- 14 Eylül 2012
- 10.762
- 12.401
- 298
Sizi aldatan adam di mi, hı, bayağı harika bir adam o ya
Sanırım az önce yorum yazan arkadaştan bahsediyorsunuz.
O değilse bile, olmaya aday
Bkz. 30- 40 bin aylık gelirli nişanlı(?)
Tam ben dicektim ya koptum görünce.. O kadar mütevaziydi ki starbucks a gitti demiyodu kahveciye gitti diyodu yani. Mütevazilik örneği buydu
Yunan adaları ne ya, yurtiçi tatil ile aynı fiyata geliyor artık, bide kocası memurmuş, ortanın biraz üstü anladığım kadarıyla, zengin göstermeye çalışıyor kendini, benim nişanlımın ailesinin en az 20-30 bin lira aylık kira geliri, çocuğun altında son model bmw, ama o kadar mütevazı biri ki : ))))
Tam ben dicektim ya koptum görünce.. O kadar mütevaziydi ki starbucks a gitti demiyodu kahveciye gitti diyodu yani. Mütevazilik örneği buydu
Kan tepeme sicriyor benim bu yorumlari gorunce...
Neler var yahu, salla bedavadan...
Doyamadi anlatmaya. Tum konulari maddiyat iceriyor hatunun.
Yunan adaları ne ya, yurtiçi tatil ile aynı fiyata geliyor artık, bide kocası memurmuş, ortanın biraz üstü anladığım kadarıyla, zengin göstermeye çalışıyor kendini, benim nişanlımın ailesinin en az 20-30 bin lira aylık kira geliri, çocuğun altında son model bmw, ama o kadar mütevazı biri ki : ))))
benim teyzem de böyleydi bi ara. sonra öğrendik ki manidepresifmiş... belki bir sıkıntısı vardır cidden ruh hali sorunludur. eğer bunu aklınıza getirirseniz konuşmaları daha katlanılabilir gelir belki size...
Hayatta 3 Çeşit İnsandan Korkacaksın ! ;
Dağdan İnme , Dinden Dönme, Sonradan Görme...
aaa! çok güzel lafmış ve çok doğru..
Bazilari kendini oylevyada boyle zengin gostermeye calisiyor iste. Daha kotusude kendiyle degil nisanlisiyla falan hava atip kendini sanalda tatmin ediyorlar.Yunan adaları ne ya, yurtiçi tatil ile aynı fiyata geliyor artık, bide kocası memurmuş, ortanın biraz üstü anladığım kadarıyla, zengin göstermeye çalışıyor kendini, benim nişanlımın ailesinin en az 20-30 bin lira aylık kira geliri, çocuğun altında son model bmw, ama o kadar mütevazı biri ki : ))))
Begendıgınıze sevindim tesekkur:13:
evet tabi ki ayıp olmalı maalesef maddi olarak herkesin eşit olmadığı bir ülkede yaşıyoruz birinin görüp canını çektirmek ne kadar vijdansızlık..
bu tür insanlar vijdansızdır benim gözüm de cama çıkarak yemeler felan ne kadar ayıp ya
bu tip insalarda kafa yok maalesef zeka yok tek derdi para para para
hepimizin gireceği toprak aynı ama kafa yerine taş taşıyan bir insan bunu anlamaz.
bu karakter meselesi dünyanın en zengini de olsam yapamam bunu insanları küçümseyerek zevk alamam ! o yüzden rabbim bize vermiyo galiba:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?