Sonlandırdım ve bitti !

önceki konunuzu tam hatırlamadım
ne zaman bu sınavları bu çocuğun
acaba sınav sonrasını mı bekleseydiniz diye düşündüm
bide yarın öbürgün demesin tam sınav üstü terkedildim ondan sınavlardan geçemedim falan

Bir dahaki kışa sözlenecektik sözde. Gerçekten sözde kaldı.Kadınlar daha zayıf olmasına rağmen nasıl da tüm yük onlarda ama inanılır gibi değil.
İşte oyalama takdiği neden bu kış değil söz bu evlilik değil ki yıllarca beklensin

rica ederim :) bu adımı atabilmen çok yerinde olmuş gerçekten. tebrik ederim ve yeni hayatında mutluluklar dilerim :) çünkü hayatında bi devri kapatıp yeni bi devre geçmiş oldun :) tadını çıkar...

Canım ne mesajı :) elime telefonu almaktan nefret eder oldum yine ondan ses seda yoktur yine arkadaşlarım bile yazmıştır o yazmamıştır diye. Hepsi bahane çalışıyormuş işi varmış sanki bi çalışan sizsiniz biz oturuyoruz oyun oynuyoruz ya ... Biz de öle her yolu denedik ben en sonun da dedim hiç değil se o evden çıkarken beni ara 2 dk ondan sonra yap işlerini ilk tamm dedi 1 hafta bile sürmedi . Adamın içinde yoksa hiç bir konuşma çözüm olmuyor. Gece arıyorum konuşuyoruz diyor tamm arıyorsun ama ben gün içinde neden senden haber alamıyorum insan ihtiyaç duyuyor yeri geliyor 2 kelam etmenin yolunu bulmak için kırk yalan söylüyorum öle arıyorum. Gece aradığıda 12.30 1 arası ve ben sabahın köründe kalkıp işe gidiyorum. onun kendi işi olduğu için 10 a kadar uyuyor hep ben fedakarlık gösteriyorum artık dayancak gücüm kalmadı ama ayrılamıyorum da ona da gücüm yok Yani diceğim oki değişmesini bekleme onlar bizim istediğimiz Adam olmuycaklar

Ayyy ilahiii hiç güleceğim yoktu aynı kendimi gördüm yanımda sanki adam melek melek hatta ben espiriye vuruyorum artık şimdi ayrılıyoruz ya eve gidince yine aynı oduna dönme hiç değilse 1 gün böle devam ette tadını çıkartım diyorum yok aşkım ben neden öle olayım sen merak etme vsvsvs daha aradan 1 saat bile geçmeden aynısı oluyor mesaj yok arama yok arasam açmaz çalışıyorum der D: Te Allahım yarabbım

Beni umursamıyor bile baksana . O kendini düşünüyor sadece , beni bile kenara atıp odaklanıyor . Benim yüzümden niye geçemesin üzüldüğü mü var ? Aslında tek kelime yanlış söylesem bunu kendine dert edinirdi normalde .

üzüldüğü yok tabi söylediklerinize göre
sonra geçemezse falan dire suçu size atar hiç şaşırmam

Çok haklısın ona kamadın ya sen

Yalnız değilmişim demek ki :)
Bende denedim ayrıldım, olmadı. Böylede olmuyor. Hayırlısı artık

Yalnız değilmişim demek ki :)
Bende denedim ayrıldım, olmadı. Böylede olmuyor. Hayırlısı artık

Evet inanın bende aynı durumdayım Allaha her gece yalvariyordum nasibim değilse nasibim olsun diye artık tek istediğim acı çekmeden onu kafamdan atmak karşıma biri çıksa bende unutsam onu .. bende mutlu olsam artık değer görsem aradigimda ulaşabilsem verdiğim değerin karşılığını görsem Allahım büyüksün ne diyim başka

sevgi alışverişi varmıydı, yoksa yaptığınız kapris mi, adam hep miböyleydibilemedim ne diyeceğimi

Yazının yarısını okudum hemen oha brn dedim ve suan yazıyorum bende buraya bi kac gun once bu konuyu actım ve ertesi aksam anında bitirdim suclu oldugunu bildigi icin bisey de diyemedi ben baskasından suphelenmistim ilgisizde ve ayrıldıktan 3 gun sonra eski hayatına geri dondugunu gordum partiler kızlar yakınlasma olmasa bile sosyal ve etrafında cok kız olan birisiydi fotograflar falan ilgisizliginden sogumustum artık sabır kalmadı bitirdim onceden o fotografları gorsem sabaha kadar gozume uyku girmezdi ama şimdi gram üzülmüyorum ve kafam cok rahat

Oncelıklerı arasına gırmıyosunuz..olay bu bana kalırsa

Yok samımı degıl..gerçekten seven bu kadar uzak duramaz....belkı de oynadı sızı yedekte tuttu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…