sonradan görme insan hiç çekilmiyor ya

Tam ben dicektim ya koptum görünce.. O kadar mütevaziydi ki starbucks a gitti demiyodu kahveciye gitti diyodu yani. Mütevazilik örneği buydu

Bir de arkadaşta memur küçümseme huyu oluşmuş.

İkidir aynı şeyi yaptığını gördüm, biraz abartı yani.

Neyse bu mütevazilik beni aşar

benim teyzem de böyleydi bi ara. sonra öğrendik ki manidepresifmiş... belki bir sıkıntısı vardır cidden ruh hali sorunludur. eğer bunu aklınıza getirirseniz konuşmaları daha katlanılabilir gelir belki size...

Sen bosver nisanlinin ve ailesinin mal varligini anlatmayi da, sen de ne var ondan bahset...
Neye sahipsin, "senin" olan ne anlat da dinleyelim...
Memurmus, orta sinifmis, sen nesin?
Acaba nisanlinin gunubirlik sandigin sevgilileri de seninle ayni fikirde midir?
Onlar da ay beniimm sevgilim ne kadar zengin kizlar diyor mudur?
Cumleten mutluluklar...

rsquare 'da yer bildirimlerimle ezer, face'de paylaşımlarımla döverim onu yok öyle karşımda ağzını ayıra ayıra övünmek çözerim dağıtırım onu hiç gelemem :))

20-30 bin aylık kira gelirimi
nişanlınızın ailesi bir ilin bütün evlerini satın almış galiba şaşırdım

evet olabilir kesin manidepresifdir söz konusu iş arkadaşımız da normal değil çünkü. tşk ederim

Bazilari kendini oylevyada boyle zengin gostermeye calisiyor iste. Daha kotusude kendiyle degil nisanlisiyla falan hava atip kendini sanalda tatmin ediyorlar.
İmza: ortanin biraz altinda bir memur

Bizdede biri var bize , siz memursun7z kahvaltida peynir zeytinden başka bisey bilmezsiniz, demisti.
Isin kotusu kendisi sonradan zorla torpil bulup memurluga girdi. Simdide her aldiginin fiyatini markasin soyler parfmlerini herkese koklatiir,siz alamazsiniz der.

Herkesin sınavı farklı bu hayatta, Allah böylelerini de parayla sınıyor bence....Hepimizin gideceği yer aynı, doğru söylüyorsun ama işte gel de böylelerine anlat durumu.Hepimiz çocuktuk, pek çoğumuz sobalı evlerde büyüdük, sırayla aynı leğende yıkandık kardeşlerimizle.Çoğumuz aynı şeyleri yaşadık ama ne nerden geldiğimi ne de yaşadıklarımı unutmadım ben.Çok şükür, ihtiyacım yok hiç bir şeye ama olmayan insanında gözüne gözüne sokmuyorum bende var olan şeyleri...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…