- 27 Nisan 2012
- 15.738
- 18.921
- 498
- Konu Sahibi PapatyaliHatun
-
önceki konunuzu tam hatırlamadımHani dönse , bir uğraş içine girse bile zaten asla ya asla olmaz bitti son . Ama öyle bir uğraşa bile girmedi , bir hafta sonra İstanbul'a gidecem ona mı bekliyor diyorum . Şöyle karşıma çıkarsa o yüzü varsa sağlam tükürmek isterim .
İşte oyalama takdiği neden bu kış değil söz bu evlilik değil ki yıllarca beklensinBir dahaki kışa sözlenecektik sözde. Gerçekten sözde kaldı.Kadınlar daha zayıf olmasına rağmen nasıl da tüm yük onlarda ama inanılır gibi değil.
Dünkü mesajımı bile hemen gördü ve cevap yok. Kırıldım , döküldüm . Ayaklarım sağlam yere basıcak , daha fazla , güçlü olacağım böyle üstesinden gelecem . Yorumun için teşekkürler canım benim .
Bir şey sormak istiyorum. Gün boyunca mesaj atmıyordu akşam atıyor muydu. Bende aynı dertten muzdaribim, erkek arkadaşım memur ben KPSS ye hazırlanıyorum. İnan tüm gün vaktim olmuyor, eve gelince yemek falan anca 8 gibi elim boşalıyor arayabiliyorum diyor. Bir günaydın yazmak kaç dakikasını alır insanın aylarca tartıştık bi çözüm bulamadık. Ben de bırakmak istiyorum ama sınav dönemi cesaret edemiyorum. Sizde de durum böyle miydi?
Bilmiyorum emin değilim sevip sevmediğine. Uzak şehirlerdeyiz 14 saatlik mesafe var. Her ay 1 kez yanıma geliyor. Ctesi kalıp gidiyor. Yanındayken çok iyi, gözümün içine bakar. Rahat mısın sıkıldın mı doydun mu.. Hep benim istediğim yerlere gideriz. Ama adam otobüse binince yok yani. 8 de aradığında da yani 20 dakika ya mesaj ya da 10 dk konuşma bi dediğin gibi yatmadan iyi geceler. Şöyle bi şey oldu yeni yılda gelecek hep ben geliyorum bi kezde sen gel . Sen gelmezsen gelmiycem falan dedi şakaya vurarak ama ciddiydi öyle hissettim. Birde bi keresinde benden eski yaşanmışlıklar bazen aklıma geliyor diye ayrıldı. Sonra özürler o anki modum saçmaladım falan bi şeyler olsu affetmedim ama barıştım. Tabii unutamıyorum o sözlerini.
Sence seviyor mudur :)))
Beni umursamıyor bile baksana . O kendini düşünüyor sadece , beni bile kenara atıp odaklanıyor . Benim yüzümden niye geçemesin üzüldüğü mü var ? Aslında tek kelime yanlış söylesem bunu kendine dert edinirdi normalde .önceki konunuzu tam hatırlamadım
ne zaman bu sınavları bu çocuğun
acaba sınav sonrasını mı bekleseydiniz diye düşündüm
bide yarın öbürgün demesin tam sınav üstü terkedildim ondan sınavlardan geçemedim falan
üzüldüğü yok tabi söylediklerinize göreBeni umursamıyor bile baksana . O kendini düşünüyor sadece , beni bile kenara atıp odaklanıyor . Benim yüzümden niye geçemesin üzüldüğü mü var ? Aslında tek kelime yanlış söylesem bunu kendine dert edinirdi normalde .
Geçeçeğini biliyorum . Geçmese de bir oh derim banane ayol , bu kadar çalışmaya geçmiyorsa artık. :))üzüldüğü yok tabi söylediklerinize göre
sonra geçemezse falan dire suçu size atar hiç şaşırmam
neyse gelişmeleri yazarsınız burdanGeçeçeğini biliyorum . Geçmese de bir oh derim banane ayol , bu kadar çalışmaya geçmiyorsa artık. :))
Çok haklısın ona kamadın ya senHani dönse , bir uğraş içine girse bile zaten asla ya asla olmaz bitti son . Ama öyle bir uğraşa bile girmedi , bir hafta sonra İstanbul'a gidecem ona mı bekliyor diyorum . Şöyle karşıma çıkarsa o yüzü varsa sağlam tükürmek isterim .
Kızlar mesaj attı hoca bunu kopyayla yakaladı kaldı hahaha ne gülesin geldi , dedim ahım mı tuttu ne !neyse gelişmeleri yazarsınız burdan
hakkınızda hayırlısı olsun
Yalnız değilmişim demek ki :)Ayyy ilahiiihiç güleceğim yoktu aynı kendimi gördüm yanımda sanki adam melek melek hatta ben espiriye vuruyorum artık şimdi ayrılıyoruz ya eve gidince yine aynı oduna dönme hiç değilse 1 gün böle devam ette tadını çıkartım diyorum yok aşkım ben neden öle olayım sen merak etme vsvsvs daha aradan 1 saat bile geçmeden aynısı oluyor mesaj yok arama yok arasam açmaz çalışıyorum der D: Te Allahım yarabbım
Yalnız değilmişim demek ki :)
Bende denedim ayrıldım, olmadı. Böylede olmuyor. Hayırlısı artık
sevgi alışverişi varmıydı, yoksa yaptığınız kapris mi, adam hep miböyleydibilemedim ne diyeceğimiMerhaba kıymetli hanımlar ! Hemen uzatmadan kısaca anlatacağım.Geçenlerde konu açmıştım ileride evliliği düşündüm adam bana günlerce mesaj atmıyor , aramıyor diye. Bir kişi demişti ki yakında buraya ayrıldık diye konu açacaksın diye gülmüştüm . Sahiden de dediği gibi oldu. Ayrıldık ama ondan dahi haberi yok. Sabah numarasını vs her şeyi sildim . Sınav haftasında dedim ki yok gibisin , nerelerdesin çok mu yoğunsun hemen çok dersim var, bunaldım dedi . Ve hala mesaj atmıyor , biraz vicdan azabı da çekmiyor değilim dün ağlamaktan gözlerim şişti. İlk defa biri için gözyaşı döktüm . Normalde ilgili birisi ama , beklediğim tabi ki de saatlerce konuşalım değil , çok anlayışlıyım . Günlerdir atmıyor , yazmıyor ee be adam bir kaç saniyende mi yok " aklımdasın canım" yazmak . Nasıl iyi ettim mi ? Böyle mi olmak lazım. Beklentim yok vallahi , bu ufacık şeyi dahi bana çok gördü . Şimdi yoluma güller serse ne yazar ? Telafisini yaparım diyor sürekli , ama çiçek zamanında sulanmalı. Lütfen bir şeyler söyleyin içime kapanığım sadece buraya yazabiliyorum . Sınavlarını etkilemek istemem , vicdanım sızlar , en iyisi sessizce veda...
eeeee iyi olmuş çekmeseymiş kopyaKızlar mesaj attı hoca bunu kopyayla yakaladı kaldı hahaha ne gülesin geldi , dedim ahım mı tuttu ne !
Oncelıklerı arasına gırmıyosunuz..olay bu bana kalırsaMerhaba kıymetli hanımlar ! Hemen uzatmadan kısaca anlatacağım.Geçenlerde konu açmıştım ileride evliliği düşündüm adam bana günlerce mesaj atmıyor , aramıyor diye. Bir kişi demişti ki yakında buraya ayrıldık diye konu açacaksın diye gülmüştüm . Sahiden de dediği gibi oldu. Ayrıldık ama ondan dahi haberi yok. Sabah numarasını vs her şeyi sildim . Sınav haftasında dedim ki yok gibisin , nerelerdesin çok mu yoğunsun hemen çok dersim var, bunaldım dedi . Ve hala mesaj atmıyor , biraz vicdan azabı da çekmiyor değilim dün ağlamaktan gözlerim şişti. İlk defa biri için gözyaşı döktüm . Normalde ilgili birisi ama , beklediğim tabi ki de saatlerce konuşalım değil , çok anlayışlıyım . Günlerdir atmıyor , yazmıyor ee be adam bir kaç saniyende mi yok " aklımdasın canım" yazmak . Nasıl iyi ettim mi ? Böyle mi olmak lazım. Beklentim yok vallahi , bu ufacık şeyi dahi bana çok gördü . Şimdi yoluma güller serse ne yazar ? Telafisini yaparım diyor sürekli , ama çiçek zamanında sulanmalı. Lütfen bir şeyler söyleyin içime kapanığım sadece buraya yazabiliyorum . Sınavlarını etkilemek istemem , vicdanım sızlar , en iyisi sessizce veda...
Yok samımı degıl..gerçekten seven bu kadar uzak duramaz....belkı de oynadı sızı yedekte tuttuBana sadece iyi geceler yazıyordu o kadar . Son zamanlar da onu dahi atmadı . Günlerce hemde . Senin ki yine 8 de fırsat buluyor . Ya ben İnan ki şuan çok kötüyüm . Ağız dolusu küfür etmek istiyorum, kibarlığımı bir kenara koyup valla ona. Seni sevdiğine inanıyor musun ? Ne sıklıkla konuşuyorsun , buluşuyorsun ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?