istemem , vicdanım sızlar , en iyisi sessizce veda...
Sana kaçan kovalanir yazmıştım biraz daha bekle canım hersey yoluna girecek bence ıı yapmışsın bu aradaMerhaba kıymetli hanımlar ! Hemen uzatmadan kısaca anlatacağım.Geçenlerde konu açmıştım ileride evliliği düşündüm adam bana günlerce mesaj atmıyor , aramıyor diye. Bir kişi demişti ki yakında buraya ayrıldık diye konu açacaksın diye gülmüştüm . Sahiden de dediği gibi oldu. Ayrıldık ama ondan dahi haberi yok. Sabah numarasını vs her şeyi sildim . Sınav haftasında dedim ki yok gibisin , nerelerdesin çok mu yoğunsun hemen çok dersim var, bunaldım dedi . Ve hala mesaj atmıyor , biraz vicdan azabı da çekmiyor değilim dün ağlamaktan gözlerim şişti. İlk defa biri için gözyaşı döktüm . Normalde ilgili birisi ama , beklediğim tabi ki de saatlerce konuşalım değil , çok anlayışlıyım . Günlerdir atmıyor , yazmıyor ee be adam bir kaç saniyende mi yok " aklımdasın canım" yazmak . Nasıl iyi ettim mi ? Böyle mi olmak lazım. Beklentim yok vallahi , bu ufacık şeyi dahi bana çok gördü . Şimdi yoluma güller serse ne yazar ? Telafisini yaparım diyor sürekli , ama çiçek zamanında sulanmalı. Lütfen bir şeyler söyleyin içime kapanığım sadece buraya yazabiliyorum . Sınavlarını etkilemek istemem , vicdanım sızlar , en iyisi sessizce veda...
Şuan baktım hala farketmedi . Şaka gibi değil mi ya !Ayrıldığını bile farketmeyecek emin ol. Zerre umurunda değilsin elinin altında tutmak istiyor o kadar.
Yok birçoğumuza göre şaka gibi değil işte. Sen gerçekleri görmek istememiş birlikteliğnize çok anlam yüklemissin. Yaşın küçük anlamamışolabilirsin belki diyeceğim ama 1,5 aydır telefonla konuşmamak nedir? Hiç mi sormadın kendine.Şuan baktım hala farketmedi . Şaka gibi değil mi ya !
Bir kere sadece 5 dk müsaitsen konuşalım dedi bende müsait değildim , o kadar sadece . Ailemle tanışmak istedi , beni de tanıştıracaktı . Bitmesini bekledi okullarımızın . Hatta bir kaç gün sonra tekrar buluşacaktık , sabırsızlıkla bekliyorum seni diyor. Heyecanlanıyordu , plan yapıyordu . Bunlar beni yanıltıyordu işte . İnsan durup dışardan bakınca anlıyor onun için size danışıyorum canım.Yok birçoğumuza göre şaka gibi değil işte. Sen gerçekleri görmek istememiş birlikteliğnize çok anlam yüklemissin. Yaşın küçük anlamamışolabilirsin belki diyeceğim ama 1,5 aydır telefonla konuşmamak nedir? Hiç mi sormadın kendine.
Aynısı banada oldu canim bende bi kac gün oldu ayrılalı. Sanada geçmiş olsun, güçlü olmaktan başka çaremiz yok.
Ayrılanlar kulübüne hoş geldin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?